Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9372.254 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Pompoenpitolie

Arkocaps Pompoenpitolie Capsules 45CP

Goed voor de prostaat

Korting 15%
15,37 13,07
  • Merk:  Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345000784
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Arkocaps Pompoenpitolie bevat per capsule 500 mg olie uit de pitten van de Curcurbita Pep (Pompoen). Pompoenpitolie bevat een hoog gehalte aan sterolglucosiden, die een positieve invloed hebben op prostaatvergrotingen en plasproblemen. Na het passeren van het 45ste levensjaar kan het zijn dat de omvang van de prostaat toeneemt, waardoor het legen van de blaas moeilijker kan gaan. Er kan door de vergroting tevens urine in de blaas achterblijven, waardoor de kans op blaasontsteking groter wordt. Door gebruik te maken van Arkocaps Pompoenpitolie vergroot u de hoeveelheid urine, waardoor u minder vaak naar het toilet hoeft en nadruppelen voorkomt.

Het omhulsel van de Arkocaps Pompoenpitolie capsules is een zogenaamde softgel capsule. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van de pompoenpitten, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen en zijn glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken door vrouwen of bij bekendheid met overgevoeligheid voor Cucurbita pepo L. Arkocaps Pompoenpitolie dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingredienten

Samenstelling

Elke capsule bevat 500 mg olie uit de pitten van de Cucurbita pepo.

Ingrediënten

Pompoenpitolie (Cucurbita pepo L.). Omhulsel: Gelatine. Glycerol.

Gebruiksaanwijzing
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Arkocaps Pompoenpitolie Capsules 45CP?

Meer uit ons assortiment