9478.088 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Voltaren Warmtepleister bij spierpijn, nekpijn, rugpijn en schouderpijn 2ST

Effectieve spierpijnverlichting

9,99
  • Merk:  Voltaren
  • Inhoud: 2ST
  • EAN: 5054563030856
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Voltaren Warmtepleister is een medisch hulpmiddel, te gebruiken voor een effectieve, natuurlijke pijnverlichting tot wel 8 uur lang, van de diepliggende spieren bij spier-, rug-, nek- en schouderpijn.

Hoe te gebruiken?
Zorg ervoor dat uw huid schoon, droog en niet vet is. Scheur voorzichtig het zakje open (start met scheuren bij de inkeping). Haal de pleister pas uit het zakje als u hem wilt gebruiken. Verwijder onmiddellijk de beschermende film van de plakkende zijde van de pleister en breng de pleister aan op de huid, ter hoogte van de spierpijn. De pleister zal geleidelijk aan opwarmen tot een comfortabel, kalmerend niveau (ongeveer 40°C). Voor een optimaal resultaat, laat de pleister gedurende 10 uur op de huid zitten. Breng hem echter niet langer dan 10 uur aan op hetzelfde gebied. Indien nodig kunt u 24 uur later, een andere pleister op hetzelfde gebied aanbrengen.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.Ingredienten

Ingrediënten
IJzerpoeder, geactiveerde kool, water, acrylpolymeer, natriumzouten.

Waarschuwingen

Waarschuwingen
Niet gebruiken op geïrriteerde, gebarsten of beschadigde huid, indien de pleister gescheurd of beschadigd is en niet bij kinderen jonger dan 12 jaar. Knip of verdeel de pleister niet in 2, scheur of beschadig de pleister niet. De pleister bevat ijzerpoeder, wat schadelijk kan zijn als het ingeslikt wordt. Raadpleeg onmiddellijk een arts als dit gebeurt. Als de pijn niet beter wordt, raadpleeg dan uw arts. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Bewaar de pleister op een koele, droge plaats. Niet in de vriezer bewaren. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden, zowel voor als na gebruik.

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Voltaren Warmtepleister bij spierpijn, nekpijn, rugpijn en schouderpijn 2ST?

Meer uit ons assortiment