DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Nagelknipper

Een nagelknipper kunt u, zoals de naam al aangeeft, gebruiken om uw nagels te knippen. Er zijn aparte nagelknippers voor vingernagels en voor teennagels. Wees voorzichtig met het gebruik van de nagelknipper om pijnlijke en ingegroeide nagels te voorkomen. Bij DeOnlineDrogist.nl vindt u verschillende nagelknippers, van onder andere Hair Mode en Trim.Lees meer
 • Hair Mode Nagelknipper Groot 1ST

  Hair Mode Nagelknipper Groot | 1ST

  Voorraad: > 50
  1,69
 • Hair Mode Nagelknipper Klein 1ST

  Hair Mode Nagelknipper Klein | 1ST

  Voorraad: > 50
  1,25
 • Damselle Nippes Nagelknipper 8cm 1ST

  Damselle Nippes Nagelknipper 8cm | 1ST

  Voorraad: 48
  5,00
 • Trim Nagelknipper 1ST

  Trim Nagelknipper | 1ST

  Voorraad: > 50
  2,75
 • Hair Mode Nagelknipper Baby 1ST

  Hair Mode Nagelknipper Baby | 1ST

  Voorraad: 33
  1,95
 • Mogelijk geleverd
  in andere kleur

  Hair Mode Nagelknipper + Bakje 1ST

  Hair Mode Nagelknipper + Bakje | 1ST

  Voorraad: 23
  2,19
 • Nippes Solingen Nagelknipper 8cm 1ST

  Nippes Solingen Nagelknipper 8cm | 1ST

  Voorraad: 48
  5,50
 • 2B Nagelknipper Set 2ST

  2B Nagelknipper Set | 2ST

  Voorraad: > 50
  7,99
 • Nippes Solingen Nagelknipper 6cm 1ST

  Nippes Solingen Nagelknipper 6cm | 1ST

  Voorraad: 50
  3,95
 • Nippes Solingen Nageltang met Rolveer 1ST
  Gratis verzending

  Nippes Solingen Nageltang met Rolveer | 1ST

  Voorraad: 6
  29,50
 • Nippes Solingen Nagelknipper 5cm 1ST

  Nippes Solingen Nagelknipper 5cm | 1ST

  Voorraad: > 50
  2,95
 • Nippes Solingen Nageltang met Buigveer 1ST
  Gratis verzending

  Nippes Solingen Nageltang met Buigveer | 1ST

  Voorraad: 22
  23,95
 • Damselle Nippes Nagelknipper 5cm 1ST

  Damselle Nippes Nagelknipper 5cm | 1ST

  Voorraad: 0
  2,75
  Blijf op de hoogte
 • Nippes Solingen Nageltang met Rolveer 1ST
  Gratis verzending

  Nippes Solingen Nageltang met Rolveer | 1ST

  Voorraad: 0
  32,50
  Blijf op de hoogte

Hoe werkt een nagelknipper?
Met een nagelknipper is het eenvoudig uw nagels te knippen. Hiermee kunt u uw nagels gemakkelijk netjes houden, zonder dat hierbij een schaar aan te pas komt. Een nagelknipper bevat twee mesjes die tegenover elkaar liggen en met een pin bij elkaar gehouden worden. Bij het gebruiken van de nagelknipper kunt u uw nagel tussen de snijbladen van de knipper houden en de aanwezige hefboom naar beneden duwen. Hierdoor wordt de nagel afgeknipt.

Wat is de juiste manier om een nagelknipper te gebruiken?

Het is van belang om een nagelknipper op de juiste manier te gebruiken. Bij verkeerd gebruik loopt u namelijk het risico dat er ingegroeide nagels ontstaan. Dit kan behoorlijk pijnlijk zijn en dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. De juiste manier om een nagelknipper te gebruiken is om de nagels niet volledig tot de huid af te knippen. Op die manier kunnen er namelijk wondjes ontstaan. Het advies is om een wit randje bij het uiteinde van de nagel te laten zitten. Dit geldt zowel voor de nagels van de handen als van de voeten.

Is een nagelknipper de beste methode om mijn nagels te knippen?

Met een nagelknipper kunt op een eenvoudige en veilige manier uw nagels knippen. Naast een nagelknipper zijn er ook andere manieren waarmee u uw nagels kunt knippen, bijvoorbeeld met een nagelschaar. Het gebruik van een nagelknipper heeft verschillende voordelen, bijvoorbeeld dat de nagels van beide handen hiermee gemakkelijk geknipt kunnen worden. De meeste nagelscharen zijn namelijk voornamelijk geschikt voor rechtshandig gebruik. Een nagelknipper daarentegen is voor alle handen eenvoudig te gebruiken. Een ander voordeel van een nagelknipper is dat er hierop vaak een vijl aanwezig is. Hiermee is het mogelijk om scherpe randjes te vijlen, zodat deze niet meer uitsteken en vervelende gevoelens veroorzaken. Het investeren in een kwalitatieve nagelschipper kan dus zorgen voor de ideale nagelvorm. U kunt overigens ook een losse nagelvijl kopen, wanneer deze niet bij de nagelknipper aanwezig is.

Heb ik een rechte of gebogen nagelknipper nodig?

De vraag of u een rechte of gebogen nagelknipper nodig hebt, ligt eraan waarvoor u de knipper wilt gebruiken. Het advies is om voor de vingers een gebogen nagelknipper te gebruiken en voor de tenen een rechte nagelknipper. Op die manier kunnen de hoeken van vingernagels rond geknipt worden en die van de tenen recht. Teennagels zijn doorgaans dikker dan vingernagels en daarom is daarvoor een sterkere nagelknipper noodzakelijk. De nagelknippers voor tenen zijn dan ook groter dan die voor vingers.

Nagelknipper voor de vingernagels

Voor het knippen van de vingernagels wordt een gebogen nagelknipper aanbevolen. Dit komt omdat het hierdoor mogelijk is om de hoeken van de vingernagels rond te knippen. Deze nagelknipper is tevens kleiner dan de knipper die voor de tenen wordt gebruikt. Wanneer voor het knippen van de vingernagels een rechte nagelknipper wordt gebruikt, bestaat het gevaar dat deze beschadigd raken. Aanbevolen wordt om niet in een keer een heel groot stuk nagel af te knippen, maar steeds een klein stukje te knippen. Op die manier voorkomt u dat de nagel te ver wordt afgeknipt en er ontstekingen ontstaan. Bij het knippen van de vingernagels kan het overigens handig zijn om na te denken over de volgorde waarin u ze gaat knippen. Hiervoor zijn verschillende technieken. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen te beginnen met uw pink of duim, en daarna een voor een alle andere nagels bij langs te gaan.

Nagelknipper voor de teennagels

De nagels van tenen zijn over het algemeen dikker dan de nagels van vingers. Dat verklaart waarom voor het knippen van teennagels een sterkere nagelknipper nodig is. Ook is deze nagelknipper voor teennagels vaak groter dan die voor vingernagels en wordt er gebruikgemaakt van een groter snijblad. Op die manier kunnen de teennagels op de juiste manier worden afgeknipt. Het is niet aan te raden om een nagelknipper voor vingernagels voor de tenen te gebruiken, tenzij u kleine teennagels heeft. Voor de grote tenen wordt echter in elk geval een nagelknipper voor teennagels aanbevolen. Bij het knippen van de teennagels wordt aanbevolen ze recht af te knippen, omdat er anders ingegroeide nagels of infecties kunnen ontstaan.

Nagelknippertjes voor de professional

Wilt u mooie en verzorgde nagels? Dit kan alleen wanneer de nagels goed verzorgd worden. Bent u een professional en behandelt u ook geregeld de nagels van anderen? Zorg er dan voor dat u de juiste knippers hebt, dus zowel knippers voor de handen als voeten. Op die manier kan elke nagel de juiste behandeling krijgen. Ook is het van belang de knippers regelmatig te reinigen. Op die manier worden infecties zoveel mogelijk voorkomen.

Nagelknippertjes voor baby’s

De nagels van baby’s kunnen snel groeien en vanaf ongeveer zes weken kunnen de nageltjes worden geknipt. Wanneer de nagels van een baby te lang zijn, kan dit bijvoorbeeld leiden tot verwondingen in het gezicht tijdens de slaap. Met een nagelknipper voor baby’s zijn de nageltjes gemakkelijk te knippen. Nagelknippers voor baby’s hebben doorgaans een ronde afwerking. Daardoor zullen er geen scherpe hoekjes aan de nagels achterblijven en zullen ingegroeid en nagels worden voorkomen.

Grote en kleine nagelknippers

U kunt kiezen voor zowel grote als kleine nagelknippers. Het is van belang om voor de juiste knipper te kiezen, om wondjes en ingegroeide nagels te voorkomen. Omdat de nagels van tenen dikker zijn, is het advies om hiervoor een grotere knipper te gebruiken. Grotere knippers zijn namelijk sterker dan kleinere knippers. Wanneer een kleine nagelknipper gebruikt wordt voor het knippen van de tenen, kan dit voor beschadigen zorgen. Gebruik dus de juiste knipper voor uw nagels.

Nagelknippertjes met opvangbakje

Er zijn ook nagelknippers waarbij een opvangbakje zit. Dit kan erg handig zijn, omdat de afgeknipte nagels dan direct verzameld kunnen worden. Het uitschuifbare bakje zorgt er namelijk voor dat de nagels opgevangen worden.

Liever een complete manicureset?

Wilt u niet alleen uw nagels knippen, maar uw hele handen verzorgen? In dat geval kunt ook kiezen voor een complete manicureset. Hiermee kunt u eenvoudig thuis de perfecte manicure aanbrengen.

Online nagelknipper kopen?

Wilt u nu online een nagelknipper bestellen? Bij DeOnlineDrogist.nl kan dit zeer eenvoudig. In ons assortiment vindt u nagelknippertjes voor zowel de professional als de thuisgebruiker, perfect om uw eigen nagels of die van uw klanten bij te werken. Heeft u nog vragen over de nagelknipper? Dan helpt onze klantenservice u daar graag bij!

Bestelt u uw nagelknippertje op werkdagen voor 21.30, dan heeft u het morgen al in huis. Bovendien profiteert u van gratis verzending bij bestellingen boven de 20 euro.