DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Nagelschaartje

Uw nagels beschermen uw vingertoppen, dus is het belangrijk om uw nagels goed te beschermen en te verzorgen. Het regelmatig bijknippen van uw nagels valt daar ook onder. Op DeOnlineDrogist.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan nagelschaartjes waarmee u uw nagels keurig rond kunt knippen, om zo scheuren te voorkomen en uw nagels een mooie, verzorgde uitstraling te geven.
 • Nippes Solingen Nagelschaar Gebogen 9cm 1ST

  Nippes Solingen Nagelschaar Gebogen 9cm | 1ST

  Voorraad: 50
  17,95
 • Hair Mode Neusharen Schaar 1ST

  Hair Mode Neusharen Schaar | 1ST

  Voorraad: 47
  2,95
 • Nippes Solingen Nagelschaar Pedicure 1ST

  Nippes Solingen Nagelschaar Pedicure | 1ST

  Voorraad: 11
  17,50
 • Hair Mode Nagelschaar Punt 1ST

  Hair Mode Nagelschaar Punt | 1ST

  Voorraad: 34
  2,98
 • Nippes Solingen Huidschaar Extra Fijn 9cm 1ST

  Nippes Solingen Huidschaar Extra Fijn 9cm | 1ST

  Voorraad: 8
  16,95
 • 2B Nagelschaartje 1ST

  2B Nagelschaartje | 1ST

  Voorraad: > 50
  6,99
 • Nippes Solingen Nagelschaar Gebogen 9cm 1ST

  Nippes Solingen Nagelschaar Gebogen 9cm | 1ST

  Voorraad: 22
  16,95
 • Nippes Solingen Nagelschaar Manicure 1ST

  Nippes Solingen Nagelschaar Manicure | 1ST

  Voorraad: 13
  17,50
 • Mogelijk geleverd
  in andere kleur

  Credo Pop Art Voetnagelschaar 1ST

  Credo Pop Art Voetnagelschaar | 1ST

  Voorraad: 19
  19,95
 • Hair Mode Nagelschaar Baby 1ST

  Hair Mode Nagelschaar Baby | 1ST

  Voorraad: 23
  2,95
 • Nippes Solingen Huidschaar Extra Fijn 9cm 1ST

  Nippes Solingen Huidschaar Extra Fijn 9cm | 1ST

  Voorraad: 17
  17,50
 • Nippes Solingen Schaartje 1ST

  Nippes Solingen Schaartje | 1ST

  Voorraad: 4
  16,95
 • Hair Mode Nagelschaar 1ST

  Hair Mode Nagelschaar | 1ST

  Voorraad: 0
  2,95
  Blijf op de hoogte

Voordelen van het nagelschaartje
Voor het knippen en bijwerken van uw nagels heeft u in principe de keuze uit verschillende gereedschappen, zoals nagelknippertjes, nageltangetjes en nagelschaartjes. Van deze drie opties is het nagelschaartje echter degene waarmee u uw nagels het meest precies kunt knippen. Het knipvlak van nagelscharen is namelijk uiterst fijn en de punt is over het algemeen licht gebogen. Bovendien beschikken nagelschaartjes standaard over relatief grote ogen, zodat ze prettig in de hand liggen en u veel flexibiliteit heeft. Dankzij al deze eigenschappen maakt het nagelschaartje het u mogelijk om eenvoudig met de rondingen van uw nagels mee te knippen. Voor de perfecte afwerking zou u vervolgens uw nagels kunnen vijlen met een daarvoor bedoelde nagelvijl om enige resterende haakjes en oneffenheden weg te werken.

Toch liever een nagelknipper of -tang?

Zoals u heeft kunnen lezen is het nagelschaartje de eenvoudigste manier om uw nagels mooi rond te knippen. Bent u echter veel onderweg of heeft u vaak haast? In dat geval kan het prettiger zijn om te kiezen voor de nagelknipper, waarmee u uw nagels zeer snel kunt bijknippen. Daarbij zijn nagelknippers vaak uitgerust met een vijltje, zodat u niet lang met haakjes en scherpe puntjes hoeft te blijven rondlopen.

Nagelschaartjes voor handen en voeten

In verband met de afwijkende vorm van vingers en tenen bestaan er voor de handen en voeten speciale nagelschaartjes. Daarbij zijn nagelschaartjes voor de vingernagels over het algemeen sterker afgerond, terwijl nagelschaartjes voor de voeten meer doen denken aan nageltangetjes. Een bijkomende reden voor dit verschil is dat teennagels vaak harder zijn dan vingernagels, waardoor het voor het beste resultaat prettig kan zijn om uw teennagels te knippen met een nagelschaar met een wat krachtiger hefboommechaniek. Ook deze voetnagelschaartjes vindt u op DeOnlineDrogist.nl, voor de ultieme verzorging van uw voeten.

Nagelschaartjes voor baby’s

Baby’s hebben nu eenmaal kleine vingertjes en teentjes, met even kleine nageltjes. Toch moeten die regelmatig geknipt worden. Zo voorkomt u problemen met de nagelgroei en zorgt u ervoor dat de voetjes van uw baby comfortabel in de sokjes en eventuele schoentjes blijven passen. Juist omdat de vingernageltjes van baby’s zo hard groeien, kan het noodzakelijk zijn om ze meerdere keren per week tot zelfs dagelijks te knippen. Dat is waarom speciale babynagelschaartjes zijn ontwikkeld. Deze nagelschaartjes beschikken over grote ogen en een afgeronde punt om de kans op het bezeren van uw kindje te minimaliseren. Bovendien zijn de bladen van nagelschaartjes voor baby’s extra kort, nogmaals om het accidenteel prikken van uw baby te voorkomen.

Schaartjes voor de nagelriem

Misschien heeft u weleens last van losse randjes of velletjes rondom de nagelriem. Deze kunnen het gevolg zijn van nagelbijten, maar ze kunnen ook willekeurig ontstaan. Mocht u last hebben van deze velletjes, dan kunt u gebruikmaken van een huidschaartje om hiervan af te komen. Zorg wel eerst dat u uw nagelriem zacht maakt met olie of crème en duw de losse velletjes omhoog met een bokkenpoot. Zo kunt u ze veilig afknippen om weer prachtig verzorgde vingers te hebben.

Hoe vaak moeten de nagels geknipt worden?

Hoe vaak uw nagels geknipt moeten worden, is afhankelijk van verschillende factoren. Zo groeien de nagels van sommige mensen sneller dan die van anderen, en verschilt dit ook tussen vinger- en teennagels. In de stelregel moeten vingernagels om de één à twee weken geknipt worden, waarbij u voor het mooiste resultaat het beste met een nagelschaartje kunt knippen. Teennagels moeten gemiddeld om de twee weken worden geknipt, hoewel hier bij sommigen ook probleemloos meer tijd tussen kan zitten.

Ingegroeide nagels voorkomen

Ingegroeide nagels ontstaan het snelst als u uw teennagels rond afknipt in plaats van recht en als u ze te kort knipt. Om ingegroeide nagels te voorkomen, is het daarom belangrijk om uw teennagels niet te vaak te knippen. Gebruik hiervoor bij voorkeur ook geen nagelschaartje met een afgeronde punt, aangezien u daarmee een afgeronde vorm van uw teennagels zou forceren. Knipt u wel het liefste met een nagelschaartje en niet met bijvoorbeeld een tangetje? Kies dan voor een voetnagelschaartje dat specifiek is ontworpen voor het knippen van de teennagels.

Hoe kunt u de groei van uw nagels bevorderen?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw nagels sneller wilt laten groeien. Zo vinden sommige mensen langere nagels simpelweg mooi, terwijl anderen hun beschadigde nagels het liefst zo snel mogelijk willen laten uitgroeien en herstellen. Om de groei van uw nagels te bevorderen, is het voornamelijk belangrijk om gezond te leven, voldoende vitamines en mineralen binnen te krijgen en uw nagels bovendien goed te verzorgen, zodat ze niet gaan scheuren. Wel is het zo dat vingernagels er standaard tussen de 4 en 6 maanden over zullen doen om volledig uit te groeien, ongeacht hoe gezond u leeft. Ga dus vooral goed met uw nagels en lichaam om.

Hoe houdt u uw nagels lang mooi?

Om uw nagels mooi te houden, is het nogmaals belangrijk om ze goed te verzorgen én om een gezond leven te leiden. Gebruik geen bot nagelschaartje dat uw nagels zou kunnen doen scheuren tijdens het knippen en hydrateer de huid rondom uw nagels en nagelriemen goed. Desnoods kunt u een huidschaartje gebruiken om enige nare huidrandjes rondom uw nagels weg te werken (maar gebruik een dergelijk schaartje níet voor uw nagels zelf).

Online een nagelschaartje bestellen

Wilt u nu online een nagelschaartje bestellen? Dit kan eenvoudig via DeOnlineDrogist.nl. Bestelt u uw nagelschaartje voor 21.30 uur (op werkdagen), dan heeft u het morgen al in huis. Bovendien profiteert u van gratis verzending bij bestellingen boven de 20 euro.