Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Arkocaps Moederkruid Capsules 45CP
Arkocaps Moederkruid Capsules 45CP

Arkocaps Moederkruid Capsules 45CP

Korting 25%
8,73 6,55
  • Merk: Arkocaps
  • Inhoud: 45CP
  • EAN: 8715345001415
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!

×

of

Productbeschrijving

Heeft een verzachtende invloed op het hoofd

Algemeen
Arkocaps Moederkruid is een voedingssupplement met moederkruid dat een verzachtende invloed heeft op het hoofd. Hevige hoofdpijn ontstaat door het hormoon serotonine die vrij kan komen tijdens stress, emotie of de menstruele cyclus. De bloemknoppen van de Moederkruid bevat de stof parthenolide die ervoor zorgt dat het vrijkomen van serotonine wordt geblokkeerd, waardoor het aantal migraine- of hoofdpijnaanvallen daalt en minder hevig zullen zijn.

Het omhulsel van de Arkocaps Moederkruid capsules is van plantaardige oorsprong. Deze capsules bevatten alle actieve natuurlijke bestanddelen van het bovengronds gedeelte, zonder enige toevoegingen van gist, suiker, conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen. Arkocaps Moederkruid is tevens glutenvrij.

Dosering
's Morgens, 's middags en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet te gebruiken bij bekendheid met overgevoeligheid voor Tanacetum parthenium (L.) Sch.Bip. en gedurende de zwangerschap. Arkocaps Moederkruid dient buiten invloed van direct zonlicht, droog, bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaard te worden. De datum na welke de capsules niet meer gebruikt kunnen worden staat vermeld op de flacon en op de verpakking achter “Tenminste houdbaar tot einde”.
Ingrediënten

Samenstelling

Het onder lage temperatuur fijngemalen totaalpoeder bevat per capsule: 260 mg van het bovengronds gedeelte van de Tanacetum parthenium en is gestandaardiseerd op 0,1% parthenolide.

Ingrediënten 
Poeder van het bovengronds gedeelte van de Moederkruid (Tanacetum parthenium (L.) Sch.Bip.). Capsulewand van plantaardige oorsprong: hydroxy- propylmethylcellulose.

Gebruiksaanwijzing Vragen & Antwoorden
Hoeveel % partholide bevat een capsule?

De arkocaps moederkruidcapsules bevatten 0,1% partholide per capsule.

Hoe lang duurt het voor er effect merkbaar is?

Over het algemeen is het gebruik van Moederkruid al na enkele dagen merkbaar.

Zijn de kruiden van Arkocaps gevriesdroogd?

Alle Arkocaps kruiden zijn gevriesdroogd.

Is dit product geschikt voor gebruik bij migraine?

Dit product is geschikt voor gebruik ter ondersteuning bij migraine.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist