Bestel nu
0
€ 0,00
CellCare Antioxidanten Essentials Tabletten 60TB
CellCare Antioxidanten Essentials Tabletten 60TB

×

of

CellCare Antioxidanten Essentials Tabletten 60TB

Korting 20%
28,00 22,40
  • Merk: CellCare
  • Inhoud: 60TB
  • EAN: 8717729082935
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  7  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Voor een dagelijkse aanvulling van voldoende antioxidanten

Algemeen
CellCare Antioxidant Essentials bevat een verscheidenheid aan anti-oxidatieve stoffen, zowel anti-oxidatieve vitaminen evenals kruiden en specifieke lichaamseigen stoffen met een anti-oxidatieve werking. Met de Antioxidant Essentials tabletten van CellCare voorziet u in de dagelijkse aanvulling van voldoende antioxidanten voor uw cellen.

Alle supplementen van CellCare zijn met de grootste zorg samengesteld. De samenstellingen berusten op de expertise en praktijkervaringen van een team van specialisten op het gebied van de functionele geneeskunde en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Dosering
Dagelijks 1 à 2 tabletten bij een maaltijd met water of sap innemen. De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.
Waarschuwingen

De aanbevolen dosering niet overschrijden. Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap(wens) of het geven van borstvoeding.
Ginkgo biloba kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist