9477.889 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00

Virtuoos Zink Gold Capsules 90TB

Ontwikkeld voor (top)sporters om het immuunsysteem te ondersteunen

13,50
  • Merk:  Virtuoos
  • Inhoud: 90TB
  • EAN: 8718444860242
  • Op voorraad:  3  stuks beschikbaar
  • Op zondag voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
Virtuoos Zink Gold is een voedingssupplement met het mineraal zink en is ontwikkeld voor (top)sporters om het immuunsysteem te ondersteunen. Via voeding krijgen we allerlei mineralen binnen. Eén van die mineralen is zink dat bij verschillende processen betrokken is. Binnen alle takken van sport is er veel aandacht voor voldoende zinkinname. Zo is zink van belang bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en nucleïnezuren, is het een antioxidant en speelt het een rol bij celvernieuwing. Zink bevordert de concentratie en daar hebben zowel wedstrijd-, duur, kracht- als denksporters profijt van. Daarnaast draagt het bij aan een normale hormoonhuishouding. Voor degenen die naast de dagelijkse voeding extra zink willen gebruiken is Zink Gold van Virtuoos een prima keuze.

Virtuoos Zink Gold is net als alle andere supplementen van Virtuoos geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT systeem en is daardoor altijd 100% dopingvrij en dus geschikt voor topsporters. Tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Dosering
Dagelijks 1 capsule met een ruime hoeveelheid water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.


Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.
Ingredienten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

    RI* Verbinding
Zink 15 mg 150% -sulfaat
*Referentie-inname

Ingrediënten
Aardappelzetmeel (vulstof), hypromellose(capsulehuls), mineraal, magnesiumstearaat (anti-adhesie), zonnebloemolie (flowverbeteraar), titaniumdioxide (kleurstof capsulehuls)

Etiket
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over Virtuoos Zink Gold Capsules 90TB?

Meer uit ons assortiment