DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML
Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML
Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML1
Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML2
Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML3

Lucovitaal Oorspray Pijnloos 20ML

50% korting
5,5010,99
 • Merk: Lucovitaal
 • Inhoud: 20ML
 • EAN: 8713713009209
 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Lost overtollig oorsmeer op

Algemeen
Lucovitaal Oorspray Pijnloos kan worden gebruikt om overtollig oorsmeer te verwijderen uit de externe gehoorgang. Oorsmeer is belangrijk, want het beschermt het gehoororgang. Echter wanneer zich ophoping van te veel oorsmeer voordoet, het lang blijft zitten en hard wordt, kan het irritaties veroorzaken. Lucovitaal Oorspray kan worden gebruikt zonder handmatige verwijdering van oorsmeer en is een uitstekend alternatief voor het gebruik van wattenstaafjes.

Dosering

Dagelijks 2-3 doseringen in elk oor. Gebruik de oorspray niet langer dan 30 dagen achtereen. De spray is zo mild dat men desgewenst de dosering mag verhogen tot maximaal 4-6 keer sprayen.

Houd de sprayflacon enige tijd in uw hand om de vloeistof wat op te warmen. Daarna goed schudden voor gebruik. Zorg dat u een tissue bij de hand hebt. Breng het tuitje dicht bij de gehoorgang. Spray 2 3 keer. Druk de gehoorgang dicht en masseer de onderkant van het oor gedurende 5 tot 10 seconden. Houd het hoofd schuin naar een kant zodat de vloeistof met het meegevoerde overtollige oorsmeer eruit kan lopen. Vang dit op met de tissue. Veeg de oorschelp schoon. Het is essentieel dat de spraykop na gebruik goed schoon wordt gemaakt. Grondig reinigen met warm water en droogmaken met een tissue.

Toediening bij kinderen:
U kunt de milde Oorspray van Lucovitaal bij kinderen toepassen. Vergeet daarbij niet de aandacht te schenken aan wat geschreven is onder “Waarschuwingen”. Om alle risico’s te vermijden is toepassing niet gewenst bij kinderen met een overgevoelige huid, met name bij overgevoeligheid voor zeep.

Waarschuwingen
Lucovitaal Oorspray niet toepassen in gevallen van oorontsteking of oorpijn, bij vreemde voorwerpen in het oor, bij trommelvliesperforatie en bij dragers van trommelvliesbuisjes. Het gebruik van de oorspray moet worden gestaakt als oorsuizen (tinnitus) of duizeligheid ontstaat of indien herhaalde pijnklachten ontstaan direct na het toedienen van de oorspray. Overleg met uw arts bij twijfel.

Lucovitaal Oorspray dient niet te worden gebruikt bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Roodheid van de huid, jeuk, aanhoudende vochtafscheiding of oorpijn direct na het sprayen kan een aanwijzing zijn voor overgevoeligheid. De spray bevat zeep en kan irritatie veroorzaken indien gebruikt in mond of ogen. Indien de spray per ongeluk in de mond of oog wordt gesprayd, deze direct uitspoelen met veel water.
Gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoeding: Lucovitaal Oorspray kan met een gerust gevoel worden gebruikt tijdens zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel eerst uw behandelend arts.
Combinatie met geneesmiddelen: Het is niet aan te bevelen om Lucovitaal Oorspray te gebruiken als u al geneesmiddelen in het oor toepast.

Ingrediënten

Ingrediënten

ater (Aqua purifi cata), Propyleenglycol, Kamille extract, Natriumchloride, Calendula extract, Natrium Docusaat (Dioctylsulfosuccinate), Dinatriumfosfaat, Kruidnagelboom extract, Natrium dihydrogenofosfaat, Bronopol

Meer uit ons assortiment:

 • A.Vogel Oorsmeer Oorspray 20ML

  A.Vogel Oorsmeer Oorspray | 20ML

  -15%
  9,68
  11,39
 • Otalgan Oorsmeer Druppels 10ML

  Otalgan Oorsmeer Druppels | 10ML

  10,99
 • Otalgan Oorspray 2-in-1 1ST

  Otalgan Oorspray 2-in-1 | 1ST

  10,99
 • Otalgan Oordruppels 12GR

  Otalgan Oordruppels | 12GR

  12,49
 • Lucovitaal Neus & Bijholte Spray 10ML

  Lucovitaal Neus & Bijholte Spray | 10ML

  -50%
  3,00
  5,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist