Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Superfood>Bijenpollen

Pro Natura Bijenpollen 500mg Tabletten 100TB

Ondersteunt het immuunsysteem

26,52
  • Op voorraad:  18  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Pro Natura Bijenpollen is een kruidenpreparaat op basis van bijenpollen ter ondersteuning van het immuunsysteem en ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. Daarnaast bevordert het de spijsvertering, is het verkwikkend voor het hart en goed voor de cholesterolspiegel. Ook is het goed voor een heldere geest en sterkt aan tijdens de menopauze.

Dosering
1 tablet per dag of naar dagelijkse behoefte. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Pollen kan een allergische reactie veroorzaken. Raadpleeg bij astma of hier aan gerelateerde allergieën een deskundige voor gebruik. In geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte, medicijngebruik, of kinderen jonger dan 18 jaar, raadpleeg vóór het gebruik van voedingssupplementen eerst een deskundige, arts of apotheker. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Op kamertemperatuur bewaren.
Ingredienten
Samenstelling per dagdosering van 1 tablet
Bijenpollen 500 mg
Ingrediënten
Bijenpollen 71%, Honingpoeder (natuurlijke smaakstof), Antiklontermiddel (Silicium Dioxide), Antiklontermiddel (Magnesium Stearaat, plantaardig).
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hiervoor geen vervanging.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?