DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Eten & Drinken

een gezonde maaltijd met veel groenten en rijst

Kiest u ook bewust?

We worden ons steeds meer bewust van wat we eten en drinken. Hoe worden producten bijvoorbeeld gemaakt en welke ingrediënten staan er op het etiket? Zijn deze van goede kwaliteit en komen er veel vezels, vitamines en mineralen in voor? DeOnlineDrogist.nl helpt u graag wegwijs in de zoektocht naar de juiste kwaliteitsvoedingsmiddelen en heeft veel voor u gesorteerd, zoals biologische voeding, glutenvrije voeding en eiwitrijke producten. Hiernaast kunnen bewuste keuzes gemaakt worden in de categorieën vegan, koolhydraatarm, suikerarm en zoutarm. Wat is uw stijl, of wat wilt u proberen?

smoothie komkommer en appel

Van plantensap tot muntthee

Van natuurlijke energiedranken tot aan groene koffie; bij DeOnlineDrogist.nl kunt u terecht voor heel veel verschillende dranken. Bent u benieuwd naar de vele soorten thee uit ons assortiment, zoals kamillethee, muntthee en gemberthee? U heeft de keuze uit ruim 1000 verschillende producten thee! Ook plantaardige sappen staan op de lijst, evenals kokosdrinks, amandeldrinks, plantensap en sapkuren. Nieuw is de categorie Gezonder drinken. Gezonde sappen, met een grote collectie aan vitamines en mineralen staan hier in de spotlights! Wilt u zich extra goed voelen en frisdrank of andere suikerrijke drankjes vermijden? Kijk dan naar de alternatieven van De Online Drogist.

Yoghurt met muesli en fruit als ontbijt

Ontbijt en lunch

Wat is uw favoriete ontbijt? Een croissantje met jam, een broodje met pindakaas of yoghurt met muesli en andere superfoods? Voor alle opties bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk veel soorten brood en broodbeleg. Maar DeOnlineDrogist.nl heeft ook yoghurt, dat heel goed samengaat met ontbijtgranen, zoals havermout, speltvlokken en tarwevlokken. Verder zijn er lichte, slimme producten waarmee u de dag goed kunt beginnen, die te boek staan als slim tussendoortje of heerlijk zijn voor bij het ontbijt of tijdens de lunch: denk maar eens aan crackers, rijstwafels en beschuit. In alle soorten! Waar wacht u nog op?

Veel kruiden en specerijen in potten

Smaak en bereiding

Haal alles uit de kast om die overheerlijke maaltijd op tafel te zetten met de meest bijzondere, alternatieve en gezonde kruiden en specerijen, zoals edelgistvlokken, gemalen kaneel en Italiaanse kruiden zoals oregano. Bij DeOnlineDrogist.nl heeft u een ruim aanbod kruiden, maar ook oliën voor in salades en om mee te bakken zijn aanwezig. Kokosolie, olijfolie en raapzaadolie zijn hier voorbeelden van. Daarnaast kan de smaak van uw gerecht of tussendoortje ook een boost krijgen door een van de vele sauzen, zoals mayonaise, ketjap manis, pindasaus en sambal. Bekijk alle opties om de beste smaak te realiseren voor uw gerecht!

Babyvoeding in een babyfles met een speen (flesvoeding)

Babyvoeding

Eenvoudig babyvoeding bestellen kan bij DeOnlineDrogist.nl. Hier bestelt u de beste bouwstoffen, vitamines en mineralen voor uw kleintje. Babyvoeding is verkrijgbaar in poedervorm om te mengen met melk, maar ons assortiment bevat ook maaltijdpotjes, fruitpotjes, yoghurts en papjes. In alle smaken en doseringen. Neem snel een kijkje en kies het beste voor uw baby of peuter, zoals vitamine A voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen, vitamine D voor sterke botten en tandjes en vitamine K voor een goede stolling van het bloed. Meer weten? Bekijk dan alle babyvoeding.

Een man die aan het sporten is in de zon

Sportvoeding

Wilt u het maximale uit uw sportsessie halen? Of wilt u uw lichaam zo goed mogelijk laten herstellen na een fitness workout, een hardloopronde of een tennispartij, zodat het fris en klaar is voor de volgende uitdaging. DeOnlineDrogist.nl heeft alles in huis om u verder te helpen en biedt producten aan die voor, tijdens en na het sporten kunnen worden gebruikt. Denk maar eens aan supplementen voor de spieropbouw, zoals aminozuren, creatine, eiwitten en  plantaardige eiwitten. Of de juiste ondersteuning bij blessures dankzij de hulp van hot cold packs, sportbraces, tapes en meer?