Bestel nu
0
€ 0,00
Arkopharma Phyto Soya Forte 35mg Capsules 180CP

×

of

Arkopharma Phyto Soya Forte 35mg Capsules 180CP

61,65
  • Merk: Arkopharma
  • Inhoud: 180CP
  • EAN: 8715345004065
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  26  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving

Complex van soja- en salviaextract, vitamine D, E & K, ijzer en zink

Algemeen
Arkopharma Phyto Soya Forte 35mg is een hoog gedoseerd voedingssupplement met soja- en salviaextract, vitamine D, E & K, ijzer en zink. Samen zorgen deze ingrediënten er voor dat overgangsverschijnselen als nachtelijk transpireren, opvliegers en vermoeidheid verminderen. Het extract van Salvia zorgt bijvoorbeeld voor de vermindering van opvliegers en nachtelijk transpireren, terwijl IJzer bij vermoeidheid helpt. Bovendien zorgt IJzer ervoor dat het lichaam tijdens de menopauze aansterkt.

Ook de vitaminen in dit supplement spelen een belangrijke rol bij het ouder worden. Vitamine D3 en K2 zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het behouden van sterke botten, terwijl vitamine D een belangrijke rol speelt bij de absorptie van calcium en fosfor. Vitamine E helpt in samenwerking met het mineraal Zink dat de lichaamscellen worden beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf (oxidatieve stress).

Tot slot helpt het isoflavonen rijke sojaextract in Arkopharma Phyto Soya Forte ook mee aan de vermindering van overgangsverschijnselen. Dit komt doordat isoflavonen een soort eiwitten zijn die de fyto-oestrogenen: genisteïne en daidzeïne aanmaken. Deze fyto-oestrogenen lijken veel op oestrogeen: het vrouwelijke geslachthormoon die tijdens de overgang meer op de achtergrond treedt, met de vervelende overgangsverschijnselen als gevolg.

Dosering
's Morgens en 's avonds 1 capsule tijdens de maaltijd met een groot glas water innemen. Het is aanbevolen om het product ten minste gedurende 4 weken te gebruiken. Gelieve da aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden.

Waarschuwingen
Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor vrouwen met een persoonlijke of familiaire voorgeschiedenis van borstkanker. Niet geschikt voor personen die bloedverdunners gebruiken. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Buiten invloed van direct zonlicht, droog en bij kamertemperatuur bewaren.
Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 2 vegetarische capsules

    RI*
Isoflavonenglycosiden 70 mg -
  Isoflavonen uitgedrukt in equivalent aglyconen 44 mg -
Salvia bladextract 100 mg -
Vitamine D3 5 mcg 100%
Vitamine E 12 mg a-TE 100%
Vitamine K2 25 mcg 33%
IJzer 7 mg 50%
Zink 15 mg 150%
* Referentie-inname

Ingrediënten
Extracten van Sojascheuten (Glycine max (L.) Merrill), Vulstof (cellulose), Zinkgluconaat, Extract van het blad van Salvia (Salvia officinalis L.), IJzerlactaat, Vitamine E (lactose, caseïnaat (melk)), Antiklotermiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, siliciumdioxide), Vitamine K2, Vitamine D3, Capsule (hydroxypropylmethylcellulose), Kleurstoffen (titaniumdioxide, ijzeroxide)

Allergenen informatie
Bevat soja en melk.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist