Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Supplementen vrouw>Supplementen overgang>Middel tegen opvliegers

Golden Naturals Salie 5000mg Capsules 60CP

Bij (nachtelijk en) overmatig transpireren en bij opvliegers

Korting 15%
19,95 16,95
  • Op voorraad:  10  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Golden Naturals Salie 5000mg is een hoog gedoseerd voedingssupplement op basis van Salie (Salvia officinalis) extract dat ondersteuning biedt bij typische overgangsverschijnselen zoals opvliegers en overmatig (nachtelijk) transpireren. Bovendien wordt het snel opgenomen dankzij de toegevoegde BioPerine®.

Salie is bekend om zijn geneeskrachtige werking. Salvia officinalis (echte salie) is dan ook een kruid dat al eeuwenlang voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Bijzonder aan salie is de adaptogene werking. Dit betekent het (beter) kunnen aanpassen aan de omstandigheden, zoals bijvoorbeeld in stresssituaties of in woelige periodes. Naast dat het veel gebruikt wordt in de keuken, heeft dit heilzame kruid de reputatie dat het goed zou zijn voor een heldere geest. Daarnaast wordt al eeuwenlang gebruikt als natuurlijke verzachter van de luchtwegen.

Golden Naturals Salie 5000mg:
- biedt ondersteuning bij overmatig (nachtelijk) transpireren;
- helpt bij opvliegers;
- met BioPerine® voor optimale opname.

Dosering
1 maal daags 1 capsule bij voorkeur 's ochtends of voor het slapen gaan met water innemen. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt bij kinderwens, zwangerschap en/of borstvoeding. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Salie (Salvia officinalis) extract 15:1

334 mg

 overeenkomend met 5000 mg salie

 

BioPerine® voor optimale opname

3 mg

Ingrediënten
Kruidenextracten, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (vetzuurzouten, siliciumdioxide).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Golden Naturals Salie 5000mg Capsules 60CP?

Meer uit ons assortiment