DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Mycosan

Mycosan is de zelfzorg specialist in het doeltreffend behandelen én voorkomen van kalknagels en voetschimmels. Hoe herkent u voetschimmel of een kalknagel? En hoe kunt u deze het beste behandelen? Lees hier alles over de Mycosan producten en bestel eenvoudig online.Lees meer
 • Mycosan Anti Kalknagel XL 10ML
  Gratis verzending

  Mycosan Anti Kalknagel XL | 10ML

  (19)
  Voorraad: > 50
  35,24
  10% korting
  31,72
 • Mycosan Voet & Schoen Poeder 65GR

  Mycosan Voet & Schoen Poeder | 65GR

  (8)
  Voorraad: > 50
  10,55
  10% korting
  9,49
 • Mycosan Kalknagel Behandeling 5ML
  Gratis verzending

  Mycosan Kalknagel Behandeling | 5ML

  (4)
  Voorraad: > 50
  24,14
  10% korting
  21,73
 • Mycosan Voetschimmel Gel 15ML

  Mycosan Voetschimmel Gel | 15ML

  (2)
  Voorraad: > 50
  10,55
  10% korting
  9,49
 • Mycosan Anti-Schimmel Deodorant Voetspray 80ML

  Mycosan Anti-Schimmel Deodorant Voetspray | 80ML

  Voorraad: > 50
  11,49
  10% korting
  10,34
 • Mycosan Kalknagel Behandel & Camoufleer 13ML
  Gratis verzending

  Mycosan Kalknagel Behandel & Camoufleer | 13ML

  Voorraad: > 50
  29,95
  10% korting
  26,96
 • Mycosan behandelset kalknagel en voetschimmel
  Gratis verzending

  Mycosan Mycosan behandelset kalknagel en vo...

  Voorraad: > 50
  34,69
  15% korting
  29,49
 • Mycosan Nagelvijl Glas 1ST

  Mycosan Nagelvijl Glas | 1ST

  (1)
  Voorraad: > 50
  7,95
  10% korting
  7,15
 • Mycosan Anti Kalknagel-XL + Voet & Schoen Poeder Combivoordeel 2ST
  Gratis verzending

  Mycosan Anti Kalknagel-XL + Voet & Schoen P... | 2ST

  Voorraad: > 50
  45,79
  15% korting
  38,92

Wat is Mycosan?

Mycosan is een merk dat zich specialiseert in de behandeling van kalknagels en voetschimmel. De producten van dit merk zijn klinisch bewezen effectief. Vermoedt u last te hebben van een kalknagel of voetschimmel? Behandel de besmettelijke schimmelinfecties dan direct om verspreiding tegen te gaan.

Wat is voetschimmel?

Voetschimmel is een huidaandoening die veroorzaakt wordt door een schimmel. Deze schimmel gedijt goed in een vochtige omgeving, zoals doucheruimtes of kleedkamers. Veel mensen lopen een voetschimmel op in het zwembad of in de douches op de sportvereniging. Huid die beschadigd of langdurig vochtig is, kan zich minder goed beschermen tegen schimmels. Zo kan de schimmel de buitenste huidlaag binnendringen en ontstaat er een voetschimmelinfectie.

Wat zijn de symptomen van voetschimmel?

Voetschimmel zit vaak tussen de tenen, op plekken waar uw huid langer vochtig blijft. De schimmel zorgt ervoor dat uw huid gaat schilferen, met name tussen en rondom de tenen. Het kan pijnlijk zijn, rood en soms ziet u blaasjes waar helder vocht uit komt. Ook scheurtjes of kloven tussen de tenen komen vaak voor. De schimmel kan zich ook in de nagels vestigen: u heeft dan een kalknagel.

Wanneer gebruik ik Mycosan?

Mycosan is geschikt voor iedereen die last heeft van kalknagels en/of voetschimmel. Of voor mensen die er extra gevoelig voor zijn, zoals diabetici, ouderen, sporters en mensen die frequent het zwembad of de sauna bezoeken. Het product is geschikt voor u als u de voorkeur geeft aan een zelfzorgbehandeling, zonder dat u daarbij in hoeft te leveren op de kwaliteit. Mycosan is geschikt voor diabetici. Het product mag gebruikt worden vanaf een leeftijd van 4 jaar.

Hoe werkt Mycosan?

Mycosan biedt een complete range aan klinisch bewezen zelfzorgproducten voor een doelgerichte behandeling én preventie van schimmelinfecties aan de voeten, van professionele kwaliteit. Alle producten zijn medische hulpmiddelen. Mycosan Kalknagel is klinisch bewezen effectief* tegen schimmels die kalknagel veroorzaken met zichtbaar resultaat op verbetering binnen 2 weken**. Mycosan Voetschimmel doodt 99,9% van de schimmels die voetschimmel veroorzaken.

Doelgericht & hygiënisch behandelen van voetschimmel

Dankzij de unieke precisie kwasten wordt Mycosan doelgericht aangebracht, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. De zogenaamde ‘no touch’ applicators zijn hygiënisch en voorkomen verspreiding van de schimmels naar andere lichaamsdelen.

Voorkomen & behandelen van voetschimmel

Mycosan Voetschimmel Gel is ideaal voor de behandeling van voetschimmel. De gepatenteerde formule is bewezen effectief tegen schimmels die voetschimmel veroorzaken. De precisiekwast is zo ontworpen dat deze alle plekjes goed bereikt op de voet en tussen de tenen met een ‘no touch’ applicator. Dit zorgt ervoor dat Mycosan Voetschimmel Gel hygiënisch te gebruiken is.

De voordelen van Mycosan Voetschimmel Gel:

 • De gepatenteerde gel doodt 99,9% van de schimmels die voetschimmel veroorzaken;
 • Er zit een precisie kwast bij voor hygiënisch & effectief aanbrengen;
 • Het vermindert symptomen zoals jeuk, branderig gevoel, roodheid, onfris gevoel, schilferen en barsten van de huid;
 • Het herstelt de conditie van de huid;
 • Het is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 4 jaar;
 • Dit product is geschikt voor diabetici.

Net als bij een kalknagel, is het bij voetschimmel van belang om de kans op herbesmetting zo klein mogelijk te maken. U gebruikt hiervoor Mycosan Voet & Schoen Poeder na uw Voetschimmel behandeling.

Wat zijn kalknagels?

Een kalknagel is een veelvoorkomend voetprobleem waar de meeste volwassenen wel eens mee te maken krijgen. Een kalknagel is een nagel die met een schimmel gist geïnfecteerd is. In de meeste gevallen komen kalknagels aan de tenen voor, maar het is ook mogelijk om een kalknagel aan een vinger te hebben. Kalknagels ontstaan vaak in vochtige ruimtes, zoals zwembaden of douches, waar schimmels zich makkelijk kunnen verspreiden. Omdat een kalknagel besmettelijk is, kunt u dit krijgen wanneer iemand anders in het zwembad of de douche met een kalknagel rondloopt.

Wat zijn de symptomen van kalknagels?

In het begin is een kalknagel te herkennen aan een klein verkleurd deel, meestal in de hoek van de nagel. Deze verkleuring verspreidt zich langzaam richting de nagelriem en is makkelijk te herkennen. De verkleuring is vaak wit, geel of bruin. Andere symptomen van een kalknagel zijn een verdikking in de nagel, broosheid waardoor de nagel afbreekt of een misvorming van de nagel.

Mycosan Kalknagel Behandeling

De Mycosan Kalknagel Behandeling:

 • Bevat een gepatenteerd serum en is 100% klinisch bewezen effectief tegen schimmels*;
 • Precisiekwast: voor de juiste dosering op de moeilijk bereikbare plekken;
 • 10 nagelvijlen: voor betere werking. Door het vijlen bereikt het serum de schimmel beter;
 • Succesvol resultaat: 92% van de gebruiker van Mycosan Kalknagel zag binnen 2 weken resultaat**.

Om de kans om opnieuw besmet te raken met de schimmel te verminderen, gebruikt u Mycosan Voet & Schoen Poeder na uw Kalknagel behandeling. Mycosan Voet & Schoen Poeder zorgt voor een optimaal voet- en schoenklimaat, waardoor de groei van schimmels geen kans krijgt.

Hoe snel werkt Mycosan bij kalknagels?

Hoe snel Mycosan werkt bij kalknagels hangt onder andere van de ernst van de besmetting af en kan van persoon tot persoon verschillen. 92% van de gebruikers zag binnen twee weken resultaat.

Alles voor schimmelvrije voeten

Onze voeten zijn belangrijk in alles wat we dagelijks ondernemen, maar worden vaak vergeten. Met de producten Mycosan KalknagelKalknagel XL en Mycosan Voetschimmel Gel biedt Mycosan effectieve precisie behandelingen van kalknagel en voetschimmel. Daarnaast biedt Mycosan Voet & Schoenpoeder de benodigde preventie tegen (her)besmetting van kalknagel of voetschimmel.

Combinatiepakketten

Heet u last van voetschimmel en van een kalknagel? Dan kiest u voor het Mycosan Behandelset Kalknagel & Voetschimmel. Hiermee kunt u beide problemen tegengaan en komt u beter van de schimmels af. Een ander combinatiepakket bestaat uit Mycosan Anti Kalknagel XL + Voet & Schoen Poeder. U profiteert van combinatievoordeel bij de aanschaf van een pakket.

Waar koop ik Mycosan producten?

Wilt u Mycosan online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl. Voor meer informatie over onze werkwijze of producten neemt u contact op met de klantenservice. We adviseren u graag en beantwoorden uw vragen.

Bestellingen die voor 21.30 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag aan huis geleverd. Voor meer dan twintig euro besteld? Dan profiteert u van een gratis verzending.

Wat kosten Mycosan producten?

Bovenaan deze pagina ziet u ons uitgebreide assortiment Mycosan producten met de huidige prijzen. Ook ziet u wanneer er Mycosan producten in de aanbieding zijn.

*Bij 100% van de deelnemers, met een milde tot gematigde vorm van kalknagels, aan klinisch onderzoek in 2011 was na 90 dagen geen van de schimmels (Tricophyton rubrum, Tricophyton mentagrophytes, Candida albicans) die kalknagels veroorzaken terug te vinden.

**92% van de deelnemers in een consumentenonderzoek in 2011 zag na 2 weken verbetering van het nageloppervlak. Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing