Hoofdpagina>Voedingssupplementen>Superfood>Spirulina

Vitals Spirulina Biologisch Tabletten 90TB

Bevat een breed spectrum aan eiwitten waarbij alle essentiële aminozuren vertegenwoordigd zijn

Korting 20%
9,95 7,96
  • Merk:  Vitals 
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8716717003266
  • Op voorraad:  31  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving

Algemeen
Vitals Spirulina Biologisch 500mg bevat een breed spectrum aan eiwitten waarbij alle essentiële aminozuren vertegenwoordigd zijn. Het is de rijkste natuurlijke bron van bètacaroteen en gemengde carotenoïden (waaronder zeaxanthine) ter wereld. Daarnaast is spirulina een rijke bron van GLA (gamma-linoleenzuur). In totaal bevat spirulina 9 belangrijke vitaminen, waaronder vitamine B1, B2, B3 en B6. Bovendien bevat het meer dan 11 mineralen die zijn gebonden aan 8 essentiële aminozuren zoals methionine en cysteïne. Tot slot is het rijk aan chlorofyl en fycocyanine, de kleurpigmenten waarmee spirulina de waardevolle energie uit de zon vastlegt.
Vitals Spirulina Biologisch 500mg is bereid volgens de biologische productiemethode, zonder gebruik te maken van pesticiden en GMO. De tabletten worden bovendien vervaardigd zonder toegevoegde hulpstoffen, en bestaan derhalve voor 100% uit zuivere, biologische spirulina. Omdat spirulina gewoon voeding is, kan het veilig in hoge doseringen en op ongezette tijden genomen worden. Als men niet gewend is om veel greens te nuttigen is het raadzaam om de dosering geleidelijk op te voeren.

Dosering
2-6 tabletten per dag met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Dosering langzaam opbouwen. Niet innemen voor het slapen gaan. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Ingredienten

Samenstelling
Per 2 tabletten:
Spirulina (biologisch, Arthrospira platensis) 1000 mg

Hulpstoffen: 
Geen.

Allergenen Informatie
Bevat geen:
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Vitals Spirulina Biologisch Tabletten 90TB?