DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Optimaliseer de gezondheid met Pharma Nord

Pharma Nord biedt hoogwaardige supplementen aan die speciaal zijn ontworpen om uw welzijn te bevorderen. Dat is ook het geval met de omega 7, visolie en marine supplementen. Deze kunnen namelijk verschillende voordelen hebben voor de gezondheid van vrouwen. In deze blog leest u waarom deze supplementen een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw dagelijkse voeding.

Omega 7 voor een stralende huid en gezond haar

Omega 7-vetzuren, afkomstig van duindoornbessen, spelen een essentiële rol bij het behoud van een gezonde huid en haar. Deze vetzuren kunnen de huid hydrateren van binnenuit, waardoor het vochtgehalte wordt behouden en de elasticiteit kan worden verbeterd. Dit kan helpen bij het verminderen van droogheid, fijne lijntjes en rimpels. Bovendien ondersteunt Omega 7 de gezondheid van het haar, wat kan resulteren in glanzende lokken en normale haargroei.

Visolie voor cardiovasculaire gezondheid en hormonale balans

Visolie van Pharma Nord is rijk aan omega 3-vetzuren EPA en DHA. Het is een krachtig supplement voor vrouwen van alle leeftijden. Deze essentiële vetzuren kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder het ondersteunen van een gezond hart en het bevorderen van een evenwichtige hormonale functie. Regelmatige inname van visolie kan helpen bij het handhaven van een gezond cholesterolgehalte, het verminderen van ontstekingen en het reguleren van hormonen tijdens verschillende levensfasen, zoals menstruatie, zwangerschap en menopauze.

Marine supplementen voor gezonde gewrichten en cognitieve functie

Marine supplementen zijn rijk aan omega-3 vetzuren en andere essentiële voedingsstoffen die belangrijk kunnen zijn voor een optimale gezondheid. Deze supplementen kunnen bijdragen aan het behoud van soepele en gezonde gewrichten, waardoor vrouwen actief en mobiel kunnen blijven. Bovendien kunnen marine supplementen ook de cognitieve functie ondersteunen, waardoor mentale helderheid en concentratie kan worden bevorderd, wat vooral belangrijk is bij een drukke levensstijl.


Pharma Nord kopen bij De Online Drogist

Pharma Nord's Omega 7, Visolie en Marine supplementen kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor de gezondheid van vrouwen van alle leeftijden. Of het nu gaat om het behoud van een stralende huid, het ondersteunen van een gezond hart en hormonale balans, of het bevorderen van gewrichtsgezondheid en cognitieve functie, deze supplementen kunnen voordelen bieden die bijdragen aan uw algehele welzijn. Bekijk het aanbod van Pharma Nord nu bij De Online Drogist. 

Pharma Nord

Hoogwaardige supplementen

Bekijk het aanbod
  • 20% korting

    Pharma Nord

    Bio-Omega 7 Capsules 60CP

  • 30% korting

    Pharma Nord

    Bio-Omega 3 Visolie 500mg Capsules 150CP

  • 32% korting

    Pharma Nord

    Bio-Marine Capsules 150CP

  • 32% korting

    Pharma Nord

    Bio-Marine Capsules 60CP

Meer weten?

Voor vragen kunt u direct contact opnemen met onze gediplomeerde drogisten.

Deel dit artikel