9479.004 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML + Oorspray Jeuk 20ML Combiverpakking 2ST

Bij oorsmeer en jeuk in de oren

Groene keuzeProduct is onderdeel van ons groene assortimentA.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML + Oorspray Jeuk 20ML Combiverpakking 2ST

×

of

Korting 15%
22,78 19,36
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Dit is een combiverpakking met A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML en A.Vogel Oorspray Jeuk 20ML

A.Vogel Oorspray Oorsmeer
Algemeen
Een natuurlijke oplossing om oorsmeer te verzachten en zo de natuurlijke afvoer te bevorderen. Hierdoor helpt het bij regelmatig gebruik oorsmeerproppen en een verstopt oor te voorkomen.

Wanneer u alleen last heeft van jeuk in de gehoorgang, kunt u ook gebruiken maken van A.Vogel Oorspray Jeuk.

Dosering
Volwassenen en kinderen: meerdere keren per dag 1-2 sprays per oor, tenzij anders is geadviseerd door een arts of specialist.

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts.

Dragers van een gehoorapparaat: ’s avonds voor het slapengaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, 1­-2 keer in het oor sprayen. Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.

Dragers van oordopjes: Na het verwijderen van de oordopjes, 1­-2 keer in het oor sprayen.

1. Bij eerste keer gebruik van het flesje, eerst de lucht eruit pompen (3-4 keer pompen).
2. Houd het flesje rechtop en plaats de spraykop tegen de gehoorgang. Druk de spraykop in (1 sec.), zodat de vloeistof in het oor gesprayd wordt.
3. Masseer de onderkant van het oor (10 sec.).
4. Houd het hoofd schuin, zodat overtollig vloeistof uit het oor kan wegvloeien en dep na met een watje.
5. Na gebruik de spraykop reinigen met warm water.

Bij het laatste restje vloeistof, het flesje onder een hoek van 45 graden houden, zodat het uiteinde van het slangetje geen lucht kan opzuigen. Er kan een restje vloeistof in het flesje achterblijven.

Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Dit product niet gebruiken bij beschadigde of geperforeerde trommelvliezen, trommelvliesbuisjes (oorbuisjes), open wonden (bijvoorbeeld na een ooroperatie) of wanneer de gehoorgang door een vreemd voorwerp is geblokkeerd. Niet gebruiken wanneer u last heeft van een door een arts vastgestelde oorontsteking (tenzij anders is geadviseerd door arts of specialist). Niet gebruiken wanneer u overgevoelig bent voor Ectoin of een van de andere ingrediënten. Raadpleeg uit voorzorg uw arts of apotheker voor u dit middel gebruikt, wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of twijfelt of u mogelijk zwanger bent. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na opening is het product 6 weken houdbaar. Niet te gebruiken na de vervaldatum.

A.Vogel Oorspray Jeuk
Algemeen

Kan worden gebruikt bij jeuk in het oor. De spray, op basis van olie, geeft verzachting en kalmering aan de droge huid in de gehoorgang. Het verlicht daardoor de jeuk en ondersteunt daarbij het herstellend vermogen van de huid. Daarnaast is de Oorspray van A.Vogel ook te gebruiken ter voorkoming van een zwemmersoor (verstopt oor door vocht) en is tevens geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes.

A.Vogel Oorspray Jeuk:
- in handige doseerspray
- geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes
- helpt ook ter voorkoming van een zwemmersoor

Dosering
Volwassenen: 1-2x per dag, één spray per oor.
Kinderen vanaf 12 jaar: 1x per dag, één spray per oor. De aangegeven dosering niet overschrijden.

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts.

Dragers van gehoorapparaat: ’s avonds voor het slapengaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, één keer in het oor sprayen. Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.

Dragers van oordopjes: Na het verwijderen van de oordopjes, één keer in het oor sprayen.

1. Verwijder het plastic, doorzichtige dopje van het flesje.
2. Plaats het bijgevoegde spraykopje op het flesje. Bij eerste keer gebruik van het flesje, eerst de lucht eruit pompen (3-4 keer pompen).
3. Houd het flesje rechtop en plaats de spraykop tegen de gehoorgang. Druk de spraykop in (1 sec), zodat de olie in het oor gesprayd wordt.
4. Masseer de onderkant van het oor (10 sec).
5. Houd het hoofd schuin, zodat overtollige olie uit het oor kan wegvloeien en dep na met een watje.
6. Na gebruik de spraykop reinigen met warm water.
Bij het laatste restje olie, het flesje onder een hoek van 45 graden houden, zodat het uiteinde van het slangetje geen lucht kan opzuigen. Er kan een restje olie in het flesje achterblijven.

Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de componenten of als u op dit moment last heeft van oorontsteking, oorpijn, trommelvliesperforatie of als u trommelvliesbuisjes draagt. Dit middel kan, voor zover bekend, overeenkomstig de aangegeven dosering tijdens de zwangerschap of borstvoeding gebruikt worden.

Tijdens het liggen kan er iets vloeistof uit het oor lopen, wat niet erg is. Uit voorzorg zou u een extra handdoek op het kussen kunnen leggen. Voor een goede oorhygiëne dient de spray enkel door één en dezelfde persoon gebruikt te worden. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Na opening is het product 6 weken houdbaar. Niet te gebruiken na de vervaldatum.

Breng het eerste half uur na het gebruik van de spray geen andere oorproducten aan in de gehoorgang. De gehoorgang moet altijd droog zijn, voordat gehoorapparaten of oordopjes aangebracht worden.

Dit product is onderdeel van ons groene assortiment. Meer weten?Bekijk deze pagina.
Ingredienten

Oorspray oorsmeer
Ingrediënten

Ectoin®, Plantago lanceolata extract, zeezout, citraatbuffer, alcohol, water.

Bevat geen conserveermiddelen.

Oorspray jeuk
Ingrediënten
 
Middellange triglycerides afkomstig van kokosnoot, Helianthus annuus (zonnebloemolie), Calendula officinalis (goudsbloem) extract.

Gebruiksaanwijzing
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A.Vogel Oorspray Oorsmeer 20ML + Oorspray Jeuk 20ML Combiverpakking 2ST?

Meer uit ons assortiment