DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2023

VitOrtho

VitOrtho maakt het mogelijk topkwaliteit orthomoleculaire voedingssupplementen aan te bieden voor een gezonde prijs. Lees meer

Best verkopende producten

Wat is VitOrtho

VitOrtho is een merk dat orthomoleculaire voedingssupplementen produceert.

"Een goede orthomoleculaire suppletie is essentieel is voor het slagen van een therapie". Vanuit deze visie hebben een aantal therapeuten het merk VitOrtho opgericht. Al sinds 1992 maakt VitOrtho het mogelijk supplementen van topkwaliteit voor een gezonde prijs aan te bieden. Het assortiment van VitOrtho is zeer uitgebreid en de producten hebben een strenge kwaliteitscontrole doorstaan.

VitOrtho Meer-in-1 producten

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat onze dagelijkse voeding, al is deze nog zo gevarieerd en uitgebalanceerd, niet voldoende voedingsstoffen levert. De voornaamste oorzaken zijn verarming van de landbouwgrond door intensief veeteeltgebruik en milieuverontreiniging. Daarnaast zorgen factoren uit onze lifestyle (denk bijvoorbeeld aan stressbelasting) voor een verhoogde behoefte aan allerlei voedingsstoffen.

VitOrtho biedt met Meer-in-1 een uitgebreide lijn multivitaminen- en mineralen voor elke leeftijds- en levensfase. Dit zijn speciaal samengestelde formules die de juiste aanvulling op de dagelijkse voeding bieden voor een goede gezondheid.

Bijzonder in alle Meer-in-1 formules is het gebruik van biologisch actieve vormen van B-vitaminen en goed opneembare organische mineraalverbindingen. Verder bevatten de multi-tabletten ijzer (in goed opneembare vorm), zijn alle multi’s geschikt voor vegetariërs, vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren en noten én gmo-vrij.

Of u nu op zoek bent naar een meer-in-1 product voor dagelijks gebruik, voor uw kind(eren), voor de man, vrouw of voor 50+, VitOrtho biedt het allemaal.

VitOrtho weerstand formule

Voedingstoffen, voldoende nachtrust en ontspanning zijn belangrijke factoren voor het behoud van een goede weerstand. Het is niet altijd even makkelijk om deze factoren in balans te houden, hierdoor kan de weerstand vaak ondersteuning gebruiken. De VitOrtho Weerstand formule kan dienen als extra ondersteuning van het immuunsysteem.

De formule bevat diverse vitamines en mineralen die bijdragen aan een goede weerstand. Zo bevat de formule vitamine A voor de slijmvliezen in de longen, zink om lichaamscellen te helpen bij het beschermen tegen invloeden van buitenaf en Echinacea om het afweersysteem te ondersteunen.

VitOrtho Meer-in-2 Zwanger

VitOrtho Meer-in-2 Zwanger is een multivitamine- en mineralencomplex afgestemd op de behoefte van de zwangere vrouw, of zij die zwanger wilt worden. Het bevat de beste vitamine- en mineraalverbindingen. VitOrtho Meer-in- 2 Zwanger tabletten bevat biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, foliumzuur en vitamine B12. Bevat daarnaast ontzuurde vitamine C, vitamine D, E en K2. Dit product is rijk aan foliumzuur en ijzer.

Het is voor een vrouw die zwanger is (of wilt worden) raadzaam om extra foliumzuur in te nemen. Een dagelijks supplement met 0,4 mg foliumzuur wordt geadviseerd gedurende vier weken voor tot acht weken na de conceptie. Acht weken na de conceptie komt overeen met week 10 van de zwangerschap.

Foliumzuur verkleint de kans op geboorteafwijkingen, zoals een open ruggetje, open gehemelte of een hazenlip. Daarom is het belangrijk om extra foliumzuur binnen te krijgen indien u zwanger wilt worden. Sommige vitamines kunnen door ons lichaam aangemaakt worden, maar foliumzuur dienen wij via onze voeding binnen te krijgen. Het komt van nature vooral in volkoren producten, zuivel, vlees en groene groenten voor. Vrouwen met een zwangerschapswens hebben echter een hogere behoefte aan foliumzuur en dienen daarom extra van deze vitamine door middel van voedingssupplementen binnen te krijgen.

Naast foliumzuur, is het ook belangrijk om extra vitamine D in te nemen tijdens de zwangerschap. Vitamine D is belangrijk voor de aanmaak van botten en het vormen van een stevig skelet. Het wordt aanbevolen om tijdens de zwangerschap 10 mcg vitamine D per dag in te nemen. Een voedingssupplement als VitOrtho Meer-in-2 Zwanger biedt uitkomst. Het bevat alle benodigde vitamines en mineralen die u tijdens de zwangerschap (of zwangerschapswens) nodig heeft.

VitOrtho B12

Vitamine B12 ondersteunt de werking van het immuunsysteem en draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid en activeert het de natuurlijke energie in het lichaam. Aangezien vitamine B12 alleen in dierlijke producten voorkomt, is het voor vegetariers en veganisten van groot belang dagelijks een hoogwaardig B12 supplement in te nemen.

VitOrtho B12 Liposomaal is een vloeibaar supplement die snel en eenvoudig in het lichaam opgenomen wordt. Het is gemakkelijk in te nemen, waardoor dit product zeer geschikt is voor personen die moeite hebben om tabletten of capsules in te nemen. Het supplement is vrij van suiker, zoetstoffen en smaakstoffen.

VitOrtho B12 Actief Formule 5000 mcg is een extra hooggedoseerd B12 supplement Daarnaast bevatten deze zuigtabletten biologisch actieve vormen van vitamine B2, B6, B12 en foliumzuur.

Het zeer uitgebreide en complete assortiment van VitOrtho is verkrijgbaar bij De Online Drogist.