Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: festivaltips

Festivaltips

De lente en zomer zijn de seizoenen van de zon, vakantie en… festivals! Of u nu naar een eendaags festival gaat, of meerdere dagen geniet van muziek, toneel, kunst of andere culturele activiteiten, er zijn altijd wel zaken om rekening mee te houden bij zo’n evenement. Daarom krijgt u vandaag van DeOnlineDrogist.nl festivaltips om het optimale uit het festival te halen!

Bescherm uw gehoor

Iedereen heeft het vast weleens meegemaakt: na een avond uitgaan of een dag op een festival suizen of piepen uw oren, doen ze pijn en hoort u wellicht iets minder. Dat is een teken dat uw gehoor ‘overbelast’ is door geluid. Vaak is het van tijdelijke aard, maar als dit vaker gebeurt kan uw gehoor beschadigen.


Daarom is het raadzaam om uw gehoor te beschermen met speciale oordopjes. De Partyplugs van Alpine voorkomen gehoorbeschadigingen doordat speciale filters het volume naar beneden brengen. De filters zorgen bovendien dat u de muziek gewoon kunt horen en op normale manier kunt praten met anderen – ze stoppen het geluid dus niet, maar filteren het tot op veilig niveau. De Alpine Partyplugs zijn trouwens uitgeroepen tot beste oordoppen door consumentenprogramma KASSA begin mei.

Ook op de festivalcamping een schoon gevoel

Wie weleens naar een meerdaags festival is geweest, herkent het beeld waarschijnlijk wel: die ellenlange rijen voor de douches. Voor een snelle opfrissing tussendoor is het slim om (vochtige) reinigingsdoekjes of wegwerpwashandjes mee te nemen. Zo hoeft u niet per se in die lange rij te gaan staan, maar heeft u wel een schoon lichaam. Ook als u een dag naar een festival gaat, kunnen zulke doekjes fijn zijn. Vuil, zweet en andere viezigheid veegt u snel en hygiënisch weg. Het is raadzaam om voor de intieme delen van het lichaam tissues te gebruiken die daar speciaal voor zijn bedoeld, zoals Lactacyd Verfrissende Intiem Tissues. Deze reinigen en zorgen niet voor irritatie.

Verzorgingsproducten tijdens festivals

Natuurlijk wilt u niet uw halve badkamerinhoud meesjouwen als u naar een festival gaat. Neem daarom mini’s van uw favoriete verzorgingsproducten mee. Deodorant, shampoo en douchegel in mini-formaat nemen weinig plek in in uw toilettas en u heeft voldoende aan deze hoeveelheid voor een festival. Denkt u ook aan zonnebrandcrème? U bent op een festival vaak de hele dag buiten en een goede zonbescherming is dan van belang.


Gaat u naar een festival? Dan wensen wij u veel plezier!