9367.601 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Oorverzorging>Oorspray

Earclin Earshower 1ST

Verwijdert oorsmeer en reinigt de oren

12,59
  • Merk:  Earclin
  • Inhoud: 1ST
  • EAN: 8719324297196
  • Op voorraad:  12  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
EarClin Earshower voor het reinigen van de oren en het verwijderen van oorsmeer. Voorkom infecties en verbeter uw gehoor: met EarClin spoelt u overmatig oorsmeer gewoon weg.

- Verwijdert oorsmeer en reinigt de oren
- Gemakkelijk en snel
- Ontwikkeld door KNO-artsen
- Milde en Unique reinigingsformule

earClin earshower gebruikt u om uw gehoorgang te reinigen van overtollig oorsmeer. Dankzij het handige systeem dat gevuld is met blauw zeep, hoeft u alleen nog maar warm water toe te voegen om uw gehoorgang schoon te spoelen. In tegenstelling tot wattenstaafjes duwt u het oorsmeer niet verder de gehoorgang in, waardoor dit product veilig te gebruiken is. earClin earshower bevat een special pipet met de juiste maat om te voorkomen dat deze te ver de gehoorgang in gaat. Voor een effectief en schoon resultaat: gebruik de earClin earshower om de dag, drie spoelingen in ieder oor. Wordt het water niet langer blauw, dan is de earClin earshower leeg en aan vervanging toe. earClin earshower veilig en simpel.

Hoe te gebruiken?
Stap1: Lauw water opzuigen zodat het water zich kan mengen tot een milde reinigingsformule.

Stap2: De milde oplossing in de gehoorgang spuiten, zodat het oorsmeer wordt losgeweekt. Een keer water opnemen is genoeg voor drie keer reinigen.

Stap3: Hierna droge lucht in het oor sprayen om de gehoorgang te drogen.

Voor een effectief en schoon resultaat: gebruik de earClin earshower om de dag, drie spoelingen in ieder oor. Wordt het water niet langer blauw, dan is de earClin earshower leeg en aan vervanging toe.

Waarschuwingen
Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken bij oorbeschadigingen, een geperforeerd trommelvlies of oorontstekingen.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Earclin Earshower 1ST?

Meer uit ons assortiment