DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPverpakking
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPverpakking met strip tabletten
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPdragee afmeting
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPbelofte
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPmodellen
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CPmodellen_2

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP

8,25
 • Merk: Advil
 • Inhoud: 20CP
 • EAN: 8712769009669
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor snelle en effectieve pijnverlichting

Algemeen
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg zijn capsules met 400 mg vloeibare ibuprofen, die zorgt voor een snellere en effectievere pijnverlichting dan gewone ibuprofen tabletten. De vloeibare vorm is verpakt in de speciale Liquid-Cap technologie. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stof tot 2x sneller werkt dan een normaal ibuprofen tablet. Doordat een liquid-Cap, ten opzichte van een gewone tablet, niet eerst op hoeft te lossen in de maag, kan zij direct na het innemen haar pijnstillende werking doen. De Advil Reliva Forte Liquid-Caps zijn zacht, glad en door de kleine vorm eenvoudig door te slikken zonder dat er een vieze smaak in de mond achter blijft. Ibuprofen is geschikt om diverse soorten pijn te verlichten, waaronder hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn en spierpijn. Daarnaast kan ibuprofen verlichting geven bij symptomen van verkoudheid en griep en werkt zij ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Dosering

De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zo nodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen.

Advil Reliva Liquid-Caps bevatten ibuprofen. De bijwerkingen van ibuprofen verschillen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer weten over ibuprofen?

Wilt u meer weten over de pijnstiller ibuprofen? Wat het doet, wat de bijwerkingen zijn, wanneer u dit precies gebruikt en welke dosering het beste is? Lees dan ons advies over ibuprofen.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormcapsule
LeeftijdVanaf 12
Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep. Ook voor de verlichting van Migraine (met of zonder aura symptomen, zoal
Contra IndicatieOvergevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken; als je lijdt aan

Ingrediënten

De werkzame stof in dit middel is ibuprofen. De hulpstoffen in dit middel zijn: macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol (420), gelatine, gezuiverd water, zwarte inkt (zwart ijzeroxide (E172), propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat, macrogol 400, ammoniumhydroxide), phosal (lecithine, triglyceriden (middellange keten), glycerol stereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

Bijsluiter Waarschuwingen

Ibuprofen behoort tot een groep geneesmiddelen die niet-steroidale anti-inflammatoire middelen (NSAID'S) worden genoemd. Deze middelen verlichten pijn en verminderen ontsteking, zwelling en koorts.

Bewaren beneden 25°C. Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit medicijn gebruikt als u astmatisch bent of last heeft van hooikoorts. Als u lever- of nierproblemen heeft. Als u lijdt aan een auto-immuunziekte. Als u lijdt of hebt geleden aan maag darm aandoeningen. Als u tussen de 12 en 18 jaar oud bent in verband met een risico op een nierfunctiestoornis. Als u hartklachten heeft of als u een hartaanval, bypassoperatie, perifeer vaatlijden (slechte circulatie in de benen of voeten door nauwe of geblokkeerde slagaderen) of elke soort van beroerte heeft gehad. Als u hoge bloeddruk, diabetes, hoge cholesterol of een familiegeschiedenis van hartziekte of beroerte heeft of als u een roker bent. Als u een infectie heeft.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Gratis verzending Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB

  Fluimucil 600mg Bruistablet | 30TB

  20,14
 • Gaviscon Duo Kauwtabletten 48TB

  Gaviscon Duo Kauwtabletten | 48TB

  12,89
 • Otrivin Menthol Xylometazoline HCI 1 mg/ml Neusspray bij een verstopte neus 10ML

  Otrivin Menthol Xylometazoline HCI ... | 10ML

  6,79
 • Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 40CP

  Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg v... | 40CP

  9,69

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist