Door achterstanden i.v.m. Black Friday moet u rekening houden met een vertraging van maximaal 3 werkdagen. Lees meer

Bestel nu
0
€ 0,00
shopping awards 2021 persoonlijke verzorging
Vitals Pycnogenol Capsules 60CP
Vitals Pycnogenol Capsules 60CP

Vitals Pycnogenol Capsules 60CP

Korting 28%
49,95 35,95
  • Merk: Vitals
  • Inhoud: 60CP
  • EAN: 8716717002924
  • Dit product wordt gratis bezorgd in Nederland!
  • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

×

of

Productbeschrijving

Hoogwaardig extract uit pijnboomschors

Door de corona-crisis en de toegenomen behoefte aan voedingssupplementen hebben de producenten van verpakkingsmaterialen moeite om de huidige vraag aan te kunnen. Hierdoor kunnen de Vitals producten tijdelijk voorzien zijn van een witte dop in plaats van hun unieke rode dop. Uiteraard is de kwaliteit van de voedingssupplementen ongewijzigd.


Algemeen
Vitals Pycnogenol Capsules is een voedingssupplement op basis van een gestandaardiseerd schorsextract van de zeeden (Pinus pinaster), afkomstig uit het grootste aangeplante natuurpark van Europa, Les Landes de Gascogne in Frankrijk. Dennen worden van oudsher ook wel aangeduid als pijnbomen vandaar dat men pycnogenol ook wel pijnboomschorsextract noemt. Pycnogenol bevat een uniek complex van wateroplosbare polyfenolen, grofweg onderverdeeld in monomeren (catechine, epicatechine, taxifolin), oligomere proanthocyanidines (OPC), polymere proanthocyanidines en organische zuren (waaronder ferulazuur, kaneelzuur en koffiezuur) met uiteenlopende biologische en klinische effecten. Zo helpt Pycnogenol cellen te beschermen tegen oxidatieve schade*. Daarnaast draagt het bij aan goede conditie van de bloedvaten*. Ook ondersteunt het de bloedcirculatie*.

Vitals Pycnogenol Capsules:
- gepatenteerde grondstof van zeer hoge kwaliteit
- gestandaardiseerd extract uit Frankrijk
- zeer sterke wetenschappelijke onderbouwing


* Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Dosering
1-3 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Voorzichtigheidshalve wordt aan vrouwen aangeraden de eerste drie maanden van de zwangerschap geen Pycnogenol te gebruiken. Vanwege het ontbreken van veiligheidsgegevens is het ook beter dat kinderen onder 6 jaar geen Pycnogenol innemen. Het beste is Pycnogenol niet te laat op de dag in te nemen; sommige mensen kunnen dan moeite hebben met inslapen. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Op kamertemperatuur bewaren.

Zie het bijgevoegde etiket voor de voorzorgsmaatregelen en/of gevarenaanduidingen bij dit product.

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering vna 1 capsule

Pijnboomschorsextract (Pycnogenol®)

50 mg

Pycnogenol® is een geregistreerd handelsmerk van Horphag Research Ltd. Dit product kan beschermd zijn door een of meerdere US-patenten en andere internationale patenten.

Ingrediënten
Antiklontermiddel: rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), Frans maritiem pijnboomschorsextract (Pinus pinaster, Pycnogenol®).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Etiket

Meer uit ons assortiment:

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist