9476.624 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan 5mg Tabletten 30TB

Voedingssupplement met pure melatonine en het aminozuur l-tryptofaan

Korting 50%
4,99 2,50
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan bevat een 0.299mg pure Melatonine. Melatonine is een lichaamseigen stof die is gekoppeld aan blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling van licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Echter komt niet bij iedereen deze natuurlijke productie op gang. Indien dit bij u het geval is, kunt u gebruik maken van voedingssupplementen die deze stof bevat.

Dit voedingssupplement met gemakkelijk slikbare tabletjes bevat naast Melatonine 4.701mg van het aminozuur L-Tryptofaan. Dit essentiële aminozuur draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht.

Dosering
1 tabletje kort voor het slapen gaan met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Let op: Het gebruik van melatonine met een dagdosering van 0.3 mg of meer wordt afgeraden voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bij een dagelijkse dosering van <0.3 mg luidt het advies dit eerst te overleggen met een (huis)arts.

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van een tablet

L-Tryptofaan4,701 mg
Melatonine0,299 mg

Ingrediënten 
Vulmiddel (Microkristallijne Cellulose), L-Tryptofaan, Antiklontermiddelen (Colloïdaal Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat), Melatonine.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Lucovitaal Melatonine L-Tryptofaan 5mg Tabletten 30TB?

Meer uit ons assortiment