DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Natuurlijke producten voor het najaar

De zomer is voorbij en het najaar staat nu écht voor de deur. Begint u alweer te wennen aan de koudere temperaturen en donkere avonden? Tijdens de herfst- en wintermaanden wordt het aangeraden om ons lichaam extra te ondersteunen. Met de producten van VSM kan dit op een natuurlijke manier, voor klein en groot. In deze blog vertellen we u meer over het merk en lichten we een natuurlijk product uit. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder! 


Sneller van uw verkoudheid af met VSM Nisyleen Pelargonium!*

We begrijpen dat verkoudheid vervelend kan zijn. Daar wilt u zo snel mogelijk van af! Nisyleen Pelargonium* is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat u helpt om sneller van uw verkoudheid af te komen. Het verlicht de symptomen en verkort de duur van verkoudheid. De formule van Nisyleen Pelargonium* wordt al meer dan 30 jaar toegepast bij de behandeling van verkoudheid. 

  • Sneller van uw verkoudheid af
  • Te gebruiken vanaf 6 jaar
  • Met Pelargonium sidoides extract (EPs® 7630)
  • Geschikt voor een vegetarische of veganistische leefwijze


Wat is een verkoudheid?

Een verkoudheid ontstaat door een verkoudheidsvirus (via de lucht). Bijvoorbeeld door hoesten of niezen, maar ook via huidcontact. Omdat er veel verschillende soorten verkoudheidsvirussen bestaan, kan het voorkomen dat u meerdere keren achter elkaar verkouden wordt. Tijdens een verkoudheid is het slijmvlies in de neus, bijholten en keel ontstoken. Wanneer slijmvliezen ontstoken zijn maken ze extra slijm aan, worden ze dik en zijn ze geïrriteerd. De meest voorkomende symptomen bij een verkoudheid zijn: 

  • Verstopte neus
  • Loopneus
  • Niezen
  • Hoesten
  • Keelpijn
  • Hoofdpijn
  • Minder reuk en smaak

Ervaar de kracht van de natuur met VSM

VSM ontwikkelt producten die hun oorsprong vinden in de natuur. Dit gebeurt allemaal op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke wijze. Deze natuurlijke producten ondersteunen het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Zo geeft VSM u de kracht uit de natuur. U kunt bij VSM terecht voor allerlei homeopathische geneesmiddelen, verzorgingsproducten, gezondheidsproducten en kruidengeneesmiddelen. Vanwege wetgeving mag voor homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Indien u meer productinformatie wilt of vragen hebt over het gebruik van de homeopathische geneesmiddelen van VSM (Kind), kunt u contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten van de klantenservice. Ze helpen u graag!

*Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Deel dit artikel