DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Vitakruid

Vitakruid is een Nederlands merk, dat een grote selectie aan voedingssupplementen aanbiedt. In het uitgebreide aanbod vindt u vitaminen, mineralen en kruidensupplementen met een combinatie aan werkzame stoffen, die uw behoeften aanvullen.Lees meer

Best verkopende producten

 • Nr.  1 Gratis verzending Vitakruid Gebufferde Vitamine C Capsules 180CP

  Vitakruid Gebufferde Vitamine C Capsules | 180CP

  -15%
  33,99
  39,99
 • Nr.  2Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels 10ML

  Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels | 10ML

  -10%
  17,90
  19,89
 • Nr.  3 Gratis verzending Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P Capsules 180VCP

  Vitakruid Magnesium Tauraat met P-5-P... | 180VCP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -10%
  34,10
  37,89
 • Nr.  4 Gratis verzending Vitakruid Magnesium 200 Complex Tabletten 90TB

  Vitakruid Magnesium 200 Complex Table... | 90TB

  -10%
  22,40
  24,89
 • Nr.  5 Gratis verzending Vitakruid Magnesium Tauraat met p-5-p Capsules 90CP

  Vitakruid Magnesium Tauraat met p-5-p... | 90CP

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -19%
  21,75
  26,89
 • Nr.  6 Gratis verzending Vitakruid B12 Combi 6000mcg Smelttabletten 60TB

  Vitakruid B12 Combi 6000mcg Smelttabl... | 60TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -15%
  29,66
  34,89
 • Nr.  7Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten 120TB

  Vitakruid Vitamine D3 25 Mcg Tabletten | 120TB

  -17%
  12,36
  14,89
 • Nr.  8 Gratis verzending Vitakruid Visolie Forte Softgels 90SG

  Vitakruid Visolie Forte Softgels | 90SG

  -11%
  22,12
  24,89
 • Nr.  9 Gratis verzending Vitakruid Gebufferde Vitamine C Capsules 90CP

  Vitakruid Gebufferde Vitamine C Capsules | 90CP

  -15%
  22,12
  25,89
 • Nr.10Vitakruid Magnesium 150 Malaat Tabletten 90TB

  Vitakruid Magnesium 150 Malaat Tabletten | 90TB

  Product is onderdeel van ons groene assortiment.
  -25%
  18,67
  24,89

De vitaminen en mineralen van Vitakruid

Vitakruid heeft een krachtig en divers aanbod met ruim tachtig verschillende voedingssupplementen met diverse vitamines, mineralen en kruidensupplementen. Om de hoogste kwaliteit van de producten te kunnen garanderen, zoekt Vitakruid naar ingrediënten met een hoge opneembaarheid. Op basis van het meest recente onderzoek creëert het merk ze met deze ingrediënten innovatieve formules.

Aandacht voor biologische beschikbaarheid

Vitakruid gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke basisbestanddelen voor de producten. Dat betekent dat er gezocht wordt naar een vorm van een vitamine of mineraal dat in de natuur voorkomt. Dit in tegenstelling tot de vaker gebruikte synthetische varianten van deze stoffen, die mensen in een laboratorium maken.

Daarbij is een belangrijke nuance aan te merken: de biologische beschikbaarheid staat bij Vitakruid centraal. Die biologische beschikbaarheid zegt vooral iets over hoe goed het lichaam een supplement opneemt. Kan ons lichaam de stoffen opnemen en gebruiken, of is daar veel energie voor nodig? Plassen we een groot deel uiteindelijk alsnog uit?

Bij sommige supplementen, vitaminen of mineralen is het namelijk zo dat de natuurlijke variant juist niet goed opneembaar is. In dat geval kiest Vitakruid voor de synthetische variant: u weet dan zeker dat u de daadwerkelijke vitamine, mineraal of combinatie daadwerkelijk binnenkrijgt. En dat uw lichaam er iets aan heeft.

Supplementen die gericht zijn op specifieke gezondheidsdoelen

Naast de supplementen die een specifieke vitamine, mineraal of kruid bevatten, heeft Vitakruid ook combinatiesupplementen. Hierin zijn meestal verschillende werkzame stoffen gecombineerd, die een synergetische werking hebben: ze vullen elkaar aan. Daarbij zijn ze geformuleerd voor een bepaald doel. Enkele voorbeelden zijn: 

Wat is Vitakruid?

Vitakruid is een familiebedrijf dat klein op een zolderkamer is begonnen en inmiddels is uitgegroeid tot een grote onderneming. Vitakruid ziet de gezondheid als ons grootste goed en zet zich daarom ook dagelijks in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast deelt Vitakruid graag kennis om de gezondheid van mensen te bevorderen en is bereikbaar voor professioneel advies.

Is vitakruid vegan?

Alles wat veganistisch kán worden gemaakt, wordt veganistisch gemaakt.

De producten van Vitakruid

De uitgebreide selectie van producten van Vitakruid bestelt u hier gemakkelijk online. Een aantal van de supplementen stellen we hieronder aan u voor.

Gebufferde vitamine C van Vitakruid

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor ons lichaam, het draagt namelijk bij aan een goede werking van ons immuunsysteem. Daarnaast draagt het bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten, bevordert het de energiestofwisseling en is het een antioxidant. Ons lichaam kan geen vitamine C aanmaken, voor deze vitamine zijn we dus aangewezen op het eten van voldoende groente en fruit. Vitakruid gebufferde vitamine C kan dan als ondersteuning dienen. Dit voedingssupplement bevat de volgende stoffen:

 • Een hoge dosering vitamine C in de actieve vorm van calcium/magnesium ascorbaat dat een goed opneembare en biologische beschikbare vorm heeft. Daarnaast is deze vitamine C niet zuur en dus vriendelijk voor de maag.
 • Een combinatie van hoogwaardige nutriënten: zink, koper, quercetine, L-glutathion en mangaan. Deze nutriënten zorgen voor een hoge opneembaarheid.

Vitakruid Curcumine

De Curcuma Longa wortel wordt onder de naam Kurkuma vaak gebruikt als specerij in de keuken. Maar wordt ook vaak gebruikt in de vorm van extracten vanwege haar positieve effecten op de gezondheid. De kenmerkende kleur van kurkuma is geel en wordt veroorzaakt door het stofje curcumine. En het is ook deze stof die verantwoordelijk is voor de gunstige effecten. Heeft een positieve invloed op de lever* en het helpt de spijsvertering*.

Er zijn drie werkzame curcuminoïden, maar vaak bevatten voedingssupplementen echter maar één van deze soorten curcumine.

De Curcuma C3-2X supplementen van Vitakruid bevatten wel deze drie soorten curcuminoïden. Daarnaast bevat het supplement het Bioperine extract, dat is verkregen uit de zwarte peper vrucht. De toegevoegde Bioperine verbetert opname van de stoffen in het lichaam, waardoor de curciminoïden beter door het lichaam worden gebruikt.

*Gezondheidsclaim onder voorbehoud van goedkeuring door de Europese Comissie.

Vitamine B12 van Vitakruid

Vitakruid heeft ook diverse vitamine B12 supplementen in hun aanbod. Deze vitamine staat bekend om zijn rol in de energiehuishouding en heeft vele voordelen. Zo heeft het onder meer een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt het bij aan de aanmaak van rode bloedcellen en speelt het een rol bij de normale spijsvertering.

Vitamine B12 wordt veel gebruikt door vegetariërs en veganisten. De vitamine komt namelijk alleen in dierlijke producten voor zoals vlees, vis en zuivel. Met de toename van het aantal vegetariërs, veganisten en mensen die bewust minder vlees eten is vitamine B12 meer op de kaart komen te staan.

Vitakruid magnesium

Vitakruid biedt verschillende soorten magnesium. Dat is niet voor niets. De diverse varianten hebben verschillende voordelen.

Wanneer gebruikt u welke magnesium?

Neem bijvoorbeeld de Magnesium Tauraat met P-5-P. Dit is een combinatie van tauraat en magnesium. Door deze combinatie wordt dit type magnesium goed opgenomen in de hersenen. Dit supplement kiest u dus wanneer u magnesium wilt gebruiken vanwege de positieve werking op de gemoedstoestand en de psychologische functie bijvoorbeeld.

Een ander magnesium supplement van Vitakruid is de Magnesium 150 Bisglycinaat, die wordt geadviseerd wanneer u magnesium kiest vanwege zijn effect op de geestelijke balans in relatie tot de nachtrust. 

Magnesium Citraat gebruikt u wanneer u kiest voor magnesium vanwege de ondersteuning van de goede spierwerking.

Tot slot is er ook nog een combinatie product, met alle voordelen van dien: het Magnesium 200 Complex.

De supplementen van Vitakruid online bestellen

De producten van Vitakruid kopen doet u gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, het gebruik ervan of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies. Doet u uw bestelling voor 21.30 uur? Dan bezorgen wij uw bestelling de volgende dag aan huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kosten de producten van Vitakruid?

De prijs van de producten vindt u bovenaan deze pagina, afgebeeld bij de individuele producten. Ook ziet u hier welke producten van Vitakruid in de aanbieding zijn en wanneer u er dus korting op krijgt.

De familie achter Vitakruid - Driven By Health


Kurkuma veelvuldig gebruikt als specerij in de keuken. Maar wordt ook vaak gebruikt in de vorm van extracten vanwege haar genezende effecten. De kenmerkende kleur van kurkuma is geel en wordt veroorzaakt door het stofje curcumine. Van deze curcuminoïden zijn er drie soorten waaronder curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine deze stoffen zijn verantwoordelijk voor gunstige effecten. Vaak bevatten voedingssupplementen echter maar 1 van deze soorten curcumine.

De Curcuma C3-2X supplementen van Vitakruid bevatten maar liefst drie soorten curcuminoïden. Het extract dat Vitakruid gebruikt voor haar Curcuma C3-2X is geformuleerd met de belangrijkste curcuminoïden: curcumine, bisdemethoxy curcumine en demethoxy curcumine. Daarnaast bevat het supplement het Bioperine extract, dat is verkregen uit de zwarte peper vrucht. De toegevoegde Bioperine verbetert de biologische beschikbaarheid van de stoffen waardoor de curciminoïden 20 keer beter worden opgenomen.

Vitakruid probiotica

Vitakruid heeft met Symflora Basis Sachets een product dat pre- en probiotica in een heeft. Wat is probiotica? Dit zijn de goede bacteriën die van nature in onze darmen voorkomen. Deze bacteriën kunnen ondersteuning bieden bij het behoud van de microbiële balans in onze darmen. Daarnaast is er ook de term prebiotica. Dit betreffen de onverteerbare voedingsvezels en die dienen als voeding voor de probiotica. Hierdoor groeit het aantal werkzame bacteriën en daarmee ook hun overlevingskans voor binnen ons verteringsgestel. Vitakruid heeft prebiotica toegevoegd voor een optimale werking van de probiotica.

Multivitamine van Vitakruid


Vitakruid kopen bij De Online Drogist

Alle supplementen van Vitakruid zijn verkrijgbaar bij de grootste 24-uurs drogist van Nederland: DeOnlineDrogist.nl. Ruim tachtig supplementen staan in de online schappen. Wilt u na het lezen van de productbeschrijving meer weten over een specifiek Vitakruid-supplement? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze deskundige drogisten.