Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Populaire supplementen>Overig

Bonusan Chelidonium Centaurium Complex Tabletten 135TB

Goed voor de lever, gal en spijsvertering

11,49 10,80
  • Merk:  Bonusan
  • Inhoud: 135TB
  • EAN: 8711827030188
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Chelidonium Centaurium complex is goed voor lever, gal en spijsvertering. Het past bij diegenen die wat melancholisch en introvert van aard zijn en aanleg hebben voor het vasthouden van indrukken. Typerend voor het gebruik van dit complex is de volksuitdrukking ‘je hebt iets op je lever’, waarmee men aangeeft dat men met iets rondloopt wat moeilijk te verteren is. Vanwege de sterk reinigende aspecten kan Chelidonium Centaurium complex gebruikt worden als zogenaamde drainageplant voor lever en gal.

Hoe werkt het?
Werking
Chelidonium majus (stinkende gouwe) is al eeuwen bekend vanwege zijn leverbeschermende eigenschappen. Nu weet men dat onder andere de alkaloïden chelidonine en berberine verantwoordelijk zijn voor het bevorderen van de spijsvertering en de lever-, gal- en pancreasfunctie. Het ondersteunt vooral de reinigende werking van de lever.
Centaurium erythrea (duizendguldenkruid) is aan dit complex toegevoegd vanwege de krachtige werking van de bitterstoffen (secretie van spijsverteringssappen) en het bevorderen van de gehele spijsvertering.

Gebruiksadvies
3 tot 4 maal daags 2 tot 4 tabletten.

Waarschuwing
Chelidonium centaurium complex niet gebruiken bij ulcera van maag of darmen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of lactatieperiode.
Invloed op geneesmiddelen of gezondheidsproducten is mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Tip
Goede combinatie met onder andere Lavandula complex, Melilotes complex, Plantago major complex, Sarsaparilla complex, Urtica urens complex, Veronica complex, Viola tricolor complex.


Ingredienten

 

Samenstelling per 100 mg tabletten:
Centaurium erythraea herba (2:1) 49,45 mg
Chelidonium majus rhizoma (2:1) 0,55 mg

Ingredienten:
lactose, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

 

 

Etiket Informatie folder
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Bonusan Chelidonium Centaurium Complex Tabletten 135TB?

Meer uit ons assortiment