Door grote drukte dient u rekening te houden met een vertraging van maximaal 2 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Teunisbloemolie Capsules 45CP
Arkocaps Teunisbloemolie Capsules 45CP

Arkocaps Teunisbloemolie Capsules 45CP

Korting 15%
Adviesprijs 11,45 9,73
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001422
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Bij prikkelbaarheid vóór de menstruatie

Algemeen
Arkocaps Teunisbloemolie is een voedingssupplement dat helpt bij prikkelbaarheid vóór de menstruatie. De essentiële vetzuren linolzuur en gammalinoleenzuur van Teunisbloemolie zijn actief tijdens de menstruele cyclus en onderdrukken het premenstruale syndroom, wanneer de capsules in de tweede helft van de cyclus worden ingenomen.

Het omhulsel van de Arkocaps Teunisbloemolie capsules is een zogenaamde softgel capsule. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het zaad, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
Gedurende 10 dagen per maand, tijdens de tweede helft van de cyclus, ‘s morgens, ‘s middags en ’s avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Oenothera biennis L. In de periode van zwangerschap en borstvoeding kunt u niet voorzichtig genoeg zijn en wordt het gebruik van Arkocaps Teunisbloemolie alleen na overleg met uw (huis)arts aangeraden. Arkocaps Teunisbloemolie dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke capsule bevat 500 mg Oenothera biennis en 10 mg Vitamine E.

Ingrediënten

Teunisbloemzaadolie (Oenothera biennis L.). Vitamine E van natuurlijke oorsprong. Omhulsel: Gelatine. Glycerol.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Wat voor effect heeft het gebruik van Teunisbloemolie?

Teunisbloemolie is rijk aan omega-6 vetzuren: dit zijn onverzadigde vetzuren die essentieel zijn, dit wil zeggen dat het lichaam ze zelf niet kan aanmaken. Teunisbloemolie heeft een gunstige invloed op de ongemakken bij vrouwen voorafgaand aan de menstruatie en bevordert een normale menstruatie. Teunisbloemolie wordt ook toegepast bij een droge en gevoelige huid en wordt daarom ook gebruikt voor een inwendige huidverzorging.

Heeft het gebruik van dit middel effect op de werking van de anticonceptiepil?

Dit product kan de werking van de anticonceptiepil beinvloeden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist