DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Excilor

Wat is Excilor en wat doet het? Hoe kunt u zelf een kalknagel of steelwratje verhelpen? Hoe gebruikt u Excilor? En welke verschillende Excilor producten zijn er allemaal verkrijgbaar? Lees meer
 • Excilor Kalknagel Behandeling Forte 30ML
  Gratis verzending

  Excilor Kalknagel Behandeling Forte | 30ML

  (7)
  Voorraad: > 50
  28,99
  25% korting
  21,74
 • Excilor Steelwratten Behandeling 3ST

  Excilor Steelwratten Behandeling | 3ST

  (6)
  Voorraad: > 50
  23,99
  25% korting
  17,99
 • Excilor Kalknagel Kwastje 3,3ML

  Excilor Kalknagel Kwastje | 3,3ML

  (9)
  Voorraad: > 50
  22,99
  25% korting
  17,24
 • Excilor Wratten Behandeling 2in1 1ST

  Excilor Wratten Behandeling 2in1 | 1ST

  (2)
  Voorraad: > 50
  25,99
  25% korting
  19,49

Wat is Excilor?

Excilor is er voor de behandeling van kalknagels, steelwratjes of wratten. Excilor heeft hiervoor verschillende producten ontwikkeld en op de markt gebracht. Hiermee is het merk een expert in voetbehandeling.

Excilor bij kalknagels?

Met Excilor behandelt u bijvoorbeeld uw kalknagel. Een kalknagel is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel. Daarom worden kalknagels ook wel schimmelnagels genoemd. De schimmels die kalknagels veroorzaken komen voor op vochtige en warme plaatsen zoals doucheruimtes, zwembaden en sauna’s. Kalknagels komen meestal voor bij teennagels (met name de nagel van de grote teen), maar kunnen soms ook bij vingernagels voorkomen.

Bij kalknagels kunnen de nagelranden verkleuren naar geel, groen of bruin. De nagel kan witte vlekken bevatten, of helemaal verkleuren naar geel tot bruin. Ook kan de nagel dik en brokkelig worden. Soms kan de nagel zelfs loslaten. Omdat een kalknagel vaak als ontsierend wordt ervaren en omdat het pijnlijk kan zijn, kan een behandeling met Excilor worden aanbevolen.

Kalknagels behandelen met Excilor

Behandelen van een kalknagel is verstandig. De infectie van een kalknagel is namelijk besmettelijk. Dit betekent dat ook andere nagels van uzelf geïnfecteerd kunnen raken, of de nagels van iemand anders. Een kalknagel behandelen kan met de volgende Excilor producten: 

Hoe werkt Excilor bij kalknagels?

Excilor verlaagt de pH-waarde in en onder de kalknagel. Hierdoor groeit de schimmel niet verder en wordt de nagel niet verder aangetast.

Hoe gebruikt u Excilor bij kalknagels?

Excilor heeft verschillende producten voor de behandeling van kalknagel. Het aanbrengen gebeurt met een kwastje of een pen. U hoeft uw nagel niet te vijlen voor gebruik van Excilor. Het aanbrengen duurt een paar seconden en de nagel is na een minuut al droog. U kunt Excilor ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen. Excilor Forte brengt u één keer per 24 uur aan. Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens drie maanden nodig. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig is hersteld.

Excilor bij steelwratjes?

Behalve voor kalknagels maakt Excilor ook producten voor de behandeling van steelwratjes. Steelwratjes zijn kleine uitstulpingen van de huid, die meestal voorkomen in huidplooien zoals de nek, oksels of onder de borsten. Ze komen ook voor op de arm, lies en oogleden.

Steelwratjes kunnen verschillende vormen hebben, zoals druppelvormig, bolvormig of draadvormig. Ze ontstaan bijvoorbeeld door huidwrijvingen, maar komen ook vaker voor bij mensen met overgewicht, diabetes en bij zwangere vrouwen.

Steelwratjes zijn goedaardig en ongevaarlijk. Maar mocht u er vanaf willen, dan kunt u ze verwijderen met Excilor Steelwratten Behandeling. Bijvoorbeeld als u ze niet mooi vindt of als u er op een andere manier last van heeft.

Hoe gebruikt u Excilor bij steelwratjes?

De behandeling van steelwratjes met Excilor werkt met een pleister. Deze pleister oefent druk ook op de steelwrat, waardoor de bloedtoevoer naar de steelwrat wordt gestopt. Hierdoor droogt de steelwrat uit en valt deze er binnen de pleister af. Bij de behandeling worden geen chemische stoffen gebruikt.

Hoe gebruikt u Excilor Steelwratten Behandeling?

Lees de bijsluiter om te zien hoe u precies de pleister moet aanbrengen. Het werkt met een speciale applicator. Na zes dagen kunt u de pleister, inclusief het wratje, verwijderen.

Wat zijn wratten?

Wratten zijn kleine, ruwe knobbels op de huid. Ze komen vooral voor op de handen en voeten. Ook wratten kunt u behandelen met Excilor.

Wratten worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV). Dit virus verspreidt zich door huidcontact. Als u een wondje heeft, dan kan het virus hier uw huid binnendringen. Het virus houdt van vochtige oppervlakken. Daarom zijn kleedkamervloeren, douches en zwembaden mogelijke plekken waar het virus dat wratten veroorzaakt, kunt oplopen. Wratten verdwijnen vaak vanzelf weer, maar dit kan wel lang duren. Als u de wrat ontsierend vindt of als u er last van heeft, dan kunt u deze (laten) verwijderen.

Hoe werkt Excilor bij wratten?

De behandeling van wratten met Excilor Wratten Behandeling 2in1 combineert bevriezing met gelbehandeling. De wrat wordt bevroren en van buitenaf verzorgd met gel. Hierdoor worden zowel de wrat als het veroorzakende virus verwijderd. Hierna zal nieuwe, gezonde huid verschijnen op de plek waar de wrat zat. De behandeling van wratten met Excilor duurt vijf dagen.

Excilor bijwerkingen en waarschuwingen

 • Als u diabetes heeft en daarbij ook voetproblemen, dan wordt u geadviseerd om naar de huisarts te gaan voordat u begint met een eventuele behandeling met Excilor.
 • Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen bij gebruik van Excilor. Mocht dit toch gebeuren, spoel dan overvloedig met water.
 • Bewaar Excilor buiten bereik van jonge kinderen.
 • De behandeling van steelwratjes met Excilor is niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar.
 • Excilor producten zijn een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waar koop ik Excilor producten?

Excilor producten online bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u meer weten over dit product, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen graag en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u uw Excilor producten online voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Wat kost een Excilor product?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de Excilor producten. Ook ziet u het hier wanneer Excilor producten in de aanbieding zijn.