DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP1
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP2
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP3
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP4
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP5
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP6

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP

8,25
 • Merk: Advil
 • Inhoud: 20CP
 • EAN: 8712769009669
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Voor snelle en effectieve pijnverlichting

Algemeen
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg zijn capsules met 400 mg vloeibare ibuprofen, die zorgt voor een snellere en effectievere pijnverlichting dan gewone ibuprofen tabletten. De vloeibare vorm is verpakt in de speciale Liquid-Cap technologie. Dit zorgt ervoor dat de werkzame stof tot 2x sneller werkt dan een normaal ibuprofen tablet. Doordat een liquid-Cap, ten opzichte van een gewone tablet, niet eerst op hoeft te lossen in de maag, kan zij direct na het innemen haar pijnstillende werking doen. De Advil Reliva Forte Liquid-Caps zijn zacht, glad en door de kleine vorm eenvoudig door te slikken zonder dat er een vieze smaak in de mond achter blijft. Ibuprofen is geschikt om diverse soorten pijn te verlichten, waaronder hoofdpijn, migraine (met of zonder aura), rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn en spierpijn. Daarnaast kan ibuprofen verlichting geven bij symptomen van verkoudheid en griep en werkt zij ontstekingsremmend, koortsverlagend en pijnstillend.

Dosering

De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zo nodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen.

Advil Reliva Liquid-Caps bevatten ibuprofen. De bijwerkingen van ibuprofen verschillen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer weten over ibuprofen?

Wilt u meer weten over de pijnstiller ibuprofen? Wat het doet, wat de bijwerkingen zijn, wanneer u dit precies gebruikt en welke dosering het beste is? Lees dan ons advies over ibuprofen.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormcapsule
LeeftijdVanaf 12
Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep. Ook voor de verlichting van Migraine (met of zonder aura symptomen, zoal
Contra IndicatieOvergevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken; als je lijdt aan

Ingrediënten

Samenstelling per capsule

Ibuprofen

400 mg

Ingrediënten
De werkzame stof in dit middel is ibuprofen.
De andere stoffen in dit middel zijn macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol, gelatine, chinolinegeel (E104), patentblauw (E131), gezuiverd water, witte inkt [titaandioxide (E171) propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat en macrogol 400], phosal (lecithine, triglyceriden (middellange ketens), glycerolstereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

Allergenen informatie
Advil Reliva Liquid-Caps bevat sorbitol (E420) en soja lecithine Advil Reliva Liquid-Caps bevatsorbitol (E420) Als uw arts u heeft verteld dat u een intolerantie voor bepaalde suikers heeft, moet u contact opnemen met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt Advil Reliva Liquid-Caps bevat soja lecithine. U kunt dit geneesmiddel niet gebruiken als u een noten of soja allergie hebt.

Bijsluiter Waarschuwingen

Waarschuwingen
Geef dit middel niet aan kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij op advies van een arts.
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
- U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
- U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.
- U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
- U bent allergisch voor ibuprofen of één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6 in de bijsluiter.
- U bent allergisch voor aspirine/acetylsalicylzuur of andere verwante pijnstillers.
- U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
- U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.
Bewaaradvies: buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25 ºC.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

Meer uit ons assortiment:

 • Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten 50TB

  Healthypharm Paracetamol 500mg Tabletten | 50TB

  1,49
 • Gratis verzending Fluimucil 600mg Bruistablet 30TB

  Fluimucil 600mg Bruistablet | 30TB

  20,14
 • Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg voor pijn en koorts 40CP

  Advil Reliva Liquid-Caps 200 mg v... | 40CP

  9,69
 • Gaviscon Duo Kauwtabletten 48TB

  Gaviscon Duo Kauwtabletten | 48TB

  12,89
 • Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - voor een frisse adem 75ML

  Aquafresh Freshmint 3in1 tandpasta - ... | 75ML

  -17%
  1,99
  2,39

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist