Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: quebra pedra, hulp bij nierstenen?

Quebra Pedra, hulp bij nierstenen?

We hebben al vaker geblogd over planten die een geneeskrachtige werking zouden hebben, zoals Calendula, Engelwortel en Aloë Vera. Misschien heb je ook weleens gehoord van Quebra Pedra en twijfel je over het bestellen hiervan. Vandaag gaan wij dieper op deze bijzondere plant in.

Wat is de Quebra Pedra?

De Quebra Pedra is een plant die groeit in tropische gebieden zoals het Amazonegebied. De Latijnse naam is Phyllanthus niruri. De inheemse bevolking van het Amazonegebied gebruikt de plant al decennialang om nierstenen en galstenen te verwijderen. Het zal je dus niet verwonderen dat een andere naam voor Quebra Pedra ‘stenenbreker’ is!

Waarom zou ik Quebra Pedra bestellen?

Je kunt Quebra Pedra bestellen als je merkt dat je nier- en galfunctie wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Zoals je hierboven kon lezen, gebruiken de bewoners van het Amazonegebied Quebra Pedra tegen nier- en galstenen. Wil je een natuurlijke oplossing als je een niersteen of galsteen hebt? Dan kan je baat hebben bij Quebra Pedra. Daarnaast ondersteunt de plant ook klachten over de urinewegen of andere nierklachten.*


Neem twee tot drie keer per dag een capsule net voor of tijdens de maaltijd in. Let op: je kunt misselijk worden van Quebra Pedra. Bouw het gebruik in dat geval rustig op.


Quebra Pedra bestellen kan heel gemakkelijk bij De Online Drogist.nl. Klik hier en je kunt direct bestellen!


Bij gezondheidsklachten kan het verstandig zijn om een arts te raadplegen.

Bekijk ook deze blog artikelen...

Onze ervaring met BackJoy

vrouw zit achter haar bureau te werken en zit op een BackJoy rugsteun

Wilt u uw zithouding verbeteren tijdens het lang stilzitten? De BackJoy rugsteunen helpen u hierbij. Wij probeerden ze voor u uit!

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Zorgt de stress en de verandering in uw voedingspatroon tijdens de feestdagen bij u voor maag- of darmklachten? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hoe met een rustige darmflora de feestdagen doorbrengt.

Lees meer

Advies bij griep

Vrouw zit onder een dekentje met thee

Gevat door een griepje? DeOnlineDrogist.nl geeft advies over wat u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Lees meer

Advies bij verkoudheid

vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Iedereen heeft weleens last van een verkoudheid. Vervelend maar meestal onschuldig. Heeft u erg last van de symptomen? in deze blog geven we u advies.

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken maar vindt u dit lastig? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hulpmiddelen en hoe u stoppen met roken het beste kunt aanpakken.

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Tanden poetsen doen we elke dag om een schoon en gezond gebit te behouden, daarvoor moeten we regelmatig onze tandenborstel vervangen. Maakt u hier al een bewuste keuze in?

Lees meer

Hoofdpijn: voorkomen en genezen

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en ieder mens heeft er ooit wel eens last van gehad. Het is erg vervelend en kan uw activiteiten belemmeren. Maar hoofdpijn is ook een signaal van uw lijf om u te waarschuwen dat er iets niet helemaal in orde is.

Lees meer
 
1  2  3  4