9375.437 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 50

Biodermal Zon Familie Pakket 3ST

Zonbescherming voor het hele gezin

Korting 20%
68,88 55,10

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Biodermal Zon Familie Pakket is een pakket met zonnebrand en aftersun voor het hele gezin. De zonnespray en zonnemelk bevatten UVA/UVB filters voor directe bescherming van de huid. De aftersun bruinverlengende melk geeft daarnaast een perfecte hydratatie voor na het zonnen.

Inhoud:
- Biodermal Sun Kids Zonnespray SPF50+: beschermt dankzij de UVA/UVB filters de kinderhuid direct bij blootstelling aan de zon. De zonnespray heeft een lichte textuur, is parfumvrij, trekt snel in de huid en is zeer water- en zand resistant;
- Biodermal Zonnemelk Hydraplus SPF30: met UVA/UVB filters om uw huid te beschermen tegen schadelijke effecten van zonnestraling. Trekt snel in en voelt niet vet aan.
- Biodermal Aftersun Bruinverlengende Melk: verzacht en kalmeert de zonverbrande huid. Voor een langdurige, mooie bruine teint en een goed gehydrateerde huid.

Waarschuwingen

Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Blijf niet te lang in de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan serieuze huidschade veroorzaken. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen.Heeft u een vraag over Biodermal Zon Familie Pakket 3ST?

Meer uit ons assortiment