DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

in de wintermaanden

De R zit weer in de maand en de dagen worden korter en donkerder. Als u in de overgang bent kunt u misschien blij worden van deze wintermaanden. Bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers kunnen koelere dagen en nachten namelijk zeer welkom zijn. Toch kunt u zich bijvoorbeeld door de kortere en donkere dagen ook meer prikkelbaar of somber voelen. Gelukkig kunnen we met de juiste tips deze wintermaanden ondersteuning bieden voor vrouwen die te maken hebben met overgangsverschijnselen.

De overgang en emotionele verschijnselen

Tijdens de overgang kunt u te maken krijgen met overgangsverschijnselen, zoals opvliegers, gewichtstoename, slaapstoornissen en nachtzweten. Doordat de aanmaak van oestrogeen afneemt, verandert er ook veel in uw gevoelswereld. Vanaf de leeftijd van ongeveer 40 jaar kunt u door de afname van oestrogeen ineens overvallen worden door angstgevoelens of somberheid en kunt u onverwachts last hebben van huilbuien. Andere emotionele verschijnselen die u kunt ervaren door de overgang zijn:

• Innerlijke onrust

• Meer stress

• Uzelf niet meer herkennen

• Sneller geïrriteerd en prikkelbaar

Deze gevoelens kunnen door de kortere en donkere dagen die aanbreken versterkt worden.

Hoe u emotionele verschijnselen tijdens de overgang kunt verlichten

Heeft u veel last van overgangsverschijnselen? Weet dan dat u ze niet hoeft te verdragen. Praat erover met uw familie en vrienden, zo ontstaat er begrip. Daarnaast zijn er veel zorgprofessionals die veel kennis in huis hebben over de overgang en die u kunnen helpen uitzoeken wat wel en niet werkt tijdens deze veranderlijke levensfase. Verder zijn er een aantal andere dingen die u kunt doen wanneer u meer wisselingen in uw humeur ervaart dan u gewend bent.

• Blijf regelmatig bewegen en sporten, hierbij maakt u ‘gelukshormonen’ aan en houdt u uw lichaam fit.

• Laat alcohol en cafeïnehoudende dranken voorlopig staan, dit soort voedingsmiddelen hebben een nadelig effect op uw hormoonhuishouding en kunnen emotionele verschijnselen verergeren.

• Elimineer stress zoveel mogelijk, zoek regelmatig bewust ontspanning op en investeer in een goede nachtrust. Stress en slechte nachtrust hebben een nadelig effect op de regeling van uw stress- en gelukshormonen.

• Ter ondersteuning bij overgangsverschijnselen kunt u ook een voedingssupplement gebruiken, zoals Ymea.

Ymea: gerichte én uitgebreide ondersteuning tijdens de overgang

Ymea is er voor u! Ymea begrijpt dat iedere vrouw uniek is en ontwikkelde daarom formules voor diverse combinaties van overgangsverschijnselen.

Speciaal voor vrouwen die tijdens de overgang meer wisselingen in hun humeur ervaren dan ze gewend zijn, heeft Ymea de formule Ymea Stemming en Emotie ontwikkeld. Deze natuurlijke formule kan u helpen bij emotionele overgangsverschijnselen zoals stemmingswisselingen¹ en prikkelbaarheid¹. Daarnaast draagt de veelzijdige formule bij aan een positieve stemming² en innerlijke rust² en helpt het bij lichamelijke verschijnselen zoals nachtelijk transpireren¹ en geeft het de nodige extra energie bij vermoeidheid².

Ook kunt u kiezen voor Ymea 8-in-1. Deze uitgebreide formule ondersteunt bij 8 veelvoorkomende overgangsverschijnselen zoals opvliegers¹, nachtelijk transpireren¹, stemmingswisselingen¹ en vermoeidheid². Daarnaast draagt het bij aan vetverbranding en gewichtsverlies³ , helpt het bij het behoud van een sterke huid, haar en nagels⁴ en bij het behoud van sterke botten en spieren⁵.

Ervaart u andere overgangsverschijnselen? Probeer dan een van de andere Ymea Formules. Zoals Ymea Silhouet, Ymea, Dag & Nacht of Ymea Overgang.

Ymea

Gerichte én uitgebreide ondersteuning

Bestel direct
  • Ymea Overgang 8-in-1 Capsules 64CP

    20% korting

    Ymea

    Overgang 8-in-1 Capsules 64CP

  • Ymea Overgang Stemming & Emotie Tabletten 30TB

    20% korting

    Ymea

    Overgang Stemming & Emotie Tabletten 30TB

  • Ymea Overgang Silhouet Capsules 64CP

    20% korting

    Ymea

    Overgang Silhouet Capsules 64CP

  • Ymea Overgang Dag & Nacht Capsules 64CP

    20% korting

    Ymea

    Overgang Dag & Nacht Capsules 64CP

¹Salie, ²Maca, ³Cayenne, ⁴Zink, ⁵Vitamine D3

Gezondheidsclaim voor Salie en Maca in afwachting van Europese toelating.

Last van opvliegers in de zomer? 4 handige tips!

Lees meer
vrouw van middelbare leeftijd leunt wanhopig op haar hand met haar hoofd

Geen grip op uw emoties tijdens de overgang? Hierdoor komt het en dit kunt u eraan doen

Lees meer

Hulp bij overgangsverschijnselen

Lees meer
vrouw zit met benen wijd in een korenveld

Last van vaginale droogheid? Dit kunt u eraan doen

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Lees meer
 
1  2  3