Bestel nu
0
€ 0,00
Earscratcher Earscratcher 2ST
Earscratcher Earscratcher 2ST
Earscratcher Earscratcher 2ST 1
Earscratcher Earscratcher 2ST 2

×

of

Earscratcher 2ST

7,89
  • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
  • Op voorraad:  17  stuks beschikbaar
  • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Op een veilige manier uw oren reinigen

Algemeen
Earscratcher is zo ontworpen om op een veilige manier uw oren te reinigen. Dit komt doordat het metalen schrapertje korter is dan de kortste gehoorgang en de bolvormige basis is groter dan de grootste uitwendige opening van de gehoorgang. Het metalen lusje van chirurgisch roestvrij staal gaat achter en om het oorsmeer heen en drukt niet verder in de oorgang, in tegenstelling tot een wattenstaafje. Bovendien geeft het geen kans op eczeem.

Hoe te gebruiken?
De beste resultaten krijgt u door eerst het oorsmeer te verweken met lauw water en niet met olie, zoals meestal gedacht wordt. Gebruik de EarScratcher bijvoorbeeld een kwartiertje na het douchen of haren wassen. Of breng met een pipetje wat warm water in uw oor en dek het 15 minuten af met een watje. Breng de roestvrijstalen luscurette voorzichtig naar binnen en maak schrapende bewegingen langs de gehoorgang, waarbij oorsmeer en huidschilfers naar buiten gebracht worden. Veeg af langs een tissue. Als u dit iedere 14 dagen doet, zal u géén “vuile” oren meer hebben.

Waarschuwingen
Alléén te gebruiken bij volwassenen (18 jaar en ouder). Niet gebruiken bij oorloop, pijn of ontsteking. Niet gebruiken als u geopereerd bent aan het oor. Niet gebruiken als u weet dat er aangeboren afwijkingen aan uw oor zijn. Eén EarScratcher per persoon. Dit in verband met hygiëne. Na elk gebruik schoonmaken met alcohol of gewoon water en zeep. Bij breuk of beschadiging van de draad de EarScratcher weggooien. Géén verbetering: ga naar uw arts"

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist