DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Blaaswier

Blaaswier supplementen bevatten veel jodium. Bestel deze supplementen eenvoudig en snel bij De Online Drogist.Lees meer

Wat is blaaswier en waarvoor gebruik je blaaswier capsules?

Blaaswier (Fucus vesiculosus of kelp) is een zeewier en groeit in diverse zeeën zoals de Noordzee. De Romeinen gebruikten het vroeger al als ze last hadden van hun gewrichten en Britse boeren strooiden het over hun land als mest. In de negentiende eeuw ontdekte men de bijzondere eigenschap van blaaswier: het bevat een hoge concentratie jodium.

Jodium is een mineraal dat het lichaam nodig heeft. U hebt jodium nodig voor een goede werking van de schildklierhormonen. Die hebt u weer nodig om goed te groeien, voor een juiste ontwikkeling van het zenuwstelsel en voor de stofwisseling.

Jodium zit van nature in zeevis en eieren en wordt ook toegevoegd aan brood en keukenzout. Eet u erg weinig brood en gebruikt u geen zout met jodium, dan krijgt u wellicht te weinig jodium binnen. De werking van de schildklier kan dan problemen gaan opleveren.

Blaaswier capsules bestellen bij DeOnlineDrogist.nl

Omdat kelp of blaaswier capsules zoveel jodium bevatten, wordt door het slikken de schildklier en stofwisseling ondersteund. Bij DeOnlineDrogist.nl kan u een paar verschillende soorten van dit voedingssupplement bestellen. Wilt u een voedingssupplement met alleen blaaswier? Ga dan voor de Vitotaal Blaaswier capsules of Biover Fucus Vesiculosus tinctuur.