Bestel nu
0
€ 0,00
Nurofen 400mg Tabletten 24ST

×

of

Nurofen 400mg Tabletten 24ST

5,29
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Bij matige tot gemiddelde pijn

Algemeen
De op ibuprofen gebaseerde pijnstiller Nurofen Tabletten 400mg 24st werkt snel en effectief bij hoofdpijn, spierpijn, rugpijn, menstruatiepijn en tandpijn. Het is ook doeltreffend bij verkoudheid, koorts en griep. Nurofen heeft diverse oplossingen voor verschillende soorten pijn. Lees vóór gebruik de bijsluiter.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per keer innemen. Neem niet meer dan 3 tabletten in per 24 uur; verspreid de momenten waarop u Nurofen 400 tablet inneemt zo gelijkmatig mogelijk over de dag en met een minimale tussenpose van 4 – 6 uur.

Waarschuwingen
Als u overgevoelig bent voor ibuprofen of andere bestanddelen van het product, als u eerder last heeft gehad van benauwdheid, astma, galbulten of een loopneus na gebruik van acetylsalicylzuur of andere soortgelijke pijnstillers; bij een bestaande maagdarmbloeding of maagzweer of als u al eens eerder een maagzweer heeft gehad, bij ernstig leverfalen, ernstig nierfalen of ernstig ongecontroleerd hartfalen; gedurdende de laatste 3 maanden van de zwangerschap.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.


Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormdragé
LeeftijdVanaf 12
Indicatiepijn, koorts, ontstekingsremmend
Contra Indicatiemaag- of darmklachten, een bloedziekte, hersenbloeding of andere actieve bloeding,overgevoeligheid voor een van de bestanddelen, zwangerschap
Bijsluiter
Download gebruiksaanwijzing
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist