Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorreiniging>Oorspray

A Vogel Oorspray Jeuk 20ML

Bij jeuk in het oor

9,99
  • Merk:  A Vogel 
  • Inhoud: 20ML
  • EAN: 8711596591392
  • Op voorraad: meer dan  50  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld: morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
A Vogel Oorspray Jeuk kan worden gebruikt bij jeuk in het oor. De spray op basis van olie verzacht en kalmeert de droge huid in de gehoorgang. Het verlicht daardoor de jeuk en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Ook te gebruiken ter voorkoming van een zwemmersoor. Ook geschikt voor dragers van gehoorapparaten en oordopjes.

Gebruik A Vogel Oorspray Jeuk bij:

- Jeuk: de olie verzacht en kalmeert de droge huid in de gehoorgang en verlicht daardoor de jeuk. De neiging om te krabben en te peuteren wordt hierdoor verminderd.
- Overmatig oorsmeer: de olie helpt het oorsmeer zacht te worden. Dit ondersteunt de natuurlijke afvoer van oorsmeer en voorkomt zo overmatig oorsmeer. Op latere leeftijd kan oorsmeer sneller indikken, waardoor oudere mensen vaak last kunnen hebben van droog, brokkelig oorsmeer.
- Helpt ter voorkoming van zwemmersoor: De spray bevat een natuurlijke olie die een laagje vormt op de oorhuid. Hierdoor heeft water minder invloed, wat de kans op het krijgen van een zwemmersoor verkleint.

Dosering
Volwassenen: 1-2 maal per dag, 1 spray per oor.
Kinderen vanaf 12 jaar: 1x per dag, 1 spray per oor.

De spray kan bij kinderen gebruikt worden als vooraf door een arts is vastgesteld dat de oorklachten niet een andere medische behandeling behoeven. De maximale gebruiksduur dient bij kinderen te worden bepaald door een arts. Indien nodig kan de oorspray gerust langer worden gebruikt. Zonder onderbreking tot maximaal 30 dagen te gebruiken.

Dragers van gehoorapparaat: ’s avonds voor het slapengaan, na het uitdoen van het gehoorapparaat, é Gebruik van de oorspray heeft geen nadelige invloed op het gehoorapparaat.

Dragers van oordopjes: Na het verwijderen van de oordopjes, één keer in het oor sprayen.

Gebruik van een koude vloeistof kan onprettig aanvoelen. Gebruik daarom de oorspray op kamertemperatuur.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingredienten of als u op dit moment last heeft van oorontsteking, oorpijn, trommelvliesperforatie of als u trommelvliesbuisjes draagt. Buiten het bereik en zicht bewaren van jonge kinderen.

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. 

Ingredienten
Ingredienten
Middellange triglycerides afkomstig van kokosnoot, Helianthus annuus (zonnebloemolie), Calendula officinalis (goudsbloem) extract.
Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over A Vogel Oorspray Jeuk 20ML?