9375.131 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Advil Reliva Forte Oval-tabs 400mg 20TB

Pijstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend

4,10
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Advil Reliva Forte Oval-tabs 400mg bevat per tablet 400mg ibuprofen. Rugpijn is een pijn die veel voorkomt. Het kan ineens, maar ook geleidelijk ontstaan. Advil Reliva Forte Oval-Tabs 400mg werken langdurig tot 8 uur lang en ontstekingsremmend tegen rugpijn, Naast rugpijn zijn deze tabletten bedoeld voor de verlichting van lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn. Tevens is het bedoeld voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep.

Dosering
De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 tablet innemen. De aanbevolen periode tussen twee doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 tabletten (1200 mg) per 24 uur. De tablet moet met water worden ingenomen. Niet op de tablet kauwen.

Waarschuwingen
Geef dit middel niet aan kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij op advies van een arts.
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

- U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
- U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.
- U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
- U bent allergisch voor ibuprofen of één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6 in de bijsluiter.
- U bent allergisch voor acetylsalicylzuur (ofwel aspirine) of een andere NSAID-pijnstiller.
- U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
- U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.
Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 30 ℃.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormtablet
LeeftijdVanaf 12
Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep.
Contra IndicatieOvergevoeligheid voor ibuprofen of een ander bestanddeel van de tablet, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers (NSAID's) bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, een ontstoken neusslijmvlies of netelroos veroorzaken; wanne
Ingredienten

Samenstelling per tablet

Ibuprofen

400 mg

Ingrediënten
De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. Elke tablet bevat 400 mg ibuprofen.
De andere stoffen in dit middel zijn maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel, croscarmellosenatrium, colloïdaal siliciumdioxide, stearinezuur, natriumlaurylsulfaat, hydroxypropylmethylcellulose, macrogol 6000, titaandioxide (E171), ijzeroxide (E172), talk, zwarte inkt (zwart ijzeroxide (E172),schellak, propyleenglycol en ammoniumhydroxide (E527)).

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-reliva-forte-oval-tabs-400mg.pdf]
Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Advil Reliva Forte Oval-tabs 400mg 20TB?

Meer uit ons assortiment