9365.739 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Supplementen overgang

Iedere vrouw krijgt er op een moment in haar leven mee te maken: de overgang. Ondanks dat dit een natuurlijke fase in het leven is, kunt u tijdens de menopauze last krijgen van allerlei klachten zoals slapeloosheid, opvliegers of vaginale ongemakken. Om deze klachten te verlichten zijn er verschillende soorten overgangsproducten die u kunt gebruiken.
...
Live webinar

Live webinar

Wilt u meer weten over de overgang of heeft u vragen? Meldt u dan voor het gratis webinar 'De overgang, hoe krijg ik hier grip op?'. Dit live webinar zal plaatsvinden op 8 april om 19.30 uur.


De overgang

De overgang is een periode waarmee alle vrouwen te maken krijgen. Zo zijn er elke jaar zo’n 1,5 miljoen vrouwen in Nederland in de overgang die tot wel 5 à 10 jaar kan duren. Tijdens deze periode verandert er zoveel in het lichaam dat vrouwen last kunnen krijgen van overgangsverschijnselen en dat kan heel vervelend zijn. Zo kan overmatig transpiren, opvliegers, vermoeidheid, niet kunnen slapen en gewichtstoename het dagelijks leven van een vrouw flink beïnvloeden. Bij DeOnlineDrogist.nl kunt u verschillende producten bestellen die ondersteunen in de overgang.

Ymea ondersteunt bij gewichtsverlies en vetverbranding in de overgang

Door de veranderingen in de hormoonbalans tijdens de overgang kan ook de stofwisseling van het lichaam vertragen. Bij een vertraagde stofwisseling houdt het lichaam meer vet vast wat kan leiden tot gewichtstoename. Ook het silhouet kan tijdens de overgang veranderen, door de afname van het hormoon oestrogeen verandert de verdeling van vet. Billen en dijen worden slanker en de buik, taille en borsten worden voller. Ymea heeft producten ontwikkeld die speciaal ondersteunen in de overgang, zoals de tweevoudige formule van Ymea Silhouet, die bijdraagt aan gewichtsverlies en vetverbranding (1), en net als de andere Ymea producten ook helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen(2)*.

(1) Groene thee*, (2) Salie*. *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Bekijk hier alle Ymea producten>>

Famosan van A.Vogel

Voor de lichamelijk en mentale gezondheid is het belangrijk om te blijven bewegen, ook tijdens de overgang. Wist u dat bewegen juist helpt bij overgangsverschijnselen? Door regelmatig te sporten kunt u vermoeide spieren en een vermoeid gevoel tegengaan, bovendien helpt het tegen gewichtstoename. Naast gewichtstoename zijn er meer overgangsverschijnselen waar u last van kunt hebben. Zo hebben veel vrouwen last van overmatig transpireren en opvliegers, door bepaalde voedingsmiddelen te vermijden zoals caffeïne, alchohol, suiker en pikante voeding. Daarnaast kunnen de natuurlijke Famosan tabletten van A.Vogel gebruiken. Deze tabletten bevatten een sterk geconcentreerd salvia-extract dat uw lichaam op 100% natuurlijke wijze ondersteunt. Famosan Salvia helpt bij opvliegers, nachtelijk transpireren en zweten.

Bekijk de producten van A.Vogel

Cydonia ondersteunt bij vaginale droogheid

De schommelingen in de hormoonspiegel tijdens de overgang kunnen zorgen voor diverse lichamelijk ongemakken, zo ook in de intieme zone. Bij een groot deel van de vrouwen worden tijdens de overgang de slijmvliezen van de ogen, de neus maar ook van de vagina droger en dat kan voor klachten zorgen. Klachten die dan in de intieme zone kunnen ontstaan zijn onder andere jeuk, een branderig gevoel, pijn bij geslachtgemeenschap, wondjes en pijn bij het plassen. Als ondersteuning van de verzorging van de intieme zone kunt u de Vijf Plantenextracten Vaginaalzetpillen van Cydonia gebruiken. Deze Vaginaalzetpillen helpen bij een droge intieme zone die samenhangt met de overgang.

Bestel de producten van Cydonia

Vitakruid Feminosan voor een comfortabele overgang

Ongeveer 80% van de vrouwen die in de overgang zitten hebben last van overgangsverschijnselen zoals gewichtstoename, overmatig transpireren of gewichtstoename. Feminosan van Vitakruid is de meest complete formule als ondersteuning in de overgang. Deze formule bevat drie actieve ingrediënten namelijk Rode Klaver, hop en angelica die voor betere opname worden ondersteund door magnesium, L-taurine en OPC (druivenpitextract). De Feminosan formule draagt bij aan het behoud van de vrouwelijke gezondheid* en het omgaan met overgangsverschijnselen zoals opvliegers, zweten, rusteloosheid en prikkelbaarheid*. Bovendien heeft de formule rustgevend effect* en draagt het bij aan een goede nachtrust*.

Naar de producten van Vitakruid

(1) Groene thee*

(2) Salie*

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.


  • A.Vogel
  • Cydonia Phytopharmaceuticals
  • Ymea
  • Vitakruid