Onze drogisten zijn: nu bereikbaar
9369.887 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Geneesmiddelen>Pijnstillers>Ibuprofen

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400mg 20CP

Werkt snel tegen pijn

7,71

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  Productbeschrijving

  Algemeen
  Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 is bedoeld voor de verlichting van lichte tot matige pijn, waaronder reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, voor de verlichting van koorts en de symptomen van verkoudheid en griep. Het is ook bedoeld voor de verlichting van migraine (met of zonder aurasymptomen als gestoord gezichtsvermogen, gevoelloosheid of spraakstoornissen) en de bijbehorende symptomen als misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid.

  Dosering
  De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen.

  Waarschuwingen
  Geef dit middel niet aan kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij op advies van een arts.
  Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
  - U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
  - U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.
  - U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
  - U bent allergisch voor ibuprofen of één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6 in de bijsluiter.
  - U bent allergisch voor aspirine/acetylsalicylzuur of andere verwante pijnstillers.
  - U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
  - U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.
  Bewaaradvies: buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25 ºC.

  Lees voor het gebruik de bijsluiter.

  Actieve stofIbuprofen
  Sterkte400
  Vormcapsule
  LeeftijdVanaf 12
  Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep. Ook voor de verlichting van Migraine (met of zonder aura symptomen, zoal
  Contra IndicatieOvergevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken; als je lijdt aan
  Ingredienten

  Samenstelling per capsule

  Ibuprofen

  200 mg

  Ingrediënten
  De werkzame stof in dit middel is ibuprofen.
  De andere stoffen in dit middel zijn macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol, gelatine, chinolinegeel (E104), patentblauw (E131), gezuiverd water, witte inkt [titaandioxide (E171) propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat en macrogol 400], phosal (lecithine, triglyceriden (middellange ketens), glycerolstereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

  Allergenen informatie
  Advil Reliva Liquid-Caps bevat sorbitol (E420) en soja lecithine Advil Reliva Liquid-Caps bevatsorbitol (E420) Als uw arts u heeft verteld dat u een intolerantie voor bepaalde suikers heeft, moet u contact opnemen met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt Advil Reliva Liquid-Caps bevat soja lecithine. U kunt dit geneesmiddel niet gebruiken als u een noten of soja allergie hebt.

  Bijsluiter
  Download de:  bijsluiter [bijsluiter-reliva-forte-liquid-caps-400mg.pdf]
  Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.

  Heeft u een vraag over Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400mg 20CP?

  Meer uit ons assortiment