DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024

Bijna driekwart van alle Nederlanders ervaart wel eens stress. Stress is een natuurlijk onderdeel van het leven, maar het kan een probleem worden als het je dagelijkse activiteiten belemmert. Naast overmatig stress, ervaart een groot aantal consumenten problemen met de spijsvertering en darmfunctie. Herkent u zich in een van deze situaties? Voor deze én andere situaties of gezondheidsverschijnselen kunt u ondersteuning vinden in de voedingssupplementen van Vanan. Nieuw bij DeOnlineDrogist!

De kracht van preventie

Vanan bied kruidenoplossingen aan voor diverse gezondheidsproblemen die u kunt ervaren, zoals overmatige stress, constipatie en vastzittende gewrichten. Vanan gelooft in de kracht van preventie: vooraf voorkomen is beter dan genezing achteraf. Met een optimale dosis van 1 tablet per dag zijn de supplementen van Vanan een gemakkelijke aanvulling op uw dagelijkse voeding. Bekijk alle ondersteunende voedingssupplementen van Vanan op DeOnlineDrogist.nl.

Stress verminderen met Ashwaganda¹

Merkt u dat u zich moeilijk kunt concentreren op werk of school? Heeft u een onrustig gevoel? Dan kunt u de voedingssupplementen van Vanan gebruiken om de effecten te beheersen en te verminderen. De Ashwagandha capsules van Vanan ondersteunen het algemene welzijn en dragen bij aan het verminderen van stress¹. Wist u dat Ashwagandha al meer dan 3000 jaar gebruikt wordt om stress te verminderen? Daarnaast helpt Ashwagandha het energieniveau te ondersteunen¹ en de concentratie te verbeteren¹. Bestel nu op DeOnlineDrogist!

Stimuleren van spijsvertering en stoelgang

Heeft u wel eens maagproblemen zoals constipatie, maagzuur of krampen? De dikke darm is een deel van het spijsverteringskanaal dat water en andere stoffen uit voedsel helpt verwijderen. Een gezonde dikke darm is essentieel voor een goede spijsvertering, de opname van voedingsstoffen en het algehele welzijn. Wanneer u last heeft van een opgeblazen gevoel, constipatie of diarree, kan dat het gevolg zijn van een slechte darmgezondheid. De Vanan Triphala en Vanan Ginger capsules ondersteunen de spijsvertering en ondersteunen daarbij ook het immuunsysteem¹. Vanan Senna bevat het extract Senna Alexandrina, welke bijdraagt bij aan een normale darmwerking bij constipatie¹.

¹De evaluatie gezondheidsclaims is lopende

Vanan

Bestel nu
  • Vanan Ashwagandha Capsules 60CP

    17,99

    Vanan

    Ashwagandha Capsules 60CP

  • Vanan Ginger Capsules 60CP

    17,99

    Vanan

    Ginger Capsules 60CP

  • Vanan Senna Capsules 60CP

    15,99

    Vanan

    Senna Capsules 60CP

  • Vanan Triphala Capsules 60CP

    15,99

    Vanan

    Triphala Capsules 60CP

Vanan: Ayurvedische supplementen

vanan voedingssupplementen logo

Vanan is gebaseerd op Ayurveda, een geneeskunst die al duizenden jaren oud is en wordt gezien als ‘de wetenschap van het leven’. Het wordt beschouwd als het oudste gezondheidssysteem ter wereld en de voorschriften ervan worden in India al duizenden jaren toegepast op het dagelijks leven om diverse gezondheidsproblemen te voorkomen en verhelpen.

Vanan hecht veel waarde aan het milieu, de natuur en ecovriendelijkheid en heeft er daarom een volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk assortiment ontwikkeld. Alle voedingssupplementen van Vanan zijn vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, smaken en kleurstoffen. Vanan is niet alleen geschikt voor veganisten, maar ook voor mensen die koosjer eten en een halal dieet volgen. Bekijk het gehele assortiment van Vanan op DeOnlineDrogist.

‘Weet wat je slikt’

Lees meer

Wat is groenlipmossel?

Lees meer

De weerstandsvoordelen van zink

Lees meer
in deze voeding zit magnesium

Wat is magnesium?

Lees meer
vrouw met ijzertekort valt achter bureau in slaap

Alles over ijzer

Lees meer
Pharma Nord afbeelding small

Pharma Nord: hoogwaardige supplementen uit Denemarken

Lees meer
probiotica supplementen

Wat zijn probiotica?

Lees meer

Welke magnesium past bij mij?

Lees meer
meisje met een glas melk vol calcium

Wat is calcium en waar is het goed voor?

Lees meer
ashwagandha blad

Alles over ashwagandha

Lees meer
Relaxol Energetica Natura

Relax Caps helpen u natuurlijk te ontspannen!*

Lees meer

Wat zijn prebiotica en probiotica?

Lees meer

Waar u op moet letten bij het kopen van een supplement

Lees meer
vrouw onder deken gaapt

Welke vitamine B12 vorm is het beste bij vermoeidheid?

Lees meer

Magnesium en zink: twee belangrijke stoffen voor het lichaam

Lees meer
iemand met darmklachten

Langdurig last van diverse buikklachten?

Lees meer

Aan het werk na uw zwangerschapsverlof

Lees meer
 
1  2  3  4  5  ...  9