9476.647 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP

Voor snelle en effectieve pijnverlichting

7,71
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 geven een snelle en effectieve verlichten van lichte tot matige pijn, waaronder migraine, rugpijn en menstruatiepijn. De Caps werken tot 2 maal sneller dan gewone ibuprofen tabletten doordat de werkstof vloeibaar is verpakt in een gel-capsule, die snel oplost in de maag. Bovendien zal de vloeibare werkstof snel de maag passeren en in de dunne darm (de plek waar het lichaam optimaal stoffen opneemt) terecht komen. Advil Reliva Liquid werkt langdurig. Door de zachte, gladde en kleine vorm is de capsule gemakkelijk te slikken en blijft er geen nare smaak achter. Advil Reliva Liquid kan worden gebruikt bij hoofdpijn, migraine (met of zonde aura), rugpijn, spierpijn, koorts, menstruatiepijn, kiespijn en reumatische pijn, maar ook voor een snelle verlichting van koorts en symptomen van verkoudheid en griep.

Dosering

De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18 jaar: zo nodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur. De capsules moeten met water worden ingenomen. Niet op de capsules kauwen.

Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Actieve stofIbuprofen
Sterkte400
Vormcapsule
LeeftijdVanaf 12
Indicatiebij lichte tot matige pijn inclusief reumatische pijn, spierpijn, rugpijn, hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn; bij koorts en ter verlichting van symptomen van verkoudheid en griep. Ook voor de verlichting van Migraine (met of zonder aura symptomen, zoal
Contra IndicatieOvergevoeligheid voor één van de bestanddelen van de capsule, voor acetylsalicylzuur of als andere pijnstillers bij jou astma of benauwdheid door spierkramp in de luchtwegen, of ontsteking van het neusslijmvlies of netelroos veroorzaken; als je lijdt aan
Ingredienten

Samenstelling per capsule

Ibuprofen

400 mg

Ingrediënten
De werkzame stof in dit middel is ibuprofen.
De andere stoffen in dit middel zijn macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol, gelatine, chinolinegeel (E104), patentblauw (E131), gezuiverd water, witte inkt [titaandioxide (E171) propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat en macrogol 400], phosal (lecithine, triglyceriden (middellange ketens), glycerolstereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat.

Allergenen informatie
Advil Reliva Liquid-Caps bevat sorbitol (E420) en soja lecithine Advil Reliva Liquid-Caps bevatsorbitol (E420) Als uw arts u heeft verteld dat u een intolerantie voor bepaalde suikers heeft, moet u contact opnemen met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt Advil Reliva Liquid-Caps bevat soja lecithine. U kunt dit geneesmiddel niet gebruiken als u een noten of soja allergie hebt.

Bijsluiter
Download de:  bijsluiter [bijsluiter-reliva-forte-liquid-caps-400mg.pdf]
Waarschuwingen

Waarschuwingen
Geef dit middel niet aan kinderen jonger dan 12 jaar, tenzij op advies van een arts.
Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?
- U heeft een maagzweer of -bloeding of u heeft tweemaal of vaker los van elkaar staand een maagzweer of -bloeding gehad.
- U heeft in het verleden als gevolg van behandeling met dit geneesmiddel of een andere NSAID een maagbloeding of -perforatie gehad.
- U lijdt aan een andere bloedings- of bloedziekte.
- U bent allergisch voor ibuprofen of één van de stoffen in dit geneesmiddel. Deze stoffen kunt u vinden onder punt 6 in de bijsluiter.
- U bent allergisch voor aspirine/acetylsalicylzuur of andere verwante pijnstillers.
- U lijdt aan ernstig lever-, nier- of hartfalen.
- U bent in de laatste drie maanden van uw zwangerschap.
Bewaaradvies: buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25 ºC.

Ibuprofen, naproxen en diclofenac zijn ontstekingsremmende pijnstillers, de zogenaamde NSAID’s (Non-Steroïdal Anti-Inflammatory Drugs). Voor mensen met ernstig hartfalen, bekende hartklachten of mensen die een beroerte hebben gehad, is het verstandig voor gebruik van een van deze pijnstillers met een arts te overleggen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400 mg voor pijn en koorts 20CP?

Meer uit ons assortiment