9368.753 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Vitamines>Zink>Zink capsules

Virtuoos Zink Gold Capsules 90TB

Ontwikkeld voor (top)sporters om het immuunsysteem te ondersteunen

13,50
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8718444860242
  • Op voorraad:  2  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Virtuoos Zink Gold is een voedingssupplement met het mineraal zink en is ontwikkeld voor (top)sporters om het immuunsysteem te ondersteunen. Via voeding krijgen we allerlei mineralen binnen. Eén van die mineralen is zink dat bij verschillende processen betrokken is. Binnen alle takken van sport is er veel aandacht voor voldoende zinkinname. Zo is zink van belang bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en nucleïnezuren, is het een antioxidant en speelt het een rol bij celvernieuwing. Zink bevordert de concentratie en daar hebben zowel wedstrijd-, duur, kracht- als denksporters profijt van. Voor degenen die naast de dagelijkse voeding extra zink willen gebruiken is Zink Gold van Virtuoos een prima keuze.

Virtuoos Zink Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters.

Dosering
Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI* Verbinding
Zink 15 mg 150% -sulfaat
*Referentie-inname

Ingrediënten
Amylum solani (vulstof), HPMCellulose (capsulehuls), zinksulfaat, talcum (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls).

Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos Zink Gold Capsules 90TB?

Meer uit ons assortiment