DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

Goji bessen

Een superbesje bomvol voedingsstoffen; dat is de goji bes. Goji bessen zijn populaire superfoods omdat er heel veel vitamines in zitten. Lees meer

Wat zijn goji bessen?

Goji bessen zijn populaire superfoods. De traditionele Chinese geneeskunde ziet de goji bes al duizenden jaren als een bijzonder heilzame vrucht.

Goji bessen zijn kleine oranje/ rode besjes die groeien in de Himalaya. Ze zitten vol vitaminen en mineralen. Ze bevatten onder andere vitamine C en E, beiden vitaminen die de weerstand kunnen ondersteunen.

Goji bessen worden ook wel wolfsbessen genoemd en in het Engels spreken we van de goji berry.

Wat zit er in goji bessen?

Goji bessen bevatten veel voedingsstoffen, waaronder aminozuren en mineralen. Er zitten maar liefst 18 aminozuren en 21 mineralen in deze kleine besjes. Aminozuren zijn bouwstenen van eiwitten. Het lichaam gebruikt aminozuren als bouwstof voor de aanmaak van stoffen die bijdragen aan de stofwisseling. Mineralen dragen bij aan een normale groei en ontwikkeling van het lichaam. Daarnaast zitten er diverse vitamines in deze besjes: vitamine b1, b2, b6, C en E.

Een ander voordeel van de goji bessen is dat de vruchten bomvol antioxidanten zitten. Antioxidanten beschermen het lichaam tegen schadelijke stoffen. Daarnaast zitten de bessen ook nog eens vol vezels.

Zijn goji bessen gezond?

De grote hoeveelheid voedingsstoffen in goji bessen maakt deze bes een gezonde fruitsoort. Tegelijkertijd bevatten de bessen maar weinig calorieën. Goji bessen kunnen dus zeker een voedzame aanvulling zijn op uw dagelijkse voeding.

Zitten er suikers in goji bessen?

Er zitten wel suikers in goji bessen, namelijk fruitsuiker: fructose. Te veel suiker is niet gezond. Overdrijf de hoeveelheid goji bessen die u eet dus niet, maar neem bijvoorbeeld een handjevol.

Goji bessen eten

Hoe eet u goji bessen en hoe smaken goji bessen eigenlijk? De besjes zijn ongeveer zo groot als een rozijn. Ze hebben een smaak die lijkt op die van een cranberry of een kers.

U kunt er van alles mee doen: goji bessen zijn los te eten, door de muesli met yoghurt of in een smoothie bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u er thee van trekken of de besjes door een salade doen. Maar bijvoorbeeld ook eigen vers gemaakte vruchtensap maken of er muffins mee bakken.

Bij DeOnlineDrogist.nl kunt u diverse hoeveelheden en soorten goji bessen online bestellen. Of u nou gaat voor een klein bakje of een grootverpakking. We hebben het allemaal in huis.

Welke goji bessen zijn het beste?

De goji bessen die te koop zijn bij DeOnlineDrogist.nl zijn gedroogde goiji bessen. Om te ontdekken welke goji bessen u het beste en het lekkerst vindt, kunt u er natuurlijk verschillende proeven als u wilt. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van producten met goji bessen die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen:

Goji bessen met chocola

Lekkere trek? Proef dan ook eens de verleidelijke variant van de gedroogde goji bes: namelijk de goji bes met een laagje heerlijke chocolade eromheen: Mattisson HealthStyle Absolute Choco Goji Berries;

Goji bessen voedingssupplement

Behalve de gedroogde bessen en goji bessen in chocola, zijn er ook drinkampullen verkrijgbaar waar goji bessen onderdeel van uitmaken. Arkopharma Arkoroyal Royal Fruits Drinkampullen is een voedingssupplement op basis van Royal jelly, Baobab, Goji-bes en Granaatappel.

Let op:

  • Superfoods kunnen een aanvulling vormen op de gezonde voeding. Ze zijn geen vervanging van uw dagelijkse voeding en gezonde levensstijl;
  • Bewaar gedroogde goji bessen koel, droog en in een afgesloten verpakking.

Wanneer kan ik goji bessen beter niet gebruiken?

  • Gebruik van goji bessen tijdens de zwangerschap wordt afgeraden;
  • Ook wanneer u bloedverdunners gebruikt, is het eten van goji bessen af te raden.

Waar kan ik goji bessen supplementen kopen?

Goji bessen supplementen online bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel online bij DeOnlineDrogist.nl. Wilt u liever eerst iets meer weten over de producten, of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact op met de klantenservice. We beantwoorden uw vragen en voorzien u graag van deskundig advies.

Bestelt u voor 21.30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis aan huis geleverd.

Wat kosten supplementen met goji bessen?

Bovenaan deze pagina ziet u de huidige prijs van de goji bessen. Ook ziet u hier wanneer er producten met goji bessen in de aanbieding zijn.

Probeer ook andere gezonde vruchten: