DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Nieuw! Daily Supplements

Uw Daily dosis gezondheid zonder rommel

Kent u Daily al? Daily is een nieuw merk op DeOnlineDrogist.nl. Met Daily supplements heeft u de juiste producten in handen voor een gezonde leefstijl en bent u verzekerd van uw dagelijkse dosis (plant)aardige supplementen.

Alle producten bevatten hoogwaardige alternatieven voor al het goede uit vis. Op deze manier hoeft er niet meer gevist te worden voor onze gezondheid. Of u nu jong, oud , vegan, sporter of zwanger bent, Daily heeft diverse supplementen ontwikkeld specifiek aangepast op uw behoefte. Ontdek hieronder meer over deze plantaardige supplementen.

Daily Omega-3 DHA + EPA en Junior

Krijgt u genoeg omega-3 binnen? Uit onderzoek blijkt dat 9 op de 10 mensen een tekort hebben aan omega-3. Werk aan de winkel dus! Ons lichaam kan zelf geen omega-3-vetzuren aanmaken. Dat betekent dat we het volledig uit onze voeding moeten halen. De Gezondheidsraad adivseert om (minimaal) 1 keer per week vette vis te eten, wat overeenkomt met zo'n 250 mg EPA en DHA per dag. Naast vette vis, zoals haring, sardines of zalm, zitten ook in plantaardige voedingsmiddelen, zoals lijzaad, postelein en waterkers, omega-3. Dagelijks inname van 250 mg DHA in combinatie met EPA ondersteunt de werking van het hart. Vissen en krill kunnen, net als mensen, ook niet zelf omega-3-vetzuren aanmaken. Ze halen DHA en EPA uit algen. Om die reden kweekt Daily op een duurzame wijze algen voor hun supplementen. Bent u op zoek naar een plantaardige vervanger voor visolie? Probeer dan Omega-3 DHA + EPA. De vegan omega-3 capsules bevatten 250 mg DHA en 125 mg EPA per capsule.

Speciaal voor de behoeften van kinderen is er Omega-3 Junior DHA. Naast DHA bevat het ook vitamine D3. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen. Ook ondersteunt deze vitamine de botten van kinderen. Dit supplement is vloeibaar en is daardoor ideaal voor kinderen. De druppels hebben een natuurlijke aardbeiensmaak en zijn suikervrij.

Daily Vrill Omega

Krill is een verzamelnaam voor kleine schaaldiertjes die onder andere voorkomen in de Antarctische zee. Uit krill worden de omega-3-vetzuren EPA en DHA gewonnen. Wilt u een veganistisch alternatief gebruiken? Kies dan voor Vrill Omega. Het bevat dezelfde goede eigenschappen als krillolie, maar dan 100% plantaardig. Dit supplement voorziet in de dagelijkse hoeveelheid DHA, EPA, astaxanthine en fosfolipiden. DHA en EPA zijn omega-3-vetzuren die belangrijk zijn voor het goed functioneren van het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Astaxanthine is een krachtig antioxidant die vrije radicalen neutraliseert. Dit antioxidant is ook verantwoordelijk voor de rode kleur. Ten slotte zorgen fosfolipiden ervoor dat omega-3 makkelijker wordt opgenomen. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten, jong en oud en zwangere vrouwen. Zonder ranzige nasmaak!

Daily

Plantaardige supplementen voor iedere dag

Ontdek de supplementen
  • Daily Omega-3 DHA & EPA Vegan Capsules 60VCP

    29,95

    Daily

    Omega-3 DHA & EPA Vegan Capsules 60VCP

  • Daily Vrill Omega Capsules 60VCP

    29,95

    Daily

    Vrill Omega Capsules 60VCP

  • Daily Vitamine D3 1000 IE 100VCP

    16,95

    Daily

    Vitamine D3 1000 IE 100VCP

  • Daily Omega-3 250mg DHA Vegan Capsules 60VCP

    19,95

    Daily

    Omega-3 250mg DHA Vegan Capsules 60VCP

Daily Vitamine D3

In de zomer kan het lichaam vitamine D onder invloed van de zon aanmaken. In de donkere herfst- en wintermaanden is de zonsterkte te zwak om vitamine D aan te maken. Deze vitamine is belangrijk voor het lichaam. Zo heeft vitamine D een positieve invloed op het immuunsysteem, helpt het de tanden sterk te houden en is het goed voor de spieren. Ook draagt het bij aan de aanmaak van cellen en weefsels. Ter ondersteuning kunt u een plantaardig supplement nemen, zoals Daily Vitamine D3. Dit supplement is een duurzaam en natuurlijke vorm van vitamine D, op basis van korstmossen. Ouderen, mensen met een donkere huidskleur, zwangere vrouwen en kinderen hebben baat bij het extra innemen van vitamine D. Ook wanneer u weinig buitenkomt of bedekkende kleding draagt, is het advies om extra vitamine D te nemen.

Daily Omega-3 DHA

Wanneer u een plantaardige vervanger wilt voor visolie, is Daily Omega-3 DHA een optie. De vetzuren zijn afkomstig van duurzaam en op het land gekweekte algen. Daily Omega-3 DHA is geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen en als u intensieve cognitieve ondersteuning nodig heeft. Dagelijks 250 mg DHA helpt om normaal te kunnen zien en is goed voor de hersenfunctie. De dagelijkse inname van 200 mg DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Daarnaast is DHA, ingenomen door de moeder, een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA, naast de aanbevolen dagelijkse inname van omega-3-vetzuren voor volwassenen van 250 mg EPA en DHA.

Misschien zijn deze blogs iets voor u?

Optimaliseer de gezondheid met Pharma Nord

Lees meer

‘Weet wat je slikt’

Lees meer

Wat is groenlipmossel?

Lees meer

De weerstandsvoordelen van zink

Lees meer

Ondersteun uw weerstand met Bonusan

Lees meer

Persoonlijke verzorging van Naïf

Lees meer
Pharma Nord afbeelding small

Pharma Nord: hoogwaardige supplementen uit Denemarken

Lees meer
man die kickbokst in de vorm van zaktraining

5 tips voor spieren opbouwen

Lees meer
soepele spieren dankzij magnesium

Welke vorm van magnesium is de beste?

Lees meer
Hoeveel vitamine D per dag?

Dit is waarom vitamine D zo belangrijk is

Lees meer
vegetarisch eten

6x Bonusan supplemententips voor vegetariërs en veganisten

Lees meer
Voordelen van magnesium en vitamine C

Ondersteun uw lichaam met vitamine C en magnesium van Bonusan

Lees meer
man speelt basketbal

Dit zijn dé supplementen voor sporters

Lees meer
vrouw onder deken gaapt

Welke vitamine B12 vorm is het beste bij vermoeidheid?

Lees meer
vrouw drinkt smoothie

Start het voorjaar energiek met een detox

Lees meer
vrouw zit aan aanrecht met groente

Vegan voedingssupplementen

Lees meer
stelletje op bed

Vegan condooms

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  9