DeOnlineDrogist.nl
Bestel nu
€ 0,00
0
shopping awards persoonlijke verzorging 2024
Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TB
Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TB
Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TBverpakking
Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TBachterzijde verpakking
Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TBzijkant verpakking

Leidapharm Paracetamol Coffeine Tabletten 20TB

1,49
 • Merk: Leidapharm
 • Inhoud: 20TB
 • EAN: 8712755009222
 • Bijsluiter:

  lees voor gebruik de bijsluiter

 • Gratis verzending vanaf €20 binnen NL en BE
 • Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar
 • Vandaag voor 21:30 uur besteld, morgen in huis!
 • U kunt maximaal 5 stuks per persoon bestellen

Toevoegen aan verlanglijstje

×

of

Productbeschrijving

Werkt snel bij pijn

Algemeen
Leidapharm Paracetamol + Coffeïne Tabletten werkt snel bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, hoofdpijn, kiespijn, spit en spierpijn, menstruatiepijn en zenuwpijn. Paracetamol heeft een pijnstillende en koortsverlagende werking. Coffeïne versterkt het pijnstillende effect van paracetamol en werkt opwekkend.

Dosering
Kinderen 12 – 15 jaar: 1 tablet per keer , maximaal 4-6 keer per dag.
Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar (> 55 kg lichaamsgewicht): 1-2 tabletten per keer, maximaal 6 tabletten per dag.

Waarschuwingen
Niet gebruiken bij overgevoeligheid van paracetamol of coffeïne.
Lees voor het gebruik de bijsluiter.
Actieve stofParacetamol
Sterkte500/50
Vormtablet
LeeftijdVanaf 12
Indicatiepijn, koorts, na inenting

ema

Ingrediënten

De werkzame stoffen in dit middel zijn paracetamol en coffeïne. De hulpstoffen in dit middel zijn: maïszetmeel, gelatine (E441), croscarmellosenatrium (E468) en magnesiumstearaat (E470b).

Bijsluiter Waarschuwingen

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaar de tabletten in de oorspronkelijke verpakking, beneden 25°C. Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op het etiket of op de buitenverpakking en op de blister na de afkorting “Exp” (= niet te gebruiken na). Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt in geval van: - matige tot ernstige nierinsufficiëntie (onvoldoende werking van de nieren); - milde tot ernstige leverinsufficiëntie (onvoldoende werking van de lever); - het Syndroom van Gilbert; - acute leverontsteking (hepatitis); - glucose-6-fosfaatdehydrogenase-deficiëntie; - hemolytische anemie; - uitdroging; - ondergewicht of ondervoeding; - astmatische patiënten die gevoelig zijn voor aspirine (= acetylsalicylzuur); - regelmatig alcoholgebruik. In geval van hoge koorts, verschijnselen van een nieuwe infectie of aanhoudende klachten dient u contact op te nemen met uw arts of apotheker. Indien u een infectie heeft die ernstig wordt en gepaard gaat met diep, snel en moeilijk ademen, misselijkheid en braken na het innemen van paracetamol dient u onmiddellijk contact op te nemen met een arts als u deze symptomen krijgt. Langdurig of veelvuldig gebruik wordt ontraden. U mag de aanbevolen dosering niet overschrijden. De behandeling dient zo kort mogelijk te zijn in een zo laag mogelijke dosering. Langdurig gebruik van pijnstillers kan mogelijk pijnstiller-afhankelijke hoofdpijn veroorzaken. Als u denkt dat u hier last van heeft, dan moet u stoppen met het innemen van dit geneesmiddel en uw arts raadplegen. Patiënten die lijden aan een maagzweer (ulcus pepticum) of in het verleden een maagzweer hebben gehad en patiënten die last hebben van epileptische aandoeningen, dienen rekening te houden met de mogelijke nadelen van de werking van coffeïne. Mogelijk is een paracetamolproduct zonder coffeïne beter geschikt voor u. Gebruik dit geneesmiddel niet gelijktijdig met andere producten die paracetamol bevatten.

Meer uit ons assortiment:

 • Aleve Feminax bij Menstruatiepijn Tabletten 12TB

  Aleve Feminax bij Menstruatiepijn... | 12TB

  4,49
 • Fixodent Original Kleefpasta 70.5GR

  Fixodent Original Kleefpasta | 70.5GR

  -34%
  5,69
  8,59
 • Corega Ultra kleefcrème Voordeel Pack 70GR

  Corega Ultra kleefcrème Voordeel Pack | 70GR

  7,99
 • Leidapharm Paracetamol 500mg 50TB

  Leidapharm Paracetamol 500mg | 50TB

  1,19
 • Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol 20mg Tabletten 14TB

  Healthypharm Maagzuurremmer Pantoprazol ... | 14TB

  5,99

Vragen over dit product?Vraag het onze drogist