9476.801 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Arkocaps Salvia Capsules 45CP

Bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren

Korting 15%
7,97 6,77
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345003020
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Salvia helpt bij opvliegers en (nachtelijk) transpireren. Het blad van de Salvia, ook wel Salie genoemd, bevat fyto-oestrogenen die een zweetremmende werking hebben. Hierdoor is dit voedingssupplement perfect om te gebruiken wanneer u last heeft van de typische overgangsverschijnselen, als opvliegers en overmatige transpiratie.

Het omhulsel van de Arkocaps Salvia capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het blad, zonder enige toevoegingen van suiker, gist, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Salvia officinalis L. Het gebruik van Arkocaps Salvia wordt in de periode van zwangerschap en borstvoeding ontraden. Arkocaps Salvia dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling
Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 290 mg van het blad van de Salvia officinalis.

Ingrediënten

Salvia bladpoeder (Salvia officinalis L.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxypropylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Salvia Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment