Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: lekker in uw vel met bepanthen eczeem crème!

Lekker in uw vel met Bepanthen Eczeem Crème!

Op 14 september is het Wereld Eczeem Dag. Eczeem is een verzamelnaam van allerlei aandoeningen die rode, jeukende uitslag tot gevolg hebben. Bijna 1 miljoen Nederlanders hebben regelmatig jeuk en worden geconfronteerd met rode, schrale huidplekken op bijvoorbeeld handen, benen of gezicht. Bent u ook op zoek naar verlichting van jeuk en roodheid, zonder cortisonen en parfum?

Wat is eczeem?

Eczeem is een verzamelnaam van allerlei aandoeningen die rode, jeukende uitslag tot gevolg hebben. Kort gezegd is eczeem een ontsteking van de bovenste huidlagen met als gevolg jeuk, roodheid en zwelling. Bij elke vorm van eczeem kan een verdikking en verharding van de huid ontstaan door wrijven en krabben. Eczeem komt voor bij alle leeftijden: van baby’s tot kinderen, van volwassen en tot oudere mensen.

Bepanthen: directe verlichting van jeuk en roodheid

Jeuk is een van de meest nare dingen die u kunt ervaren. U wilt gaan krabben, maar riskeert daarmee dat u de jeuk verergert. Zo ontstaat een vicieuze cirkel van jeuk en krabben. Het is belangrijk om deze vicieuze cirkel van jeuk en krabben bij eczeem of een allergische reactie te doorbreken. Bepanthen Eczeem Crème verlicht effectief jeuk en roodheid bij licht tot matig eczeem, zonder cortisonen en parfum. Daarnaast ondersteunt Bepanthen Eczeem Crème het huidherstel.


Tip! Verzorg de huid ook tussen periodes van eczeem goed, zodat de huid rustig blijft. Mensen met eczeem hebben namelijk van nature een andere vetsamenstelling in de huid: de huid is droger. Dit kan bijvoorbeeld met Bepanthen Droge & Gevoelige Huid Crème, deze biedt intensieve hydratatie. Krijgt u wel eczeemplekken smeer deze dan naar behoefte in met Bepanthen Eczeem Crème*.

75 jaar liefde voor de huid

Bepanthen heeft al meer dan 75 jaar liefde voor de huid. Bepanthen Eczeem Crème is ontwikkeld door onze specialisten met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten die het huidherstel ondersteunen. Bepanthen gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maakt Bepanthen het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen.


De speciale combinatie in Bepanthen Eczeem Crème van onder andere lipiden, glycerine en dexpanthenol hydrateren de huid en herstellen de huidbarrière. Zo wordt de vicieuze cirkel van jeuk en krabben doorbroken en roodheid verlicht zonder cortisonen (hormonen). Bovendien is de Bepanthen Eczeem Crème zonder parfum en parabenen geschikt voor zowel volwassenen, kinderen als baby’s. U bestelt de Eczeem Crème en de Droge & Gevoelige Huid Crème gemakkelijk en snel bij DeOnlineDrogist.nl.


Bron: CBS, juni 2013: 16,7 mln inwoners in Nederland, waarvan 2,5 mln 0-12 jaar; Vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem, www.vmce.nl


Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Bij mild tot matig eczeem, niet op open huid.


Bepanthen bevat Dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.