DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023
Normaflor Vaginaaltabletten 12TB
Normaflor Vaginaaltabletten 12TB
Normaflor Vaginaaltabletten 12TB1

Normaflor Vaginaaltabletten 12TB

13,3913,99
  • Merk: Normaflor
  • Inhoud: 12TB
  • EAN: 8717399972840
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Ter behandeling van een verstoorde vaginale flora

Algemeen
Normaflor Vaginaaltabletten kan worden gebruikt voor de normalisatie van de vaginale flora, wanneer u bijvoorbeeld last heeft van bacteriële vaginose of wanneer u vaginale fluor klachten wilt voorkomen. De pH (zuurtegraad) van de vagina zorgt ervoor dat de balans tussen Lactobacillen en de andere bacteriën goed is, maar wanneer dit bacteriële evenwicht verstoord raakt en de Lactobacillen niet meer de overhand hebben, kunt u last krijgen van bacteriële vaginose. Bacteriële vaginose zorgt ervoor dat u meer hinder ervaart van overmatige en andere afscheiding dan normaal, wat irritaties met zich meebrengt. Normaflor brengt de pH waarde van de vagina terug naar de natuurlijke waarden, door gunstige Lactobacillen aan te zetten tot groei.

Dosering
Per dag, ’s avonds voor het slapen gaan, 1 vaginaaltablet diep in de vagina inbrengen. U kunt dit het beste doen in rugligging met opgetrokken knieën. Neem de vaginaaltablet tussen duim en wijsvinger en breng deze zo diep mogelijk in. Met uw middelvinger kunt u vervolgens de tablet dieper in de vagina inbrengen. De tablet mag, vlak voor het gebruik, licht met water bevochtigd worden om het inbrengen te vergemakkelijken. Was uw handen vóór en na het inbrengen.

Om een langdurige normalisatie van de pH en de vaginale flora te waarborgen wordt aanbevolen om Normaflor meerdere weken te gebruiken, vooral als de omstandigheden een wijziging van de vaginale flora in de hand werken, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap.

Bij vrouwen met steeds terugkerende infecties is het aanbevolen elke maand, gedurende 6 dagen na de menstruatie 1 vaginaaltablet per dag in te brengen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Gebruik Normaflor niet als u overgevoelig bent voor ascorbinezuur (vitamine C) of één van de hierboven genoemde hulpstoffen. Wanneer u tegelijkertijd aan een schimmelinfectie van de vagina lijdt dient u een arts te raadplegen voor een daartoe geëigende behandeling. U dient Normaflor buiten het bereik en zicht van kinderen te houden. Product mag niet worden ingeslikt! Bewaren bij 4° - 25° C in de originele verpakking. Gebruik Normaflor niet meer na de datum op de verpakking achter “niet te gebruiken na”.
Ingrediënten

Samenstelling
Elke vaginaaltablet bevat 250 mg ascorbinezuur (vitamine C) als actief bestanddeel.

Ingredienten 
Lactose monohydraat, hydroxypropylmethylcellulose, siliconenhars, magnesiumstearaat.

Gebruiksaanwijzing Informatie folder

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist