DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Voetverzorging

Dagelijks zetten we gemiddeld 5.000 stappen en onze voeten dragen ons lichaam bij elke stap. Het is dan ook geen verrassing dat voetproblemen veel voorkomen. Gelukkig kunnen veel van deze problemen worden voorkomen door goed voor onze voeten te zorgen. Bij De Online Drogist bieden we een uitgebreid assortiment aan voetverzorging om uw voeten te verwennen en gezond te houden. Ook hebben wij oplossingen voor diverse voetproblemen, zoals kalknagels, wratjes, eelt, blaren, kloofjes en zweetvoeten.

Onze gediplomeerde drogisten staan klaar om u te voorzien van deskundig advies en tips over het gebruik van onze producten. Zo kunt u met vertrouwen de juiste keuze maken voor de verzorging van uw voeten. Ontdek ons assortiment en leer meer over voetverzorging op deze pagina. 

Kalknagels

Kalknagels (ook wel schimmelnagels genoemd) zijn verdikte, verkleurde en soms brokkelige nagels aan uw vingers of tenen. Deze kalknagels worden meestal veroorzaakt door een besmettelijke schimmelinfectie onder de nagel. Hieronder lichten we een aantal producten uit die u kunnen helpen met het bestrijden van kalknagels.

Wratten

Wratten zijn kleine gezwellen op de huid veroorzaakt door het HPV-virus. Als u voetwratten heeft zal u misschien altijd uw voeten willen verstoppen. In de meeste gevallen verdwijnen ze weer na een jaar, maar wanneer u sneller af wilt van wratten kunt u hulpmiddelen gebruiken van bijvoorbeeld Wortie of HeltiQ.

Hielkloven, eelt of andere voetproblemen?

Een goede voethygiëne is belangrijk voor het voorkomen van verschillende voetproblemen. Houd de huid bijvoorbeeld dagelijks gehydrateerd met een voetcrème die op de voethuid is afgestemd. Gehwol en CCS hebben beiden verschillende producten voor het verzorgen van uw voeten en het behandelen van voetproblemen zoals hielkloven en eelt.

Goed voorbereid wandelen

Nu de temperaturen stijgen, trekken steeds meer mensen eropuit voor heerlijke wandelingen.

Thuis uw voeten verzorgen

Met behulp van de juiste voetverzorging kunt u voetproblemen voorkomen en kunt u uw voeten verwennen.

Voeten wassen

Een goede voethygiëne vormt de basis voor gezonde voeten. Dagelijks uw voeten wassen met lauwwarm water is essentieel. Vergeet niet om de voeten grondig af te drogen, inclusief de ruimtes tussen de tenen.

Nagels knippen

Het beste moment om uw teennagels te knippen is na het douchen. Het water verzacht de nagels, waardoor ze makkelijker te knippen zijn. Gebruik een schoon nagelschaartje of nagelknipper. Knip de nagels recht af en knip de hoekjes niet weg. Hiermee voorkomt u ingegroeide nagels. Gebruik daarna een nagelvijl om de hoeken glad te maken.

Eelt verwijderen

Eelt kunt u verhelpen met een eeltverwijderaar. Wrijf hiermee voorzichtig over de huid voor een licht schurende en peelende werking. De harde huid wordt hierdoor verwijderd. Het is belangrijk om daarna de voeten schoon te maken en te hydrateren met een voetcrème

Verzorging

voor uw voeten

Bekijk het aanbod
 • Scholl Dubbelzijdige Carbon Vijl 1ST

  4,36

  Scholl

  Dubbelzijdige Carbon Vijl 1ST

 • Urtekram Aloe Vera Voetcrème 100ML

  6,29

  Urtekram

  Aloe Vera Voetcrème 100ML

 • Kneipp Voetbadkristallen Calendula en Sinaasappelolie 600GR

  7,89

  Kneipp

  Voetbadkristallen Calendula en Sinaasappelolie 600GR

 • Scholl Voetmasker Lavendel 1PR

  5,29

  Scholl

  Voetmasker Lavendel 1PR

Deel dit artikel