9375.054 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zonnebrandcrème>Spf 30

Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST

Zonbescherming voor het hele gezin

Korting 20%
63,88 51,10

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wilt u op de hoogte gesteld worden als dit product weer op voorraad is? Geef dan uw emailadres op:

  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving
Algemeen
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk bevat producten om het hele gezin tegen de zon te beschermen en een aftersun om de huid te verzachten en te kalmeren na blootstelling aan de zon. De zonnemelk bevat UVA/UVB filters voor een perfecte bescherming van de huid en de aftersun is verzorgend en geeft een langdurige bruine teint.

Inhoud:
- Biodermal Sun Kids Zonnemelk SPF50+: met UVA/UVB filters beschermt direct de gevoelige huid van kinderen. De lichte parfumvrije formule trekt snel in de huid en is zeer water- en zand resistant;
- Biodermal Zonnemelk Hydraplus SPF30: met UVA/UVB filters om uw huid te beschermen tegen schadelijke effecten van zonnestraling.
- Biodermal Aftersun Bruinverlengende Melk: verzacht en kalmeert de zonverbrande huid. Voor een langdurige, mooie bruine teint en een goed gehydrateerde huid

Waarschuwingen

Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Blijf niet te lang in de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan serieuze huidschade veroorzaken. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen.

Heeft u een vraag over Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST?

Meer uit ons assortiment