DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Isostar

Haal alles uit uzelf tijdens een workout, duursport of andere sportsessie met de sportvoeding van Isostar.Lees meer

Best verkopende producten

Sportprestaties en Isostar

Elke sporter wil natuurlijk het beste resultaat uit zijn of haar sportprestatie halen. U toch ook? Optimaal presteren doet u door sportvoeding te gebruiken. Isostar biedt sportvoeding voor elk moment: voor, tijdens of na het sporten. Het Isostar assortiment bestaat uit poeders, energierepen, gels, sportdrank en tabletten. Afhankelijk van uw doel kunt u kiezen welk product het beste bij u past. Zo is er sportvoeding die helpt hydrateren, de uithouding helpen verbeteren of die het energielevel op peil houden. Met de High Protein hazelnootreep ontwikkelt u de spiermassa en wint u kracht. De Reload Sport reep zorgt er door een combinatie van eiwitten, koolhydraten en vitamines en mineralen voor dat uw lichaam zo optimaal mogelijk herstelt na een (lange) training. Zo kunt u weer snel, goed en effectief een nieuwe training aangaan.

Over Isostar

Isostar werd in 1977 opgericht in Zwitserland met de eerste sportdrank die speciaal was ontworpen om in te spelen op de voedingsbehoeften van atleten. Sinds haar oprichting zet Isostar zich dag na dag in om sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door ze de beste voedingsoplossingen aan te bieden. Isostar wil hen zo helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Isostar biedt u een uitgebreid gamma aan supplementen voor sporters. Isostar heeft een ruim assortiment aan poeders, dranken, repen, gels en tabletten. Met Isostar heeft u altijd een handige bron van energie, een partner tijdens inspanningen. Bestel de producten van Isostar nu bij De Online Drogist, voordelig en veilig. Vandaag voor 21.30 uur besteld, morgen in huis!

Isostar High Energy Reep

In de smaken banaan of multifruit. Tijdens het sporten verbranden we energie. Die energie wordt door het lichaam uit koolhydraten gehaald. Koolhydraten vormen als het ware de brandstof voor het lichaam. Als u langdurig (zwaar) sport is het verstandig om op tijd het koolhydraatgehalte aan te vullen, zodat u daar uw energie uit kan blijven halen. Met deze reep zit dat wel goed!

Isostar High Protein Reep

Deze reep in hazelnootsmaak bevat maar liefst 25 procent proteïne. De reep heeft een paar doelen:

  • Het optimaliseren van de recuperatiefase, de herstelfase. Deze reep helpt u dus te herstellen nadat u hebt gesport. Eiwitten zorgen namelijk dat je spieren sneller herstellen na inspanning. Spieren zijn immers opgebouwd uit eiwitten (en die bestaan weer uit aminozuren). Tijdens (zwaar) sporten komen er kleine scheurtjes in de spieren die weer moeten worden opgevuld met aminozuren. Daarbij kunnen de Isostar repen met proteïne je helpen.
  • Bijdragen aan de opbouw en groei van de spiermassa. Om meer spiermassa te krijgen zult u de hoeveelheid eiwitten moeten aanvullen, anders zal dat weinig kans van slagen hebben.

Bovendien wordt je energieniveau weer op peil gebracht door de koolhydraten en door de toegevoegde vitamines en mineralen in de reep wordt uw zweetverlies gecompenseerd.

Isostar Pro Recovery Reep

De naam van deze reep zegt het zelf al: het is een reep die is bedoeld voor het bevorderen van het herstel na het sporten. In de reep zitten veel koolhydraten en eiwitten: zo wordt u energiebehoefte weer op peil gebracht én wordt u spierherstel ondersteund. Verkrijgbaar in een lekkere chocoladesmaak.