DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Wilt u soepel, vrij en natuurlijk blijven bewegen?

Gedurende de dag gebruiken we nogal eens onze spieren, botten en gewrichten. Naarmate we ouder worden, kan het voorkomen dat bewegen lastiger wordt. Denk hierbij aan een rondje op de fiets of lekker tuinieren in het voorjaar en de zomer. Als u merkt dat bewegen lastiger wordt, is het toch belangrijk om wel te blijven bewegen. Rust, roest, dat geldt zeker voor de gewrichten en spieren. Ter ondersteuning naast het blijven bewegen, kunt u kiezen voor de unieke formule van het nieuwe voedingssupplement Flexizol™. Zo zet u de juiste stap naar behoud van een soepel bewegingsapparaat!


Klaar om de eerste stap te zetten?

Flexizol™ is een hoogwaardig en uitgebalanceerd 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van pure MSM, glucosamine en chondroïtine. In combinatie met mangaan, zink en gebufferde vitamine C ondersteunt Flexizol™ de normale werking van botten en kraakbeen. Bamboe, kurkuma en duivelsklauw dragen bij tot het behoud van sterke botten en soepele gewrichten*. Goed om te weten: dit supplement is volledig vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast bevat het ook geen soja, gluten, lactose, suikers en converseringsmiddelen.


Ontdek. Flexizol™:

Draagt bij tot de instandhouding van normale botten en kraakbeen
Dankzij mangaan, zink en vitamine C
Methylsulfonylmethaan: OptiMSM®
De meest pure, kwalitatieve en veilige vorm van MSM
Gewricht ondersteunende* planten
Bamboe, kurkuma en duivelsklauw
Gebufferde vitamine C
Mineraal gebonden, beter voor maag en darmen


Tips om goed te (blijven) bewegen

Een voedingssupplement ondersteunt. Maar het is ook belangrijk om zelf in beweging te blijven. Vindt u het lastig om goed te (blijven) bewegen? We geven u graag een aantal tips:

  • Begin met kleine stapjes: kleine stapjes maken zorgen ervoor dat u het doel uiteindelijk langer volhoudt. Ga bijvoorbeeld in eerste instantie een kwartiertje per dag fietsen of een rondje wandelen. Dit kunt u vervolgens opbouwen naar drie keer per dag. Regent het buiten? Dan kunt u ook binnenshuis meer bewegen door rek- en strekoefeningen te doen.

  • Check de stappenteller: het aantal stappen dat u dagelijks maakt kunt u meten met een stappenteller of een app op uw telefoon. Dit maakt u bewust van hoeveel u beweegt. Heeft u een stappenteller aangeschaft of op uw telefoon gedownload? Dan is het tijd om een persoonlijk doel te stellen. Begin bijvoorbeeld met dagelijks 6.000 stappen te zetten. Is dit haalbaar of gaat het wat moeizaam? Dan kunt u het doel aanpassen.

  • Kies voor beweging wat bij u past: het kan natuurlijk zo zijn dat u minder plezier haalt uit bepaalde activiteiten. Kies daarom voor activiteiten waarbij u beweegt en waar u ook blij van wordt. Bijvoorbeeld wat klussen, in de tuin werken of met uw hond een wandeling maken.

  • Daag uzelf uit: gedurende de dag komt u (misschien onbewust) heel wat uitdagingen tegen. Bijvoorbeeld als u een lift en een trap ziet. Leer uzelf aan om dan altijd de trap te nemen. Met deze intensieve korte workout doet u uw bewegingsstelsel een groot plezier. Moet u wel op een hoge verdieping zijn en is de lift wel erg verleidelijk? Dan kunt u ook op een lagere verdieping uitstappen en vanaf daar de trap nemen.

*Evaluatie gezondheidsclaims is lopende