9375.437 reviews
Bestel nu
0
€ 0,00
Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Zelfbruiner

St Moriz Tanning Mousse Dark 200ML

Voor een prachtige donkerdere tint met professionele afwerking

8,99
  • Merk:  St Moriz
  • Inhoud: 200ML
  • EAN: 5060427350268
  • Op voorraad:  9  stuks beschikbaar
  • voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
Productbeschrijving
Algemeen
St Moriz Tanning Mousse Dark is een eenvoudig aan te brengen zelfbruiner met een rijke schuim. Dankzij het rijke schuim bereikt de zelfbruiner gemakkelijk alle plekken op de huid, zodat u kunt genieten van een prachtige donkerdere tint met een professionele afwerking. De formule hydrateert de huid en is verrijkt met olijfmelk en vitamine E, zodat de huid tevens wordt gevoed. Geniet in minder dan 6 uur van een natuurlijke bruine teint.

Hoe te gebruiken?
Schud de gesloten fles ruim voor gebruik goed en breng vervolgens een kleine hoeveelheid schuim gelijkmatig aan. Masseer het schuim in cirkelvormige beweging op het lichaam en gezicht. Om strepen op de knieën en ellebogen te voorkomen, dient u ze te buigen tijdens het aanbrengen. Draag tijdens het aanbrengen de St Moriz Handschoen voor Zelfbruiner als u vlekken op de handen wilt voorkomen.

De kleur ontwikkelt zich binnen 4-6 uur. Vermijd tijdens deze periode elk contact met water of transpiratie en breng geen andere producten aan op de huid. Spoel na 6 uur uw lichaam af met lauwwarm water zonder gebruik te maken van zeep of douchegel.
Verzendtarieven: Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over St Moriz Tanning Mousse Dark 200ML?

Meer uit ons assortiment