Hoofdpagina>Verzorgingsproducten>Zonverzorging>Huiduitslag door de zon>Zonverbrand

BronzCare Capsules 105CP

Razendsnel en op een veilige manier bruin worden

28,54
  • Merk:  BronzCare 
  • Inhoud: 105CP
  • EAN: 8710276169739
  • Op voorraad:  41  stuks beschikbaar
  • voor 20:30 uur besteld, maandag in huis!
  • Dit product wordt gratis bezorgd binnen Nederland!
Productbeschrijving

Algemeen
BronzCare® is een natuurlijk voedingssupplement waarmee je razendsnel en op een veilige manier bruin wordt in de zon. BronzCare® is vernieuwd!
De innovatieve nieuwe formule van BronzCare® bevat bètacaroteen, lycopeen, Tarwekiem extract, Groene thee extract, Wijnpit extract, selenium, zink, vitamine C en E.
Het totale complex versnelt de bruining van de huid en zorgt nu voor een nog betere bescherming tegen de zonnestralen. Het resultaat is een mooie, egaal bruine huid van binnenuit. Door toevoeging van het innovatieve en wetenschappelijk bewezen extract Wheat Cerasomes wordt ook rimpelvorming en huidveroudering als gevolg van zonlicht tegengegaan.
Kortom de perfecte voorbereiding voor iedereen die snel en veilig bruin wil worden!

Hoe werkt het?
De innovatieve nieuwe formule van BronzCare bevat bètacaroteen, lycopeen, Tarwekiem extract, Groene thee extract, Wijnpit extract, selenium, zink, vitamine C en E. Het totale complex versnelt de bruining van de huid en zorgt nu voor een nog betere bescherming tegen de zonnestralen. Het resultaat is een mooie, egaal bruine huid van binnenuit. Door toevoeging van het innovatieve en wetenschappelijk bewezen extract Wheat Cerasomes wordt ook rimpelvorming en huidveroudering als gevolg van zonlicht tegengegaan.

Verzendtarieven:
Boven € 20 gratis - anders € 3.95

Heeft u een vraag over ?