Bestel nu
0
€ 0,00
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST 1
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST 2
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST 3

×

of

Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk 3ST

Korting 50%
63,88 31,94
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad:  34  stuks beschikbaar
Productbeschrijving

Zonbescherming voor het hele gezin

Algemeen
Biodermal Zon Familie Pakket Zonnemelk bevat producten om het hele gezin tegen de zon te beschermen en een aftersun om de huid te verzachten en te kalmeren na blootstelling aan de zon. De zonnemelk bevat UVA/UVB filters voor een perfecte bescherming van de huid en de aftersun is verzorgend en geeft een langdurige bruine teint.

Inhoud:
- Biodermal Sun Kids Zonnemelk SPF50+: met UVA/UVB filters beschermt direct de gevoelige huid van kinderen. De lichte parfumvrije formule trekt snel in de huid en is zeer water- en zand resistant;
- Biodermal Zonnemelk Hydraplus SPF30: met UVA/UVB filters om uw huid te beschermen tegen schadelijke effecten van zonnestraling.
- Biodermal Aftersun Bruinverlengende Melk: verzacht en kalmeert de zonverbrande huid. Voor een langdurige, mooie bruine teint en een goed gehydrateerde huid

Waarschuwingen

Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Blijf niet te lang in de zon. Overmatige blootstelling aan de zon kan serieuze huidschade veroorzaken. Vermijd direct contact met textiel om vlekken te voorkomen.

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist