Bestel nu
0
€ 0,00

Inspiratie | Blog: onze ervaring met backjoy

vrouw zit aan bureau met backjoy als ondersteuning

Onze ervaring met

BackJoy

2 minuten leestijd

Sinds maart 2020 werd heel Nederland dringend geadviseerd om indien mogelijk thuis te werken. Werkt u ook al een lange tijd thuis aan de keukentafel op een keukenstoel? Dan kan het best zijn dat u dit aan uw rug merkt. De rugsteunen van BackJoy kunnen u helpen bij het verbeteren van uw zithouding en daardoor rugklachten verlichten. Het team van DeOnlineDrogist.nl werkt ook al geruime tijd thuis. Drie van onze werknemers probeerden daarom de BackJoy rugsteun uit. In deze blog delen we onze ervaring met u.

Backjoy

ter ondersteuning van een goede zithouding

Bestel direct
 • BackJoy SitzRight Kussen Zwart 1ST

  49,99

 •  
 • BackJoy SitSmart Posture Plus Zwart 1ST

  49,99

 •  
 • BackJoy Lumbar Support Zwart 1ST

  39,99

 •  
 • BackJoy SitSmart Posture Core Paars 1ST

  59,99

 •  

Wat is BackJoy?

Om de zithouding bij verschillende activiteiten (zoals thuiswerken, studeren, autorijden en sporten) te verbeteren ontwikkelde BackJoy ergonomische rugsteunen die u op uw stoel kunt leggen om uw zithouding te verbeteren, rugpijn te voorkomen en te verlichten. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in drie verschillende ondersteuningssterktes. De mate van ondersteuning wordt aangeven in ‘Posture Power’ die varieert van een tot en met drie. Drie collega's uit het team van DeOnlineDrogist.nl testte ieder een van deze sterktes.

BackJoy Sitz Right

De BackJoy Sitz Right gebruikt u om de druk op de onderkant van uw wervelkolom te verminderen en om een goede zithouding te stimuleren. Deze versie van stoelsteun is zacht en is te plaatsen op stoelen zoals een keukenstoel en een bureaustoel. Onze SEO Specialist Valentijn heeft deze versie van BackJoy voor u getest:


Reden voor het gebruik van BackJoy

“Ik heb soms last van mijn rug na het sporten of na en tijdens het werken. Dit komt waarschijnlijk door het zitten in een verkeerde houding, te lang in dezelfde houding zitten en te weinig bewegen. Omdat ik benieuwd was welk effect de BackJoy Sitz Right zou hebben op mijn rug en mijn zithouding tijdens het werken ben ik deze gaan uitproberen. Zonder de BackJoy zak ik soms een beetje achterover en leun ik soms naar voren.”


Eerste indruk van de BackJoy Sitz Right

“Toen ik de BackJoy voor het eerste gebruikte viel het me op hoe comfortabel het zit. Het zorgt voor comfort doordat het materiaal zacht is, maar het zorgt er ook voor dat u net iets actiever laat zitten. Geen mega-verandering, maar een kleine stap voorwaarts.”


Algehele ervaring met BackJoy

“Ik vind het een fijne toevoeging voor mijn stoel, qua comfort en qua herinnering hoe ik moet zitten. De vorm drukt me als het ware iets meer in de juiste houding, maar dat wilt niet zeggen dat ik automatisch zo bleef zitten. Ik heb ook gemerkt dat ik momenten had dat ik vergat dat de BackJoy Sitz Right op mijn stoel lag. De BackJoy Sitz Right is geen prijzige toevoeging en zeker niet voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het is een ‘quick win’ voor meer comfort en een reminder voor een iets betere houding.”


Bestel hier de BackJoy Sitz Right.

BackJoy Posture Plus

De BackJoy Posture Plus heeft een Posture Power van het niveau 2 en kantelt het bekken waardoor de wervelkolom vanzelf in een betere positie gebracht wordt. De spieren kunnen hierdoor goed bewegen en onnodige rugpijn wordt voorkomen. Nicole, onze Campaign Marketeer, deelt haar ervaring met u:


Reden voor het gebruik van BackJoy

“Ik heb af en toe last van mijn rug als ik thuis aan het werk ben en lang in dezelfde houding zit. Dit komt doordat ik thuis aan de eettafel werk en op een keukenstoel zit. Hierdoor is mijn houding vaak niet goed. Ik zat vaak met een gebogen rug en ik was benieuwd of BackJoy zou helpen met een goede houding tijdens het werken.”


Eerste indruk van de BackJoy Posture Plus

“Toen ik voor het eerst van de BackJoy Posture Plus gebruik maakte merkte dat ik meteen rechterop ging zitten en dat mijn houding beter werd.”


Wat is je algehele ervaring met Backjoy?

“Het is voor thuiswerken een fijne ondersteuning voor een goede, rechte houding. BackJoy ondersteunt wel alleen de bekken en onderrug. Ik moet dus zelf nog letten op mijn algehele houding zoals mijn schouders. Maar zodra ik op de BackJoy zit word ik herinnerd aan een goede zithouding.”


“De Backjoy Posture Plus werkt wel wat minder goed op een zachte ondergrond. Het kussen zakt dan wat in waardoor BackJoy wat minder stabiel is. Op een hardere ondergrond komt het beter tot zijn recht. Ik zou het aanraden bij lichte rugklachten door het gebogen zitten en voor het letten op een goede, rechte zithouding. BackJoy Posture Plus zal naar mijn idee geen oplossing zijn voor zwaardere rugklachten. Verder heb ik nog een tip: bij het niet goed plaatsnemen op de BackJoy zal het effect minder zijn op de zithouding, bekijk dus vooral eens het instructiefilmpje onderaan de pagina."


Bestel hier de BackJoy Posture Plus.

BackJoy Posture Core

Met een Posture Power van het niveau drie is de BackJoy Posture Core de meest ondersteunende rugsteun. Deze verlicht op natuurlijke wijze rugpijn door uw zithouding te optimaliseren en is geschikt voor als u lange tijd stilzit bij bijvoorbeeld een kantoorbaan. Karen, een van onze gediplomeerde drogisten, heeft deze voor u getest:


Reden voor het gebruik van BackJoy

“Al sinds mijn 18e heb ik last van rugklachten, door het zittende werk is dit meer verplaatst naar de plek tussen mijn schouderbladen. Daarnaast heb ik last gekregen van nekklachten. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de klachten te verminderen en ik wilde graag kijken of de BackJoy effect heeft.”


Eerste indruk van de BackJoy Posture Core

“Voordat ik de BackJoy gebruikte zakte mijn zithouding snel in en veranderde ik veel van zitpositie. Bij het gebruik van de BackJoy Posture Plus ging ik direct rechterop zitten, maar dit effect had het niet de hele dag.”


Wat is je algehele ervaring met Backjoy?

“Ik heb een plezierige ervaring met de BackJoy Posture Plus omdat het herinnert om weer goed rechtop te zitten. Maar aan het eind van de dag merk ik dat ik toch weer inzak en een beetje last heb van mijn billen.”


Bestel hier direct de BackJoy Posture Core. Bent u op zoek naar extra ondersteuning al aanvulling op de BackJoy Posture Core? Dan kunt u gebruik maken van de BackJoy Lumbar Support, deze plaatst u op de rugleuning van uw stoel voor extra stimulatie voor een goede zithouding.

De voordelen van BackJoy op een rij

 • BackJoy ondersteunt een goede zithouding

  BackJoy herinnert u eraan om uw zithouding te verbeteren en helpt op die manier met het voorkomen en verlichten van rugklachten.

 • BackJoy is een betaalbare toevoeging aan uw thuiskantoor

  De BackJoy is een eenvoudige en betaalbare toevoeging die u gemakkelijk op uw keukenstoel kunt plaatsen voor een comfortabelere zithouding tijdens het thuiswerken.

 • BackJoy is mobiel

  De rugsteunen van Backjoy hebben een handzaam formaat die u kunt meenemen naar verschillende locaties. Bijvoorbeeld naar kantoor, naar de sportschool en u kunt de BackJoy gebruiken tijdens het autorijden.


  Bestel de verschillende BackJoy rugsteunen nu bij DeOnlineDrogist.nl.


Wat u misschien nog niet wist over een genitale schimmelinfectie

vrouw staat voor spiegel

Veel mensen hebben wel eens last van een genitale schimmelinfectie, weten hoe u dit herkent? U lees het hier.

Lees meer

Tips voor de basisverzorging van uw intieme zone

vrouw ligt op bed

Er wordt niet vaak over gesproken, maar de manier waarop u uw vagina verzorgt is erg belangrijk. Lees hier het advies van DeOnlineDrogist.nl

Lees meer

Last van gewrichtspijn? Zo verlicht u de pijn

man en vrouw aan het hardlopen

Iedereen ervaart weleens pijn. Ervaart u langdurig gewrichtspijn? Voltaren kan helpen.

Lees meer

Last van vaginale droogheid? Dit kunt u eraan doen

vrouw zit met benen wijd in een korenveld

Tijdens de overgang kunt u last krijgen van vaginale droogheid, lees hier wat u eraan kunt doen

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Tijdens de overgang verandert het er veel in het lichaam en dit heeft effect op uw huid. Weten hoe u uw huid het beste verzorgt tijdens de overgang? Lees deze blog

Lees meer

Start het voorjaar energiek met een detox

vrouw drinkt smoothie

Energiek het voorjaar in? Help uw lichaam met ontgiften met een sapkuur en vitamines en mineralen van het seizoen!

Lees meer

Vegan voedingssupplementen

vrouw zit aan aanrecht met groente

U eet veganistisch, maar u wilt voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Welke supplementen zijn er voor veganisten? Lees hier alles over vegan supplementen.

Lees meer

Zijn uw tanden écht schoon?

Vrouw met een stralend gebit lacht, man fluistert iets in haar oor

Tandenpoetsen voldoende voor schoon gebit? Zonder ragen tussen de tanden slaat u 40% van het tandoppervlak over! Reinigt u al tussen uw tanden? Lees meer.

Lees meer

Tips voor het verzorgen van kleine wondjes

kind heeft wond, bepanthen nieuwe wondgel

Weleens last van kleine wondjes? In deze blog geven tips die het herstel van wondjes bevorderen

Lees meer

Advies bij rugpijn

vrouw op bureaustoel heeft last van rug

Last van rugpijn? Lees hier hoe rugpijn ontstaat en hoe u het kunt verlichten

Lees meer

Langdurig last van diverse buikklachten?

iemand met darmklachten

Heeft u vaak last van klachten zoals een opgeblazen gevoel, buikkrampen, buikpijn of winderigheid in combinatie met diarree of juist verstopping? Al aan PDS gedacht?

Lees meer

Alles wat u nodig heeft voor de kraamtijd

vrouw met kraampakket

De zwanger zijn kan heel spannend zijn, zeker als de bevalling nadert. Bent u goed voorbereid en heeft u alles in huis? Met het HeltiQ Kraampakket weet u zeker dat u niks mist.

Lees meer

Het verschil tussen een bacteriële vaginose en een vaginale schimmelinfectie

Last van klachten in de intieme zone?

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Zorgt de stress en de verandering in uw voedingspatroon tijdens de feestdagen bij u voor maag- of darmklachten? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hoe met een rustige darmflora de feestdagen doorbrengt.

Lees meer

Advies bij griep

Vrouw zit onder een dekentje met thee

Gevat door een griepje? DeOnlineDrogist.nl geeft advies over wat u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Lees meer

Advies bij verkoudheid

vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Iedereen heeft weleens last van een verkoudheid. Vervelend maar meestal onschuldig. Heeft u erg last van de symptomen? in deze blog geven we u advies.

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Wilt u stoppen met roken maar vindt u dit lastig? DeOnlineDrogist.nl geeft u advies over hulpmiddelen en hoe u stoppen met roken het beste kunt aanpakken.

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Tanden poetsen doen we elke dag om een schoon en gezond gebit te behouden, daarvoor moeten we regelmatig onze tandenborstel vervangen. Maakt u hier al een bewuste keuze in?

Lees meer

Quebra Pedra, hulp bij nierstenen?

We hebben al vaker geblogd over planten die een geneeskrachtige werking zouden hebben, zoals Calendula, Engelwortel en Aloë Vera. Misschien heb je ook weleens gehoord van Quebra Pedra en twijfel je over het bestellen hiervan. Vandaag gaan wij dieper op deze bijzondere plant in.

Lees meer

Hoofdpijn: voorkomen en genezen

Hoofdpijn is een veelvoorkomende klacht en ieder mens heeft er ooit wel eens last van gehad. Het is erg vervelend en kan uw activiteiten belemmeren. Maar hoofdpijn is ook een signaal van uw lijf om u te waarschuwen dat er iets niet helemaal in orde is.

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  10