DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
vrouw zit aan bureau met backjoy als ondersteuning

BackJoy

Sinds maart 2020 werd heel Nederland dringend geadviseerd om indien mogelijk thuis te werken. Werkt u ook al een lange tijd thuis aan de keukentafel op een keukenstoel? Dan kan het best zijn dat u dit aan uw rug merkt. De rugsteunen van BackJoy kunnen u helpen bij het verbeteren van uw zithouding en daardoor rugklachten verlichten. Het team van DeOnlineDrogist.nl werkt ook al geruime tijd thuis. Drie van onze werknemers probeerden daarom de BackJoy rugsteun uit. In deze blog delen we onze ervaring met u.

Backjoy

ter ondersteuning van een goede zithouding

Bestel direct
  • BackJoy SitzRight Kussen Zwart 1ST

    49,99

    BackJoy

    SitzRight Kussen Zwart 1ST

  • BackJoy SitSmart Posture Plus Zwart 1ST

    49,99

    BackJoy

    SitSmart Posture Plus Zwart 1ST

  • BackJoy Lumbar Support Zwart 1ST

    39,99

    BackJoy

    Lumbar Support Zwart 1ST

  • BackJoy SitSmart Posture Core Paars 1ST

    59,99

    BackJoy

    SitSmart Posture Core Paars 1ST

Wat is BackJoy?

Om de zithouding bij verschillende activiteiten (zoals thuiswerken, studeren, autorijden en sporten) te verbeteren ontwikkelde BackJoy ergonomische rugsteunen die u op uw stoel kunt leggen om uw zithouding te verbeteren, rugpijn te voorkomen en te verlichten. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en in drie verschillende ondersteuningssterktes. De mate van ondersteuning wordt aangeven in ‘Posture Power’ die varieert van een tot en met drie. Drie collega's uit het team van DeOnlineDrogist.nl testte ieder een van deze sterktes.

BackJoy Sitz Right

De BackJoy Sitz Right gebruikt u om de druk op de onderkant van uw wervelkolom te verminderen en om een goede zithouding te stimuleren. Deze versie van stoelsteun is zacht en is te plaatsen op stoelen zoals een keukenstoel en een bureaustoel. Onze SEO Specialist Valentijn heeft deze versie van BackJoy voor u getest:

Reden voor het gebruik van BackJoy

“Ik heb soms last van mijn rug na het sporten of na en tijdens het werken. Dit komt waarschijnlijk door het zitten in een verkeerde houding, te lang in dezelfde houding zitten en te weinig bewegen. Omdat ik benieuwd was welk effect de BackJoy Sitz Right zou hebben op mijn rug en mijn zithouding tijdens het werken ben ik deze gaan uitproberen. Zonder de BackJoy zak ik soms een beetje achterover en leun ik soms naar voren.”

Eerste indruk van de BackJoy Sitz Right

“Toen ik de BackJoy voor het eerste gebruikte viel het me op hoe comfortabel het zit. Het zorgt voor comfort doordat het materiaal zacht is, maar het zorgt er ook voor dat u net iets actiever laat zitten. Geen mega-verandering, maar een kleine stap voorwaarts.”

Algehele ervaring met BackJoy

“Ik vind het een fijne toevoeging voor mijn stoel, qua comfort en qua herinnering hoe ik moet zitten. De vorm drukt me als het ware iets meer in de juiste houding, maar dat wilt niet zeggen dat ik automatisch zo bleef zitten. Ik heb ook gemerkt dat ik momenten had dat ik vergat dat de BackJoy Sitz Right op mijn stoel lag. De BackJoy Sitz Right is geen prijzige toevoeging en zeker niet voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het is een ‘quick win’ voor meer comfort en een reminder voor een iets betere houding.”

Bestel hier de BackJoy Sitz Right.

BackJoy Posture Plus

De BackJoy Posture Plus heeft een Posture Power van het niveau 2 en kantelt het bekken waardoor de wervelkolom vanzelf in een betere positie gebracht wordt. De spieren kunnen hierdoor goed bewegen en onnodige rugpijn wordt voorkomen. Nicole, onze Campaign Marketeer, deelt haar ervaring met u:

Reden voor het gebruik van BackJoy

“Ik heb af en toe last van mijn rug als ik thuis aan het werk ben en lang in dezelfde houding zit. Dit komt doordat ik thuis aan de eettafel werk en op een keukenstoel zit. Hierdoor is mijn houding vaak niet goed. Ik zat vaak met een gebogen rug en ik was benieuwd of BackJoy zou helpen met een goede houding tijdens het werken.”

Eerste indruk van de BackJoy Posture Plus

“Toen ik voor het eerst van de BackJoy Posture Plus gebruik maakte merkte dat ik meteen rechterop ging zitten en dat mijn houding beter werd.”

Wat is je algehele ervaring met Backjoy?

“Het is voor thuiswerken een fijne ondersteuning voor een goede, rechte houding. BackJoy ondersteunt wel alleen de bekken en onderrug. Ik moet dus zelf nog letten op mijn algehele houding zoals mijn schouders. Maar zodra ik op de BackJoy zit word ik herinnerd aan een goede zithouding.”

“De Backjoy Posture Plus werkt wel wat minder goed op een zachte ondergrond. Het kussen zakt dan wat in waardoor BackJoy wat minder stabiel is. Op een hardere ondergrond komt het beter tot zijn recht. Ik zou het aanraden bij lichte rugklachten door het gebogen zitten en voor het letten op een goede, rechte zithouding. BackJoy Posture Plus zal naar mijn idee geen oplossing zijn voor zwaardere rugklachten. Verder heb ik nog een tip: bij het niet goed plaatsnemen op de BackJoy zal het effect minder zijn op de zithouding, bekijk dus vooral eens het instructiefilmpje onderaan de pagina."

BackJoy Posture Core

Met een Posture Power van het niveau drie is de BackJoy Posture Core de meest ondersteunende rugsteun. Deze verlicht op natuurlijke wijze rugpijn door uw zithouding te optimaliseren en is geschikt voor als u lange tijd stilzit bij bijvoorbeeld een kantoorbaan. Karen, een van onze gediplomeerde drogisten, heeft deze voor u getest:

Reden voor het gebruik van BackJoy

“Al sinds mijn 18e heb ik last van rugklachten, door het zittende werk is dit meer verplaatst naar de plek tussen mijn schouderbladen. Daarnaast heb ik last gekregen van nekklachten. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen om de klachten te verminderen en ik wilde graag kijken of de BackJoy effect heeft.”

Eerste indruk van de BackJoy Posture Core

“Voordat ik de BackJoy gebruikte zakte mijn zithouding snel in en veranderde ik veel van zitpositie. Bij het gebruik van de BackJoy Posture Plus ging ik direct rechterop zitten, maar dit effect had het niet de hele dag.”

Wat is je algehele ervaring met Backjoy?

“Ik heb een plezierige ervaring met de BackJoy Posture Plus omdat het herinnert om weer goed rechtop te zitten. Maar aan het eind van de dag merk ik dat ik toch weer inzak en een beetje last heb van mijn billen.”

Bestel direct de BackJoy Posture Core. Bent u op zoek naar extra ondersteuning al aanvulling op de BackJoy Posture Core? Dan kunt u gebruik maken van de BackJoy Lumbar Support, deze plaatst u op de rugleuning van uw stoel voor extra stimulatie voor een goede zithouding.

De voordelen van BackJoy op een rij

Optimaliseer de gezondheid met Pharma Nord

Lees meer

‘Weet wat je slikt’

Lees meer

Welke voordelen heeft seks voor uw gezondheid?

Lees meer

Intieme verzorging voor mannen

Lees meer

Wat doen bij erectieproblemen?

Lees meer

Alles over stressincontinentie

Lees meer
vrouw gooit herfstkleurige bladeren in de lucht

Weerstand weetjes

Lees meer
vrouw ligt verdrietig in bed

Wat te doen bij een neerslachtig gevoel?

Lees meer
vrouw close up oor met bloem

Tips om uw oorhygiëne in balans te houden

Lees meer

De vakantie voorbij... terug naar gezond?

Lees meer

Magnesium en zink: twee belangrijke stoffen voor het lichaam

Lees meer
vrouw op de markt met groentes

Wat zijn voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan de goede weerstand?

Lees meer
vrouw staat voor spiegel

Wat u misschien nog niet wist over een genitale schimmelinfectie

Lees meer
vrouw ligt op bed

Tips voor de basisverzorging van uw intieme zone

Lees meer
man en vrouw aan het hardlopen

Last van gewrichtspijn? Zo verlicht u de pijn

Lees meer

Huidverzorging tijdens de overgang

Lees meer
vrouw drinkt smoothie

Start het voorjaar energiek met een detox

Lees meer
vrouw zit aan aanrecht met groente

Vegan voedingssupplementen

Lees meer
Vrouw met een stralend gebit lacht, man fluistert iets in haar oor

Zijn uw tanden écht schoon?

Lees meer
kind heeft wond, bepanthen nieuwe wondgel

Tips voor het verzorgen van kleine wondjes

Lees meer
vrouw op bureaustoel heeft last van rug

Advies bij rugpijn

Lees meer
iemand met darmklachten

Langdurig last van diverse buikklachten?

Lees meer
vrouw met kraampakket

Alles wat u nodig heeft voor de kraamtijd

Lees meer

Het verschil tussen een bacteriële vaginose en een vaginale schimmelinfectie

Lees meer

Tips voor een gezonde en rustige spijsvertering tijdens de feestdagen

Lees meer
Vrouw zit onder een dekentje met thee

Advies bij griep

Lees meer
vrouw houdt een kopje met thee vast onder een deken

Advies bij verkoudheid

Lees meer

Advies bij het stoppen met roken

Lees meer

Duurzaam tandenpoetsen

Lees meer
eikenprocessierups in de natuur

Advies over de eikenprocessierups

Lees meer

Quebra Pedra, hulp bij nierstenen?

Lees meer
vrouw in bed met hoofdpijn

Hoofdpijn: voorkomen en genezen

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  16